Set cadou ROWENTA Copper Forever YD3059F0, Uscator de par + Placa de indreptat, negru/maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set cadou ROWENTA Copper Forever YD3059F0, Uscator de par + Placa de indreptat, negru/maro de la Rowenta

Uscare ultra rapida

Indreptare perfecta si coafare usoara  

Uscatorul de par Rowenta DC ofera rezultate rapide cu usurinta totala. Puterea de 2200 W asigura sesiuni de uscare performante si eficiente de fiecare data. Uscatorul beneficiaza de un concentrator de mare precizie si un difuzor pentru volum natural si bucle definite, toate acestea ofera o gama variata de coafuri. Ai control total datorita celor 3 trepte de temperatura si a celor 2 trepte de viteza, iar datorita functiei de aer rece vei putea da orice forma coafurii tale pentru o perioada indelungata. Bucura-te de confort sporit datorita cablului lung de alimentare ce ofera libertate de miscare, a inelului de agatare pentru o depozitare usoara si a grilei detasabile ce garanteaza o curatare usoara pentru performante de lunga durata. Uscatorul Rowenta DC: produsul perfect sesiuni de uscare si stilizare rapide si eficiente.

Oferind rezultate rapide si eficiente prin temperatura ridicata de pana la 200°C, placa de indreptat parul Easyliss este instrumentul perfect de styling pentru a-ti indrepta si coafa parul rapid si fara efort. Easyliss te ajuta sa obtii de fiecare data coafura dorita, de la par perfect indreptat, varfuri intoarse si chiar bucle stranse sau lejere. Parul isi pastreaza finetea si stralucirea datorita invelisului ceramic ce asigura o alunecare usoara si protejeaza firul de par. Sistemul flotant al placilor asigura o presiune uniforma, puternica asupra suvitei de par, completand astfel actiunea de indreptare pentru un rezultat perfect dintr-o singura miscare. Placile lungi si subtiri cu margini rotunjite asigura rezultate rapide si optiuni nelimitate de coafare. Dispune de un sistem de blocare a placilor pentru depozitare usoara, in conditii de siguranta si de un cablu rotativ 360° pentru un confort sporit in utilizare.

 

Performante de uscare remarcabile

Produsul dispunde de o putere de 2200 W ce garanteaza sesiuni de uscare ultra eficiente si rapide.

     

Setari adaptabile

6 setari: 3 trepte de temperatura si 2 trepte de viteza pentru sesiuni de uscare si stilizare potrivite pentru orice tip de par.

     

Rezultate de lunga durata

Treapta de aer rece te ajuta sa fixezi coafura la finalul sedintei de uscare pentru rezultate de durata.

     

Ultra precis

Uscatorul de par Rowenta este prevazut cu un concentrator subtire ce ofera un nivel remarcabil de precizie pana la ultimul detaliu, pentru coafuri pline de farmec.

     

Greutate redusa

Bucura-te de libertate de miscare si manevrabilitate sporita datorita greutatii reduse a uscatorului.

     

Curatare usoara

Grila detasabila pentru o curatare cu usurinta si performane de lunga durata.

     

Confort in utilizare

Cablu de alimentare lung ofera libertate de miscare si confort sporit in utilizare.

     

Performanta inalta

Pana la 200°C pentru indreptare rapida si eficienta.

     

Alunecare optima si un par neted

Invelisul ceramic al placilor ofera indreptare perfecta si reda parului finetea si stralucirea naturala.

     

Eficienta maxima

Placile mobile se ajusteaza automat in functie de grosimea suvitei de par, asigurand o presiune constata si uniforma asupra parului pentru o indreptare perfecta de la radacina pana la varfuri.

     

Stilizare usoara

Placi subtiri pentru stilizarea coafurii.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.