Uscator de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style CV184LF0, 1600 W, 2 trepte de temperatura/viteza, invelis Keratin & Glow, tehnologia Effiwatts, jet de aer rece, pliabil, concentrator, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style CV184LF0, 1600 W, 2 trepte de temperatura/viteza, invelis Keratin & Glow, tehnologia Effiwatts, jet de aer rece, pliabil, concentrator, negru de la Rowenta

Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara

 

Uscatorul de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style a fost creat pentru a oferi sesiuni de uscare rapide. Tehnologia Effiwatts de economisire a energiei ofera o uscare puternica, iar concentrator asigura un flux de aer precis. Cele 2 setari de viteza/temperatura ofera o personalizare usoara a fluxului de aer. Designul cu greutate redusa si maner pliabil este ideal pentru calatorii si asigura confort si stilizare usoara zi de zi. Mai mult decat atat, functia de dubla tensiune permite utilizarea acestui uscator de par oriunde in lume!

 

Uscatorul de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style: Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara

 

Esti in cautarea unui nou partener pentru sesiunile de stilizare? Uscatorul Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style este ceea ce cauti. Proiectat pentru a oferi coafuri rapide si usoare, uscatorul de par Express Style ofera o multitudine de optiuni pentru a se potrivi fiecarui stil. Acum poti avea totul: uscare si coafare fara efort, rezultate perfecte intr-un timp scurt si o utilizare usoara pentru toate tipurile de par. Uscatorul de par Express Style, usor de folosit, ofera un flux de aer puternic pentru rezultate rapide si usoare zi de zi, toate intr-un design compact pentru confort maxim.

 

 

Uscare rapida cu consum redus de energie

Pentru o eficienta sporita si consum redus de energie, descopera tehnologia Effiwatts pe care te poti baza in fiecare zi pentru sesiuni usoare de stilizare.

 

Invelis Keratin & Glow pentru un par matasos

Invelisul Keratin & Glow reduce efectul de electrizare al parului, lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire.

 

Maner pliabil pentru transport facil

Transport si depozitare usoare datorita manerului pliabil ce ofera, de asemenea, un plus de confort in utilizarea de zi cu zi. Functia de dubla tensiune este ideala pentru atunci cand calatoresti oriunde in lume.

 

Concentrator pentru precizie in stilizare

Concentratorul inclus in pachet este ideal pentru a obtine coafura dorita de fiecare data.

 

Jet de aer rece pentru rezultate de lunga durata

Jetul de aer rece ajuta la fixarea coafurii la finalul sesiunii de uscare pentru rezultate exceptionale si de lunga durata.

 

2 trepte pentru ajustarea fluxului de aer

Detine controlul absolut asupra sesiunii de stilizare datorita celor 2 trepte de temperatura si putere pentru a ajusta fluxul de aer in timpul uscarii.

 

Ultra usor si compact

Designul compact si cu greutate redusa ofera un plus de confort in utilizare pentru sesiuni de uscare fara efort.

 

Design elegant

Un uscator de par modern, cu linii minimaliste, ce adauga un plus de stil rutinei tale zilnice de infrumusetare.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Par
Tip Clasic
Tip utilizare Uz casnic
Trepte de viteza 2
Set Nu
Trepte temperatura 2
Functii Maner pliabil
Accesorii incluse Concentrator
Material invelis Plastic
Continut pachet 1 x Uscator de par
Putere 1600 W
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Putere (W)
      1600

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.