Uscator rufe Leifheit Rollquick 210

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
84,60 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.1 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

4006501830067

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Uscator rufe Leifheit Rollquick 210 de la Leifheit

Uscatorul Leifheit Rollquick 210 se poate folosi pe balcon sau pe perete.

Mecanism de tensionare si retragere a rolului.

Echipat cu 5 bare rezistente fabricate din panza de poliester.

Extensibil pana la  4,2 m.

Latime: 48 cm.

Acest uscator de rufe Leifheit Rollquick 210 este o solutie ideala pentru economisirea spatiului si pentru uscarea a doua incarcaturi de spalare.
 
Are cinci linii rezistente la rupere din poliester care se pot extinde continuu pana la o lungime de pana la 4,2 metri. Este livrat cu doua carlige pentru peretele opus si poate fi instalat practic oriunde, fie pe un balcon ingust sau in baie. O lungime totala de uscare de 21 de metri poate fi atinsa pentru doua incarcaturi de rufe. Marele avantaj al Leifheit Rollquick 210 este ca nu necesita aproape nici un spatiu dupa utilizare. Deblocati pur si simplu capatul si mecanismul de retragere a liniei va lua linia. Pentru pastrarea liniilor invatate puteti folosi pur si simplu butonul de comanda.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.