Set tigaie Tefal Authentic, 28/24 cm, 3 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Set tigaie Tefal Authentic, 28/24 cm, 3 piese de la Tefal

Sesiuni de gatit perfecte, simplu si sigur cu un singur clic!

Este usor sa gatesti cu Ingenio multumita manerului 100% detasabil. Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa si pastreaza in frigider. De asemenea, acestea nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului ce permite depozitarea acestora unul peste altul. Tefal Ingenio Authentic este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie si dispunde de un invelis antiaderent ce ofera o alunecare perfecta de lunga durata.

Setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Authentic: Versatil cu un singur clic

Gateste pe plita, muta in cuptor, seveste direct la masa, pastreaza in frigider, Ingenio este solutia inteligenta pentru sesiuni de gatit perfecte.
De asemenea, setul de vase de bucatarie Tefal Ingenio Authentic nu necesita un spatiu mare de depozitare datorita designului inteligent, in timp ce manerul patentat 100% sigur si detasabil poate rezista la o sarcina de pana la 10 kg si beneficiaza de o garantie de 10 ani*. Ingenio Authentic este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie si dispune de indicatorul de temperatura Thermo-Spot® pentru preparate perfect gatite, pline de savoare. Setul de vase de bucatarie beneficiaza de invelisul antiaderent 100% sigur Titanium Mineralia (doar pentru tigai), vasele fiind foarte rezistente la zgarieturi si sunt usor de curatat. Obtine rezultate delicioase in fiecare zi cu Tefal, #1 la categoria articolelor de bucatarie***.
*Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale pe care le poate avea un consumator sau acele drepturi care nu pot fi excluse sau limitate nici drepturi impotriva comerciantului cu amanuntul pe care consumatorul la cumparat produsul
**Potrivit testelor interne
***Date ale studiului independent in 2014, la numarul de vanzari, la categorie de articole de bucatarie
 Titanium Mineralia+: cu pana la de 2 ori mai rezistent*

Invelisul antiaderent Titanium Mineralia este consolidat cu un strat de minerale.
   
Thermo-Spot

Thermo-Spot® (doar pentru tigai) devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit. Acesta garanteaza textura perfecta, culoarea si savoarea perfecta, pentru mese delicioase in fiecare zi.
   
Invelis extern antiaderent

Acesta ofera o curatare usoara si sesiuni de gatit perfecte de fiecare data.
   
Compatibilitate cu sursele de caldura

Ingenio Authentic este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitelor cu inductie.
   
Maner ergonomic

Acesta ofera o priza ideala pentru confort sporit in timpul sesiunilor de gatit si este rezistent la temperaturi ridicate.
   
Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Tefal Essential sunt prietenoase cu mediul inconjurator.
   
Suprafata consolidata cu minerale

 
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.