Set 3 piese TEFAL Ingenio Easy Cook & Clean L1539243 ,maner detasabil, invelis antiaderent Titan , indicator termic Thermo Signal, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Set 3 piese TEFAL Ingenio Easy Cook & Clean L1539243 ,maner detasabil, invelis antiaderent Titan , indicator termic Thermo Signal, negru de la Tefal

Gatitul nu a fost niciodata mai simplu!

Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu click.

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita manerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitata cu usutinta, iar spatiul este eficientizat la maxim! 

Vasele Tefal Ingenio Easy Cook & Clean au fost proiectate special pentru a-ti oferi un plus de confort in utilizare in fiecare zi, cu rezultate perfecte si  invelis antiaderent pentru curatare rapida, fara efort.

** Conform testelor interne

***Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale ale consumatorilor sau acele drepturi ce nu pot fi excluse sau limitate, nici drepturile privind comerciantul de la care consumatorul a cumparat produsul

**** Control foarte strict in conformitate cu legislatia, pentru produse ce intra in contact cu alimentele. Nu contine PFOA, plumb si cadmiu

 

Setul de 3 piese Tefal Ingenio Easy Cook & Clean: 100% usor de curatat

Gatitul nu a fost niciodata mai simplu!

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider* datorita manerului detasabil cu care poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu click. Manerul are unsistem de siguranta in 3 puncte, suporta o greutate de pana la 10 kg** si are garantie de 10 ani***. Vasele pot fi depozitate cu usutinta, iar spatiul este eficientizat la maxim! 

 Vasele Tefal Ingenio Easy Cook & Clean au fost proiectate special pentru a-ti oferi un plus de confort in utilizare in fiecare zi, cu rezultate perfecte si invelis antiaderent atat la interior, cat si la exterior pentru curatare rapida, fara efort. Invelisul de titan de inalta calitate a fost dezvoltat pentru o mai buna rezistenta in timp, iar baza Diffuzion produce o distributie optima a caldurii pentru ca tu sa poti obtine rezultatele mult dorite de fiecare data!

Decopera noile vase Tefal Ingenio Easy Cook & Clean si prepara o varietate de retete delicioase in fiecare zi!

Set de 3 piese TEFAL Ingenio Easy Cook & Clean L1539243

  • GATITUL NU A FOST NICIODATA MAI SIMPLU! Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider*. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Manerului detasabil ofera un plus de confort in utilizare, iar cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta.
  • SETUL CONTINE: tigaie de 28 cm, cratita de 20 cm si 1 maner detasabil.
  • EFICIENTIZAREA SPATIULUI DE DEPOZITARE: Datorita sistemului cu manerului detasabil, vasele pot fi depozitate suprapus unele peste altele, spatiul fiind eficientizat la maxim!
  • MANER DETASABIL: cu un sistem de siguranta in 3 puncte, suporta o greutate de pana la 10 kg** si are garantie de 10 ani***. Manerul este vandut separat.
  • USOR DE CURATAT: tigaia poate fi curatata cu usurinta datorita invelisului antiaderent
  • INVELIS ANTIADERENT DURABIL: invelisul Tefal Titanium ofera performante antiaderent excelente. 100% sigur, nu contine PFOA, plumb sau cadmiu
  • Thermo-Signal™ indicatorul devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru a gatit, ceea ce garanteza rezultate perfecte de fiecare data.
  • COMPATIBILITATE CU SURSELE DE CALDURA: gama Ingenio Easy Cook & Clean este compatibila cu toate sursele de caldura, exceptie plitele cu inductie.
  • BAZA DIFFUZION: tigaia dispune de tehnologia ce ofera o distribuitie uniforma a caldurii, pentru rezultate deliciouse de fiecare data.
  • FABRICAT IN FRANTA: Tefal Ingenio Easy Cook & Clean este proiectat si fabricat in Franta la inalte standarde de calitate

Ingenio: Inovatie in bucatarie

Cu Tefal Ingenio Easy Cook & Clean gatitul nu a fost niciodata mai simplu! Economisesti timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi. Datorita manerului detasabil cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta, iar spatiul de depozitare este eficientizat la maxim!

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg si vine cu o garantia de 10 ani pentru performante de lunga durata.

 

Invelis antiaderent Titanium

Învelișul antiaderent de înaltă calitate Titanium, consolidat cu particule de titan, oferă performanțe antiaderente excelente, curățare fără efort și rezultate delicioase, pline de nutrienți și aromă.

 

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal ingenio Easy Cook & Clean sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Easy Cook & Clean este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.

Usor de curatat

Proiectata special pentru a-ti usura sesiunile de gatit, tigaia beneficiaza de un invelis antiaderent performant, atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si confort in utilizare.

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita tehnologiei ce ofera o distribuitie uniforma a caldurii!

Fabricat in Franta

Ingenio Easy Cook & Clean este proiectat si fabricat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip Fara capac
Sursa de caldura

Gaz

Electric

Halogen

Vitroceramic

Instructiuni utilizare Compatibil cuptor
Culoare Negru
Numar bucati/set 3
Continut pachet

1 x Maner

1 x Tigaie

1 x Cratita

MATERIAL

Material Aluminiu

DIMENSIUNI

Capacitate 2.7 l
Diametru 28 cm 20 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.