Set de 8 piese Tefal Ingenio Daily Chef, invelis antiaderent Titanium, maner detasabil, indicator temperature Thermo-Signal, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
767,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 28.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430340466

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set de 8 piese Tefal Ingenio Daily Chef, invelis antiaderent Titanium, maner detasabil, indicator temperature Thermo-Signal, gri de la Tefal

Ingenio, sesiuni de gatit usoare!

Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa, cu un singur click!

Cauti o modalitate de a-ti usura sesiunile de gatit? Maner detasabil pentru a muta rapid tigaia de pe plita in cuptor, in frigider* ca prin magie? Un design stivuibil pentru a economisi spatiu in bucataria ta? Descopera setul de 8 piese Tefal Ingenio Daily Chef! Acesta ofera sesiuni de gatit usoare si curatare usoara datorita invelisului antiaderent foarte rezistent, atat la interior, cat si la exterior.

**Potrivit testelor interne

***Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale pe care le poate avea un consumator sau acele drepturi care nu pot fi excluse sau limitate nici drepturi impotriva comerciantului cu amanuntul pe care consumatorul la cumparat produsul

****Control mai strict fata de cele necesare pentru reglementarile curente pentru produse in contact cu alimentele. Nu contine PFOA, plumb si cadmiu

Setul de 8 piese Tefal Ingenio Daily Chef: Rezistenta sporita zi de zi

Setul de 8 piese Tefal Ingenio Daily Chef a fost conceput special pentru a-ti usura sesiunile de gatit. Treci de la plita la cuptor apoi la frigider* datorita manerului detasabil ce este mai mult decat un simplu accesoriu: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg** si vine cu o garantie de 10 ani***. Vasele Ingenio Daily Chef au fost proiectate special pentru a oferi sesiuni de gatit rapide in fiecare zi si curatare usoara datorita invelisului antiaderent. Baza Thermo-Fusion™ ofera o incalzire rapida si uniforma, in timp ce Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit.

Setul ce le face pe toate

Acesta este ideal pentru a-ti usura sesiunile de gatit in fiecare zi: maner detasabil, tigaie compatibila cu cuptorul si frigiderul* cu un design stivuibil pentru a economisi spatiu.

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg si vine cu o garantia de 10 ani pentru performante de lunga durata.

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal ingenio Daily Chef sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Invelis antiaderent Titanium

Cu straturi ultra-dense, proiectate pentru a face fata sesiunilor intense in fiecare zi, acest invelis antiaderent ofera performante excelente cu pana la de 2x mai mult fata de invelisul antiaderent Tefal standard.

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

Usor de curatat

Proiectata special pentru a-ti usura sesiunile de gatit, cratita beneficiaza de un invelis antiaderent performant, atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si confort in utilizare.

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Daily Chef este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita tehnologieie ce ofera o incalzire rapida si distribuitie uniforma a caldurii, si previne deformarea in timp.

Fabricat in Franta

Ingenio Daily Chef este proiectat si fabricat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Numar bucati/set 8
Continut pachet

1 x Maner

3 x Tigaie

2 x Cratita

2 x Capac termorezistent

Forma Rotund
Tip Cu capac
Tip maner Detasabil
Material Aluminiu
Material interior Titan
Functii Suprafata antiaderenta
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Culoare Negru
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.