Tigaie Tefal Professional de 28 cm, inox, compatibil cu inductia, garantie 5 ani, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Professional de 28 cm, inox, compatibil cu inductia, garantie 5 ani, argintiu de la Tefal

Incepe sa gatesti simplu & sigur

Tigaia Tefal Professional a fost proiectata pentru a ofera sesiuni de gatit usoare si preparate delicioase de fiecare data. Aceasta este confectionata din materiale rezistente si beneficiaza de caracteristici avansate. Confectionata din inox rezistent, fara invelis antiaderent, ce ofera performante de lunga durata si preparate sanatoase usor de obtinut: fripturi, peste, legume sauté si multe altele.

 

Tigaia Tefal Professional: Sesiuni de gatit fara griji

Vrei sa gatesti retete delicioase fara efort? Tigaia Tefal Professional este partenerul ideal pentru preparate delicioase si usor de obtinut datorita performantelor sale exceptionale. Tigaia este confectionata din inox rezistent, fara invelis antiaderent, si ofera pachetul complet pentru sesiuni de gatit fara griji: garantie de 5 ani pentru inox, maner nituit pentru priza perfecta si suprafata de gatire fara invelis antiaderent pentru sesiuni de gatit fara egal. Poti gati orice tip de reteta, de la pui grill sau creveti pentru salata Caesar, burger suculent, fripturi, la fillet de peste, legume sauté si multe altele.

 

Maner nituit

Acesta ofera o priza perfecta si siguranta sporita in timpul seisunii de gatit.

Suprafata de gatit din inox

Aceasta tigaie profesionala cu suprafata de gatit fara invelis antiaderent este ideala pentru a gati fripturi, peste si legume la perfectie.

Inox fara invelis antiaderent pentru rezultate perfecte

Suprafata de gatire ofera rezultate exceptionale pentru orice tip de reteta, de la legume la fripturi fragede si suculente.

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita tehnologieie ce ofera o incalzire rapida si distribuitie uniforma a caldurii, si previne deformarea in timp. 

Forma ideala

Pentru retete usor de gatit, precum omleta, burger si pui grill.

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Usor de curatat

Suprafata de gatire este foarte rezistenta si compatibila cu partea abraziva a buretilor de bucatarie, astfel curatarea este una usoara si rapida dupa o scurta perioada de scufundare in apa cu sapun.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Continut pachet 1 x Tigaie
Tip Fara capac
Material interior Inox
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Culoare Argila

DIMENSIUNI

Diametru 28 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.