Set 4 piese Tefal Ingenio Resource, cratita 16/28/20 cm, maner detasabil, invelis antiaderent Titanium, indicator temperatura Thermo-Signal, maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
456,03 lei
Pret 36 Rate Optimo: 16.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430335707

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set 4 piese Tefal Ingenio Resource, cratita 16/28/20 cm, maner detasabil, invelis antiaderent Titanium, indicator temperatura Thermo-Signal, maro de la Tefal

Ingenio, sesiuni de gatit usoare!

Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa, cu un singur click! Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu click. Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita manerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitata cu usutinta, iar spatiul este eficientizat la maxim! Resource este prietenoasa cu mediul incojurator, fiind confectionata din materiale reciclat si este nevoie de pana la 95% mai putina energie pentru a fi produsa comparativ cu aluminiul primar*.

** Conform testelor interne 

***Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale ale consumatorilor sau acele drepturi ce nu pot fi excluse sau limitate, nici drepturile privind comerciantul de la care consumatorul a cumparat produsul. 

**** Control foarte strict in conformitate cu legislatia, pentru produse ce intra in contact cu alimentele. Nu contine PFOA, plumb si cadmiu 

*****Materiale reciclate in proportie de 85% in medie *nu depozita alimente acide

 

Setul de 4 piese Tefal Ingenio Resource: 100% aluminiu reciclat

Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa, cu un singur click! Cu tigaile Tefal Ingenio Resource poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil ce ofera 100% siguranta poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Manerul dispune de un sistem de siguranta in 3 puncte, suporta o greutate de pana la 10 kg** si vine cu o garantie de 10 ani*** Cu Tefal Ingenio Resource economisesti timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi. Vasele Ingenio Resource sunt prietenoase cu mediul inconjurator, fiind confectionate 100% din aluminiu reciclat****. Acesta necesita cu pana la 95% mai putina energie pentru a fi produs fata de aluminiul primar*. Invelisul antiaderent Titanium rezista cu pana la 2X mai mult fata de invelisul Titanium standard. Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand rezultate perfecte, in timp ce baza Thermo-Fusion™ ofera o difuzie optima a caldurii pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate omogene.

 

Setul ce le face pe toate

Cu Tigaile Tefal Ingenio Resource economisesti timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi. Datorita manerului detasabil cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta,  iar spatiul de depozitare este eficientizat la maxim

   

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg si vine cu o garantia de 10 ani pentru performante de lunga durata.

   

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal ingenio Resource sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

   

100% aluminiu reciclat

Vasele sunt confectionate 100% din aluminiu reciclat pentru un caracter prietenos cu mediul inconjurator, aluminiul reciclat asigurand o reducere a amprentei de carbon de pana la 90%.  

*aluminiu reciclat vs aluminiu nou 

**aluminiu reciclat reprezinta in medie 85% din produs.

   

Invelis antiaderent Titanium

Acesta este consolidat cu particule ultra-dure pentru o rezistenta maxima in timp, performante de top si curatare fara effort.

   

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

   

Usor de curatat

Vasele sunt usor de curatat, atat la interior, cat si la exterior, datorita invelisului folosit.

   

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita tehnologieie ce ofera o incalzire rapida si distribuitie uniforma a caldurii, si previne deformarea in timp

   

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Resource este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

   

Fabricat in Franta

Ingenio Resource este proiectat si fabricat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip Fara capac
Sursa de caldura

Gaz

Electric

Halogen

Inductie

Vitroceramic

Culoare Maro
Numar bucati/set 4
Continut pachet 4 x Tigaie

MATERIAL

Material Aluminiu
Material interior Titan

DIMENSIUNI

Capacitate 0 l
Diametru 16 cm 20 cm 28 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.