Cratita TEFAL Ingenio Unlimited 24 cm L7633502, invelis antiaderent Titan, inductie, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
200,36 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430335868

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cratita TEFAL Ingenio Unlimited 24 cm L7633502, invelis antiaderent Titan, inductie, negru de la Tefal

GATITUL NU A FOST NICIODATA MAI SIMPLU!

Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa, cu un singur click!

Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu click.

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Datorita manerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitata cu usutinta, iar spatiul este eficientizat la maxim!  Noul invelis antiaderent Titanium Anti-Scratch ofera performante antiaderente exceptionale si pot fi utilizate ustensile metalice, fara ca aceasta sa se deterioreze. Tigaile Tefal Ingenio Unlimited duc performanta de gatit la un nivel superior!

 ** Conform testelor interne

***Aceasta garantie Tefal nu afecteaza drepturile legale ale consumatorilor sau acele drepturi ce nu pot fi excluse sau limitate, nici drepturile privind comerciantul de la care consumatorul a cumparat produsul.

**** Control foarte strict in conformitate cu legislatia, pentru produse ce intra in contact cu alimentele. Nu contine PFOA, plumb si cadmiu

*nu depozita alimente acide

       Cratita TEFAL Ingenio Unlimited de 24 cm L7633502: Ultra rezistenta

Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa, cu un singur click!

Cu cratita Tefal Ingenio Ultimated poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. Datorita tehnologiei Ingenio, cu ajutorul manerului detasabil ce ofera 100% siguranta poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Manerul dispune de un sistem de siguranta in 3 puncte, suporta o greutate de pana la 10 kg** si vine cu o garantie de 10 ani*** Cu Tefal Ingenio Ultimated economisesti timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi.

Noul invelis antiaderent Titanium Anti-Scratch rezista cu pana la de 6 ori mai mult, comparativ cu invelisul antiaderent standard Tefal, oferind confort si rezistenta sporita la utilizarea ustensilelor de metal.

 Gama Tefal Ingenio Unlimited au fost conceputa special pentru ca tu sa poti face fata oricarei provocari culinare cu usurinta. Tigaile Tefal Ingenio Unlimited duc performanta de gatit la un nivel superior! Alegerea lor corecta face diferenta.

Cratita TEFAL Ingenio Unlimited de 24 cm L7633502

  • GATITUL NU A FOST NICIODATA MAI SIMPLU! Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor sau poti pastra mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi. Manerului detasabil ofera un plus de confort in utilizare, iar cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta.
  • EFICIENTIZAREA SPATIULUI DE DEPOZITARE: Datorita sistemului cu manerului detasabil, vasele pot fi depozitate suprapus unele peste altele, spatiul fiind eficientizat la maxim!
  • MANER DETASABIL ce ofera 100% siguranta, suporta o greutate de pana la 10 kg** si are garantie de 10 ani***. Manerul este vandut separat.
  • USOR DE CURATAT: cratita poate fi curatata cu usurinta datorita invelisului antiaderent si este compatibila cu masina de spalat vase.
  • INVELISUL ANTIADERENT TITANIUMofera rezista la zgarieturi de pana la 6x mai mare fata de invelisul antiaderent Tefal standard datorita particulelor extrarezistente din compozitia sa. Nu contine PFOA, plumb sau cadmiu****
  • Thermo-Signal™ indicatorul devine rosu intens atunci cand cratita a atins temperatura optima pentru a gatit, ceea ce garanteza rezultate perfecte de fiecare data.
  • COMPATIBILITATE CU SURSELE DE CALDURA: gama Ingenio Ultimated este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusive cu plitele cu inductie.
  • BAZA CU INDUCTIE: cratita dispune de tehnologia Thermo-Fusion™ ce ofera o incalzire rapida si distribuitie uniforma a caldurii, pentru rezultate delicioase si performanta de lunga durata.
  • FABRICAT IN FRANTA: produsele Tefal Ingenio Unlimited sunt proiectate si fabricate in Franta la inalte standarde de calitate.

 

Ingenio: Inovatie in bucatarie

Cu cratita  Tefal Ingenio Ultimated economisesti timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi. Datorita manerului detasabil cu un simplu click poti trece de la o tigaie la alta, iar spatiul de depozitare este eficientizat la maxim!

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg si vine cu o garantia de 10 ani pentru performante de lunga durata.

Invelis antiaderent Titanium

Acesta este consolidat cu particule ultra-dure pentru o rezistenta maxima in timp si rezista cu pana la 6X mai mult fata de invelisul standard Tefal.

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal Unlimited sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Unlimited este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Usor de curatat

Proiectata special pentru a-ti usura sesiunile de gatit, cratita beneficiaza de un invelis antiaderent performant, atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si confort in utilizare.

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita tehnologieie ce ofera o incalzire rapida si distribuitie uniforma a caldurii, si previne deformarea in timp.

Fabricat in Franta

Ingenio Unlimited este proiectat si fabricat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Cratita
Tip Fara capac
Sursa de caldura Toate
Instructiuni utilizare

Compatibil masina de spalat vase

Compatibil cuptor

Culoare Negru
Numar bucati/set 1
Continut pachet 1 x Cratita

MATERIAL

Material Aluminiu

DIMENSIUNI

Capacitate 3.2 l
Diametru 24 cm 20.4 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.