Set 7 piese Tefal Ingenio Essentials, indicator Thermo-Signal, invelis antiaderent Titanium, 18 / 22 / 26 cm, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
414,89 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.21 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430356122

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set 7 piese Tefal Ingenio Essentials, indicator Thermo-Signal, invelis antiaderent Titanium, 18 / 22 / 26 cm, negru de la Tefal

Tot ceea ce ai nevoie in bucataria ta!

Descopera setul de 7 piese Tefal Ingenio Essentials, creat pentru a-ti atinge intregul potential de gatit acasa! De pe plita, in cuptor, apoi in frigider, vasele Ingenio sunt ideale pentru orice bucatarie datorita manerului detasabil ce te va ajuta sa economisesti spatiu. Acest set de vase de gatit a fost conceput pentru a face gatitul distractiv si fara batai de cap, cu idei usoare si creative disponibile prin scanarea codului QR folosind smartphone-ul sau tableta.

 

Setul de 7 piese Tefal Ingenio Essentials: Tot ceea ce ai nevoie in bucataria ta!

Descopera setul de vase de gatit Tefal Ingenio Essentials - bucura-te de sesiuni de gatit acasa fara niciun stres! Vasele sunt stivuibile si ultra-compacte datorita manerului detasabil, economisind pana la 50% mai mult spatiu in comparatie cu vasele cu manere fixe. Lasa-te inspirat, cu retete distractive si motivante prin simpla scanare a codului QR folosind smartphone-ul sau tableta. Aprinde aragazul si pregateste cuptorul - este timpul sa gatesti!

 

Ingenio, sesiuni de gatit usoare!

Navigare usoara in bucatarie de fiecare data! Tot ce ai nevoie pentru a-ti simplifica gatitul zilnic acasa: un maner detasabil magic, o tigaie potrivita pentru cuptor si frigider (nu se recomanda depozitarea alimentelor acide) si un design stivuibil pentru economisirea spatiului.

 

Ce contine pachetul

Pachetul este alcatuit din: 2 tigai de 22/26 cm, o cratita de 18 cm, capac ermetic, maner detasabil, accesoriu pentru decojit si cutit pentru decojit de 8 cm.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Ingenio Essentials este compatibila cu toate sursele de caldura, cu exceptia plitelor cu inductie.

 

Invelis sigur & rezistent

Invelisul rezistent Titanium de inalta calitate de la Tefal ofera o performanta excelenta, asigurand o curatare usoara si gatit care pastreaza in intregime nutrientii si aroma.

 

Retete incluse in pachet

Descopera retete simple si intuitive prin simpla scanare a codului QR folosind smartphone-ul sau tableta.

 

Maner detasabil rezistent

Acesta beneficiaza de o varietate de caracteristici avansate, precum: sistem de siguranta in 3 puncte, poate suporta o greutate de pana la 10 kg si vine cu o garantia de 10 ani pentru performante de lunga durata.

 

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data.

 

Fabricat in Franta

Ingenio Essentials este proiectat si fabricat in Franta, la inalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Set
Tip Fara capac
Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Vitroceramic
Culoare Negru
Numar bucati/set 7
Continut pachet 1 x Set

MATERIAL

Material Titan

DIMENSIUNI

Capacitate 2.2 l
Diametru 22 cm 26 cm 18 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.