Tigaie Tefal Renew On, 100% aluminiu reciclat, indicator Thermo-Signal, compatibil cu inductia, invelis ceramic, 26 cm, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
205,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 7.55 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430347847

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Renew On, 100% aluminiu reciclat, indicator Thermo-Signal, compatibil cu inductia, invelis ceramic, 26 cm, gri de la Tefal

Mai putin impact asupra mediului, mese mai delicioase! Cu gama de vase de gatit Renew On, Tefal aduce inovatia in materie de vase cu invelis ceramic pentru o experienta de gatit complet noua. Confectionate din materiale cu impact redus asupra mediului inconjurator si fabricate in Franta, vasele de gatit Renew ON nu fac niciun compromis in ceea ce priveste performanta antiaderenta si usurinta in utilizare. Corpul din aluminiu este fabricat din 100% materiale reciclate*, ceea ce inseamna o amprenta redusa asupra mediului, in timp ce stratul sau ceramic de noua generatie, sigur si de lunga durata, asigura o gatire fara efort care nu necesita grasime sau ulei - ideal pentru mese proaspete si sanatoase, zi de zi. Indicatorul Thermo-Signal™ exclusiv Tefal devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate perfecte de fiecare data. Gama Renew On este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

*Materialele reciclate reprezinta minimum 77% din totalul produsului.

 

Gama de vase de gatit Renew ON: Design eco si impact redus asupra mediului

Sesiuni de gatit imbunatatite cu un impact redus asupra mediului inconjurator: Gama Renew On combina inovatia cu o amprenta ecologica redusa asupra mediului inconjurator pentru o noua experienta in bucatarie. Bucura-te de sesiuni de gatit fara efort intr-o maniera mai sanatoasa, cu putina grasime, datorita stratului antiaderent de ceramica, creat pentru a rezista in timp. Usor de curatat si compatibile cu toate sursele de caldura, vasele de gatit Renew On ofera rezultate perfecte si delicioase datorita indicatorului de temperatura Thermo-Signal™ ce indica momentul optim pentru inceperea sesiunii de gatit.

 

Invelis ceramic antiaderent

Tehnologia Inoceram Glide de care beneficiaza noul invelis ceramic antiaderent, asigura o alunecare usoara si de lunga durata a alimentelor in tigaie. Invelisul ceramic de ultima generatie asigura sesiuni de gatit cu o cantitate redusa de grasime si rezultate delicioase si sanatoase.

Design prietenos cu mediul inconjurator

Design eco, cu materiale cu impact redus asupra mediului inconjuratror, Renew On are un corp din aluminiu fabricat din 100% materiale reciclate*, este ambalat in carton reciclat in proportie de 90% si este un produs reciclabil**.

*Materialele reciclate reprezinta minimum 77% din totalul produsului 

**Reciclabil in unitatile corespunzatoare; produs reciclabil cu exceptia manerelor, pentru un procentaj de minim 82%.

Tehnologia Thermo-Signal™

Indicatorul termic Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand vasul a atins temperatura ideala de gatire, asigurand mese delicioase cu textura, culoare si aroma perfecte de fiecare data.

Compatibilitate cu plitele pe inductie

Vasul de gatit TEFAL Renew On este prevazut cu baza Thermo-Fusion™ cu tehnologie prin inductie ce asigura o incalzire rapida si rezultate omogene. Produsul este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Usor de curatat datorita stratului antiaderent performant

Proiectat pentru a satisface toate nevoile tale culinare de zi cu zi: descopera vasul de gatit  cu strat antiaderent de inalta performanta atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si sesiuni de gatit fara griji.

Confectionat in Franta la inalte standarde de calitate

Acest vas de gatit TEFAL este proiectat si confectionat in Franta respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal Renew On sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Design elegant, proiectat in Franta

Descopera vasul de gatit care imbina linii moderne si know-how francez pana in cel mai mic detaliu, precum marcajul eco-design de pe maner sau indicatorul termic Thermo-Signal™.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Numar bucati/set 1
Continut pachet 1 x Tigaie
Forma Rotund
Tip Fara capac
Material interior Aluminiu
Culoare Gri

DIMENSIUNI

Diametru 26 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.