Tigaie Tefal Force, 24 cm, indicator Thermo-Signal, compatibil cu inductia, invelis antiaderent Titanium, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
143,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.25 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430356436

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Force, 24 cm, indicator Thermo-Signal, compatibil cu inductia, invelis antiaderent Titanium, negru de la Tefal

Tigaie antiaderenta foarte rezistenta, pentru sesiuni de gatit zilnice

Gama de vase de gatit TEFAL Force a fost conceputa pentru a face gatitul acasa mai usor, zi de zi. Invelisul antiaderent, consolidat cu particule de titan, rezista de pana la doua ori mai mult*, asigura curatare usoara si alunecare impecabila care rezista in timp. Inovatiile caracteristice vaselor de gatit Tefal, inclusiv indicatorul de temperatura Thermo-Signal si tehnologia superioara de inductie, se combina cu un dimensiune generoasa a tigaii ce permite prepararea de mese perfecte pentru intreaga familie.

 

Tigaia Tefal Force: Rezistenta sporita pentru retete delicioase zi de zi

Tigaia Force de la Tefal ofera performante de lunga durata si mese delicioase gatite acasa cu usurinta de fiecare data. Cu o alunecare impecabila care rezista de pana la doua ori mai mult*, invelisul antiaderent cu particule din titan, sigur si rezistent, a fost conceput sa dureze o perioada lunga de timp. O gama completa de caracteristici imbunatatite precum indicatorul de temperatura si tehnologia superioara de inductie, se completeaza perfect cu rezistenta in timp a stratului antiaderent pentru a oferi tigaia perfecta.

* stratul antiaderent standard Tefal

 

Invelis antiaderent Titanium

Cu straturi primare ultra-dense concepute pentru a rezista gatitului zilnic pe termen lung, invelisul antiaderent Titanium ofera performanta antiaderenta care dureaza de pana la 2 ori mai mult vs. stratul antiaderent standard Tefal.

Tehnologia Thermo-Signal™

Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, gustul si culoarea perfecta pentru orice reteta in fiecare zi.

Compatibilitate cu plita pe inductie

Vasul dispune de baza Thermo-Fusion™ ce garanteaza o difuzie perfecta a caldurii pe intreaga suprafata de gatire pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Dimensiune potrivita numeroase retete

Tigaia este ideala pentru a prepara cu usurinta retete pentru orice moment al zilei.

Fabricat in Franta

Produsele din gama TEFAL Force au fost proiectate si confectionate in Franta, folosind materiale de inalta calitate.

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele TEFAL Force sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Numar bucati/set 1
Continut pachet 1 x Tigaie
Forma Rotund
Tip Fara capac
Material interior Aluminiu
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Diametru 24 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.