Tigaie Tefal So Recycled, 28 cm,indicator Thermo-Signal, invelis antiaderent, 100% aluminiu reciclat, maner ergonomic, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
218,61 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.01 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G2710653

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal So Recycled, 28 cm,indicator Thermo-Signal, invelis antiaderent, 100% aluminiu reciclat, maner ergonomic, Negru de la Tefal

Corpul tigaii este realizat din aluminiu 100% reciclat.

Tefal So Recycled este o combinatie de rezultate perfecte si performanta de lunga durata, Pan intr-un design ecologic. O alegere ideala pentru echipamentele de bucatarie care nu polueaza mediul inconjurator: Productia aliajului din care este facuta tigaia necesita cu 90% mai putina energie pentru a produce decat aluminiul nou*. Seria So Recycled contribuie la protectia mediului si in acelasi timp ofera performante fara compromisuri. Echipat cu o suprafata antiaderenta TITANIUM 2X extrem de durabila, care dureaza de doua ori mai mult decat suprafata standard Tefal Titanium * Aluminiu reciclat in comparatie cu aluminiul nou

Corpul tigaii este realizat din aluminiu 100% reciclat.

Designul ecologic este realizat din aluminiu reciclat 100% pentru a reduce amprenta asupra mediului a aluminiului cu pana la 90%.* * Aluminiu reciclat in comparatie cu aluminiul nou.

 
   

THERMO-FUSION™: Tehnologie de inductie imbunatatita

Datorita bazei de vase Thermo-Fusion™, Tefal asigura o conducere rapida si optima a caldurii a tigaii pentru prepararea perfecta a alimentelor.

 

 

Suprafata antiaderenta de lunga durata

Aceasta suprafata antiaderenta este conceputa pentru gatitul zilnic si dureaza pana la de doua ori mai mult decat suprafetele standard ale produselor Tefal.

 

   

THERMO-SIGNAL™

 

Tehnologia THERMO-SIGNAL™ indica temperatura ideala pentru a incepe gatitul, datorita careia ofera alimentelor o gatire, culoare si gust perfecte in fiecare zi.

 

   

Suprafata antiaderenta 100% sigura

0% PFOA, 0% plumb, 0% cadmiu* *La verificarea produselor aplicam conditii mai stricte decat cele cerute de legislatia in vigoare. Nu contine plumb si nu contine cadmiu (fara Pb si Cd), ceea ce inseamna ca nu exista plumb si cadmiu adaugat la suprafata produsului. Nivel scazut de eliberare a substantei active - doar 0,005 mg/kg.

 

   

Forma ideala pentru turnare usoara

Design special pentru servire usoara din tigaie.

 

   

Compatibilitate cu sursele de caldura: Toate sursele de caldura + inductie

Compatibil cu toate tipurile de sobe (gaz, electrice, ceramice), inclusiv cu inductie, pentru utilizare versatila.

 

   

Curatare simpla

Descoperiti vasele de gatit concepute pentru a satisface cerintele gatitului de zi cu zi, cu o suprafata antiaderenta pe ambele parti pentru o curatare usoara si o gatit practic.

   

Fabricat in Franta

Produsul a fost proiectat si fabricat in Franta folosind pe deplin maiestria si cunostintele profesionale.

 

   

Tefal: lider mondial in vase de gatit*

Tefal lucreaza din greu pentru a va garanta rezultate perfecte la gatit atunci cand intri in bucatarie - un alt motiv bun pentru a alege Tefal! *Sursa: Euromonitor International Limited, editia Home and Garden 2019, valoarea de vanzare cu amanuntul a marcii, date 2018.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Gaz Electric Halogen Inductie Vitroceramic
Numar bucati/set 1
Continut pachet Tigaie
Forma Rotund
Tip Fara capac
Tip maner Fix
Material Aluminiu
Material interior Titan
Functii

Suprafata antiaderenta

Tehnologia Thermo-spot®

Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Culoare Negru Camuflaj

DIMENSIUNI

Diametru 28 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.