Cratita Tefal Ingenio Unlimited, invelis antiaderent Titanium, 16 cm, maner detasabil, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
161,58 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.92 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430334571

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Cratita Tefal Ingenio Unlimited, invelis antiaderent Titanium, 16 cm, maner detasabil, Negru de la Tefal

GATIREA N-A FOST NICIODATA ATAT DE SIMPLU!

Gateste ca un profesionist acasa!

Datorita tehnologiei Ingenio, puteti schimba cu usurinta tigaile cu manerul detasabil.

Cu Ingenio, puteti gati pe plita, in cuptor sau puteti pastra resturile in frigider. Mai mult, alimentele pot fi reincalzite in aceeasi tigaie fara a fi nevoie sa le transfere intr-un alt bol. Datorita manerului detasabil Ingenio, tigaia poate fi depozitata cu usurinta si utilizarea spatiului poate fi maximizata! Noul strat anti-zgarieturi din titan ofera proprietati antiaderente exceptionale, iar uneltele metalice pot fi folosite fara deteriorare. Tigaile Tefal Ingenio Unlimited ridica performanta de gatit la un nou nivel!

*alimentele acide nu pot fi depozitate in el

 

Tigaie Tefal Ingenio Unlimited: Ultra rezistenta

Gateste ca un profesionist acasa cu un singur clic!

Cu tigaia Tefal Ingenio Ultimated, puteti gati pe aragaz, in cuptor sau puteti pastra resturile la frigider. Datorita tehnologiei Ingenio, poti trece de la o tigaie la alta cu un simplu clic, cu un maner detasabil care asigura 100% siguranta. Manerul are un sistem de siguranta in 3 puncte, poate rezista pana la 10 kg** si ii oferim o garantie de 10 ani*** Cu Tefal Ingenio Ultimated, poti economisi timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi.

Noul invelis anti-aderenta Titanium Anti-Scratch dureaza de pana la 6 ori mai mult decat stratul anti-aderenta traditional de la Tefal, oferind confort si rezistenta mai mare atunci cand se utilizeaza tacamuri metalice.

Gama de produse Tefal Ingenio Unlimited a fost special conceputa pentru a putea face fata cu usurinta oricarei provocari culinare. Tigaile Tefal Ingenio Unlimited ridica performanta de gatit la un nou nivel! Alegerea corecta face toata diferenta.

 

Compatibilitate cu sursa de caldura:

gama Ingenio Ultimated este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

 

Ingenio: Inovatie in bucatarie

Cu tigaia Tefal Ingenio Ultimated, poti economisi timp, spatiu si energie in bucatarie in fiecare zi. Datorita manerului detasabil, puteti trece de la o tigaie la alta cu un simplu clic si puteti maximiza spatiul de depozitare!

 

Maner stabil detasabil

Are multe caracteristici avansate, cum ar fi un sistem de siguranta in 3 puncte, poate sustine pana la 10 kg si are o garantie de 10 ani pentru longevitate.

 

Cea mai buna suprafata antiaderenta intr-un design rezistent la zgarieturi

Descoperiti suprafata TITANIUM ANTI-ZGRAGERIE: cele mai bune vase antiaderente cu o suprafata rezistenta la zgarieturi*, care este extrem de durabila, oferind o noua structura care dureaza de sase ori mai mult.**

**Comparativ cu calitatea standard Tefal Titanium.

 

Acoperire antiaderenta 100% sigura

Nu contine PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Tefal Unlimited sunt ecologice.

 

Tehnologia Thermo-Signal™

Tehnologia THERMO-SIGNAL™ indica temperatura ideala pentru a incepe gatitul, datorita careia ofera alimentelor o gatire, culoare si gust perfecte in fiecare zi.

 

Usor de curatat

Special conceputa pentru a face gatitul mai usor, tigaia are un strat antiaderent de inalta performanta atat pe interior, cat si pe exterior, care face curatarea usoara si confortabila de utilizat.

 

THERMO-FUSION™+

Datorita combinatiei dintre suprafata foarte mare si fundul puternic al tigaii, tehnologia Thermo-Fusion™+ asigura incalzirea rapida a alimentelor si distributia uniforma a caldurii in tigaie pentru alimente gatite uniform.

 

Fabricat in Franta:

Produsele Tefal Ingenio Unlimited sunt proiectate si fabricate in Franta la standarde inalte de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Cratita
Tip Fara capac
Sursa de caldura Toate
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Culoare Negru Galben
Numar bucati/set 1
Continut pachet 1 x cratita

MATERIAL

Material Aluminiu
Material maner Plastic

DIMENSIUNI

Capacitate 1.8 l
Diametru 16 cm
Latime 16 cm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.