Tigaie Tefal Daily Cook G73006, 28 cm, invelis interior antiaderent, inox la exterior, compatabil inductie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
135,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.97 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

G7300655

Garantie: 2 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Tigaie Tefal Daily Cook G73006, 28 cm, invelis interior antiaderent, inox la exterior, compatabil inductie de la Tefal

Sesiuni de gatit sigur & fara griji

De la omlete delicioase la burgeri suculenti, tigaia Tefal Daily Cook te va ajuta sa le prepari pe toate fara efort. Aceasta este sigura, robusta si ofera o performanta de lunga durata astfel incat fiecare sesiune de gatit va deveni o activitate foarte simpla.

Tigaia Tefal Daily Cook

Tigaia inovativa Tefal Daily Cook este confectionata din inox de inalta calitate pentru sesiuni de gatit usoare, fara efort. Prepara orice tip de reteta, de la piept de pui pentru salata Caesar la o quesadilla irezistibila si preparate pentru micul dejun pentru intreaga familie. Totul depinde de functiile inteligente ale tigaii Tefal Daily Cook: manerul ergonomic, izolat termic, pentru confort sporit in utilizare, invelisul antiaderent ce ofera o utilizare usoara, iar indicatorul Thermo-Signal™ ce devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura ideala pentru gatit, astfel ca vei obtine rezultate perfecte de fiecare data. Tigaia este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Garantie de 10 ani: Inox de inalta calitate

 

Stapaneste arta gatitului datorita garantiei de 10 ani si a inoxului de inalta calitate folosit la confetionarea vaselor Tefal Daily Cook. 

Maner ergonomic

 

Manerul este izolat termic astfel ca poate fi atins oricand in timpul sesiunii de gatit in deplina siguranta.

Invelis antiaderent 100% sigur

 

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmiu. Produsele Daily Cook sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.

Invelis antiaderent Titanium

 

Cu straturi ultra dense proiectate special pentru o utilizare intensa in fiecare zi, acest invelis ofera performante inalte pe o perioada cu pana la de 2x mai lunga fata de invelisul standard Tefal.

Thermo-Signal™

 

Acesta devine rosu intens atunci cand tigaia atinge temperatura ideala pentru gatit, garantand astfel textura, gustul si culoarea perfecta pentru mese delicioase in fiecare zi.

Forma ideala

 

Tigaia este perfecta pentru a invata noi retete ca un profesionist, de la preparate ca la restaurant la fripturi perfect gatite.

 

Compatibilitate cu sursele de caldura

 

Tefal Daily Cook este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Tehnologie prin inductie

 

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita difuziei optime a caldurii pe intreaga suprafata de gatire si a tehnologiei avansate ce previne deformarea in timp.

 

 

Tehnologia Thermo-Signal™ asigura temperatura exacta pentru rezultate perfecte, asigurand astfel minimizarea pierderilor de energie datorate supraincalzirii tigaii.

 

 

 

Taierea alimentelor in bucati mai mici genereaza rezultate rapide, reducand timpul si energia consumate.

 

 

Tefal te ajuta sa gatesti fara unt sau grasimi de origine animala. Acest aspect este important si pentru sanatatea ta dar si pentru mediul inconjurator. Reducerea consumului de proteine animale este esential pentru a reduce impactul nostru asupra mediului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura

Gaz Electric

Halogen Inductie Vitroceramic

Numar bucati/set 1
Continut pachet 1 x Tigaie
Forma Rotund
Capacitate 2.52 l
Tip Fara capac
Tip maner Fix
Material Otel
Material interior Titan
Functii

Suprafata antiaderenta

Tehnologia Thermo-spot®

Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Temperatura maxima rezistenta 175 C
Culoare Negru Argintiu

DIMENSIUNI

Diametru 28 cm
Invelis/finisaj exterior

Otel inoxidabil polisat

Inaltime

50.30 mm

Margine pentru turnarea lichidelor

Da
Diametru fund (partea in contact cu plita)

215 cm

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.