Set 20 piese Tefal Ingenio Emotion, tigai 22/24/28 cm, tigaie saute 24 cm, wok 26 cm, cratite 16/18/20 cm, 2 manere detasabile, capace ermetice 16/18/20 cm, 4 protectii tigaie, 3 spatule

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
837,32 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.69 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3168430342293

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set 20 piese Tefal Ingenio Emotion, tigai 22/24/28 cm, tigaie saute 24 cm, wok 26 cm, cratite 16/18/20 cm, 2 manere detasabile, capace ermetice 16/18/20 cm, 4 protectii tigaie, 3 spatule de la Tefal

Curatare usoara

Vasele sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara si rapida (cu exceptia manerelor)

Compatibilitate cu sursele de caldura

Tefal Daily Cook este compatibila cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie.

Invelis antiaderent Titanium 2X

Acesta ofera o alunecare perfecta, cu pana la de 2x mai durabila fata de invelisul standard si sesiuni de gatit usoare datorita stratului protector consolidat cu particule de titan.

 

Lasa-te inspirat!

Datorita tehnologiei Ingenio ce confera 100% siguranta, poti trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. Datorita designului inteligent al vaselor, acestea pot fi depozitate cu usurinta, pentru a economis spatiu in bucataria ta. Ingenio Emotion este confectionat din inox 18/10 de inalta calitate si beneficiaza de o garantie de 5 ani, in timp ce invelisul antiaderent Titanium Pro asigura o alunecare perfecta si performante de lunga durata. 

 

Setul de 20 piese Tefal Ingenio Emotion: Lasa-te inspirat!

Cu Ingenio Emotion poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. Designul inteligent permite depozitarea vaselor unul peste altul, pentru a economisi spatiu in bucataria ta. Manerul patentat ofera siguranta sporita si poate suporta o greutate de pana la 10 kg, avand o garantie de 10 ani. Vasele sunt confectionate din inox 18/10 de inalta calitate, cu o baza groasa de aluminiu si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

 

Ingenio: inovatie in bucatarie

Cu Ingenio poti gati pe plita, in cuptor, poti servi direct pe masa sau sa depozitezi mancarea ramasa in frigider. De altfel, preparatul poate fi reincalzit in acelasi vas fara a mai fi nevoie sa-l transferi.

 

 

 

Siguranta sporita

Manerul detasabil dispune de un design rezistent si poate suporta o greutate de pana la 10 kg.

   

 

Invelis antiaderent 100% sigur

Acesta nu contine substante precum: PFOA, plumb sau cadmium. Produsele Ingenio sunt si prietenoase cu mediul inconjurator.

   

 

Inox premium

Calitate pe care poti conta in fiecare zi: vasele sunt confectionate din inox de inalta calitate si beneficiaza de o garantie de 5 ani. 

   

 

Invelis antiaderent Titanium

Invelisul antiaderent de inalta calitate Titanium, consolidat cu particule de titan, ofera performante antiaderente excelente, curatare fara efort si rezultate delicioase, pline de nutrienti si aroma. 

   

 

Tehnologia Thermo-Signal™ 

Indicatorul Thermo-Signal™ devine rosu intens atunci cand tigaia a atins temperatura optima pentru gatit, garantand rezultate delicioase, culoarea si textura perfecta de fiecare data. 

   

Usor de curatat

Proiectata special pentru a-ti usura sesiunile de gatit, cratita beneficiaza de un invelis antiaderent performant, atat la interior, cat si la exterior, pentru curatare usoara si confort in utilizare. 

   

 

Tehnologie prin inductie

Bucura-te de preparate delicioase in fiecare zi datorita difuziei optime a caldurii pe intreaga suprafata de gatire si a tehnologiei avansate ce previne deformarea in timp. 

   

 

Compatibilitate cu sursele de caldura 

Tefal Ingenio Emotion este compatibil cu toate sursele de caldura, inclusiv plitele cu inductie. 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Tigaie
Tip tigaie Universala
Sursa de caldura Toate
Numar bucati/set 20
Continut pachet 1 x Set
Forma Rotund
Tip maner Detasabil
Material Inox
Material interior Titan
Functii Suprafata antiaderenta
Instructiuni utilizare Compatibil masina de spalat vase
Culoare Argintiu

DIMENSIUNI

Diametru 22 cm 24 cm 28 cm
Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.