AQIRYS Ventilator Cetus 120mm RGB

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Ventilator Cetus 120mm RGB de la AQIRYS

Descopera Cetus 

Numit dupa a patra cea mai mare constelatie din cer, CETUS reprezinta prima noastra gama de ventilatoare iluminate din spate, gata de a fi utilizate cu sasiu pentru PC, radiatoare CPU si chiar radiatoare de racire cu apa. Fiecare ventilator CETUS este proiectat pentru a oferi iluminare RGB uimitoare prin utilizarea mai multor LED-uri de inalta performanta, garantand in acelasi timp un flux de aer echilibrat pentru a raci o gama larga de componente intr-o tacere adecvata.

Cetus 120mm fan 4p-12sl22-rgb
   

RGB in loop

Ventilatorul este construit in jurul unui cadru rotund minimalist cu orificii de montare de 120 mm si este echipat cu 12 LED-uri care creeaza o bucla de lumina RGB remarcabila in jurul admisiei ventilatorului. Modelul este pe deplin compatibil cu carcasele AQIRYS ELECTRA si CANOPUS si cu orice alt model cu conectivitate RGB cu 4 pini.

Cetus 120mm fan 4p-12sl22-rgb
   

Performanta silentioasa

Linistea corecta in functionare se realizeaza prin amestecarea unui rulment hidro cu lame proiectate cu precizie si prin includerea unor tampoane de cauciuc pentru instalarea decuplata.

   

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.