Linksys Suport perete pentru Velop Whole Home Wi-Fi Mesh

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
59,12 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.17 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WHA0301

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Suport perete pentru Velop Whole Home Wi-Fi Mesh de la Linksys

Linksys Velop Whole Home Wi-Fi Mesh Wall Mount, WHA0301; Engineered to perfectly fit all Velop nodes precisely (Velop Mesh System is not included); Cable management makes excess cable coils neatly within the Velop Wall Mount; Requires a screwdriver for set-up; Colour: white;

 

Pozitionati Velop oriunde pentru WiFi pentru intreaga casa

Montati nodurile Velop pe aproape orice perete cu acest suport de perete elegant, care economiseste spatiu. Instalati nodurile Velop in toata casa sau afacerea dvs. - in holuri, bucatarii, sali de conferinte si multe altele.

 

Optimizarea sistemului WiFi Mesh

Nodul Velop cu tehnologia Intelligent Mesh™ va ajuta deja sa va amplasati nodul. Suportul de perete faciliteaza si mai mult instalarea sistemului dvs. Velop WiFi mesh pentru o acoperire optima.

Infasurati-va cablurile pentru un aspect curat

Sistemul de gestionare a cablurilor incorporat va permite sa infasurati cu grija excesul de cablu in interiorul suportului pentru un aspect elegant si ordonat.

 

 

Se potriveste pentru nodurile Velop Tri-Band si Dual-Band.

Insertiile incluse va permit sa ajustati suportul de perete pentru a se potrivi la o gama de modele Velop diferite. Suportul de perete Linksys Velop nu este compatibil cu seria Linksys Velop WiFi 6.

 

Usor de instalat

Suportul de perete Velop vine cu toate suruburile si ancorele necesare pentru o instalare usoara si sigura. Asezati suportul langa o priza de curent alternativ pentru a alimenta nodul Velop.



CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (mm) 77.97 x 92.96 x 110.74
Greutate (g) 0.108
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.