NextOne Husa de protectie Magnetic Smart Case pentru iPad 12.9inch, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
187,48 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.87 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

IPD12.9-SMART-BLK

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Husa de protectie Magnetic Smart Case pentru iPad 12.9inch, Black de la NextOne

Proiectata de NEXT ONE, husa magnetica inteligenta este realizata cu maiestrie pentru a fi partenerul perfect pentru iPad Pro 12,9''. Cu o atentie meticuloasa la detalii, aceasta husa ofera o protectie de neegalat, asigurand ca dispozitivul dvs. ramane protejat de zgarieturi si accidente. Este alegerea ideala pentru cei care doresc sa se bucure pe deplin de iPad Mini fara griji.

 

Conceputa exclusiv pentru iPad Pro 12,9 inch (2022 model 6th Gen); iPad Pro 12,9 inch (2021 model 5th Gen); iPad Pro 12,9 inch (2020 model 4th Gen), husa magnetica inteligenta ofera o potrivire perfecta, imbratisand perfect dispozitivul. Conexiunea sa magnetica puternica nu numai ca asigura stabilitatea, dar se transforma si intr-un suport de vizionare fiabil. Cu doua unghiuri reglabile, puteti gasi cu usurinta cea mai confortabila pozitie pentru vizualizare sau tastare, eliberandu-va de orice disconfort si permitandu-va sa faceti mai multe sarcini fara efort.

 

Husa magnetica NEXT ONE ofera acces convenabil la creionul dvs. ori de cate ori aveti nevoie. Proiectata cu grija pentru a nu interfera cu incarcarea iPad Pro sau Apple Pencil, puteti pastra ambele dispozitive gata de actiune in orice moment.

 

Datorita benzii magnetice incorporate, husa Magnetic Smart Case dispune de o functie inteligenta de trezire/sleep automata. Este suficient sa deschideti sau sa inchideti capacul, iar tableta dvs. se va trezi sau va intra automat in modul de veghe, contribuind la conservarea duratei de viata a bateriei si la protejarea dispozitivului.

 

Confectionata din silicon moale si material TPU durabil, aceasta husa ofera o protectie completa a spatelui impotriva atingerilor cu degetele

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.