Statie de conectare Microsoft Display Dock, HD-500

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de conectare Microsoft Display Dock, HD-500 de la Microsoft

Dispozitiv productivitate "Display Dock", Negru- terminale compatibile : Lumia 950, Lumia 950XL- permite conectarea la un monitor extern, tastatura sau mouse- rata de refresh : 60 fps- iesire video HD 1080p- conector incarcare USB-C (permite incarcarea telefonului in timp ce lucrati)- conectori AV : DisplayPort, HDMI- 2 x USB 2.0- lungime cablu : 100 cm- dimensiuni : 64,1 mm x 64,1 mm x 26 mm / greutate : 230 g



 

HD-500 BlackHD-500 Black 1HD-500 Black 2

Utilizează-ți telefonul fără restricții

Bucură-te de o experiență de utilizare apropiată de cea a unui PC, cu ajutorul telefonului tău. Astfel, în timp ce lucrezi pe un monitor extern, îți poți utiliza în continuare telefonul Lumia 950 sau 950 XL exact așa cum ai face-o în mod normal. Poți prelua apeluri și trimite mesaje text fără a întrerupe ceea ce este afișat pe ecranul mare. Îți poți crește productivitatea beneficiind de avantajele unui ecran mare și utilizându-ți telefonul fără restricții, în același timp.

*Disponibilitatea aplicațiilor și experiența de lucru reală pot fi diferite de la un dispozitiv la altul și de la o piață la alta. Pentru anumite funcționalități, poate fi necesar un cont Microsoft și/sau o conexiune de date mobile sau Wi-Fi; pot apărea costuri suplimentare solicitate de operatorul de servicii mobile. Ecran simulat; aspectul real poate fi diferit. Pentru anumite funcționalități Office este necesar un abonament Office 365. Este necesar un ecran extern, cu conector DisplayPort, HDMI sau alt adaptor compatibil.
*Rată de reîmprospătare de 60 cadre pe secundă în aplicațiile acceptate. Ecran simulat; aspectul real poate fi diferit.
*Pentru a utiliza accesoriul, aveți nevoie de un telefon Microsoft Lumia cu Windows 10, cu Continuum și conector USB-C™, compatibil DisplayPort. Adaptorul suportă mouse-uri, tastaturi și dispozitive de stocare în masă compatibile USB 2.0 (în funcție de sistemul de operare).

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.