Statie de conectare Microsoft Display Dock, HD-500

Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii telefoane mobile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0372.88.77.22.

  • Distribuie pe:

Descriere Statie de conectare Microsoft Display Dock, HD-500 de la Microsoft

Dispozitiv productivitate "Display Dock", Negru- terminale compatibile : Lumia 950, Lumia 950XL- permite conectarea la un monitor extern, tastatura sau mouse- rata de refresh : 60 fps- iesire video HD 1080p- conector incarcare USB-C (permite incarcarea telefonului in timp ce lucrati)- conectori AV : DisplayPort, HDMI- 2 x USB 2.0- lungime cablu : 100 cm- dimensiuni : 64,1 mm x 64,1 mm x 26 mm / greutate : 230 g 

HD-500 BlackHD-500 Black 1HD-500 Black 2

Utilizează-ți telefonul fără restricții

Bucură-te de o experiență de utilizare apropiată de cea a unui PC, cu ajutorul telefonului tău. Astfel, în timp ce lucrezi pe un monitor extern, îți poți utiliza în continuare telefonul Lumia 950 sau 950 XL exact așa cum ai face-o în mod normal. Poți prelua apeluri și trimite mesaje text fără a întrerupe ceea ce este afișat pe ecranul mare. Îți poți crește productivitatea beneficiind de avantajele unui ecran mare și utilizându-ți telefonul fără restricții, în același timp.

*Disponibilitatea aplicațiilor și experiența de lucru reală pot fi diferite de la un dispozitiv la altul și de la o piață la alta. Pentru anumite funcționalități, poate fi necesar un cont Microsoft și/sau o conexiune de date mobile sau Wi-Fi; pot apărea costuri suplimentare solicitate de operatorul de servicii mobile. Ecran simulat; aspectul real poate fi diferit. Pentru anumite funcționalități Office este necesar un abonament Office 365. Este necesar un ecran extern, cu conector DisplayPort, HDMI sau alt adaptor compatibil.
*Rată de reîmprospătare de 60 cadre pe secundă în aplicațiile acceptate. Ecran simulat; aspectul real poate fi diferit.
*Pentru a utiliza accesoriul, aveți nevoie de un telefon Microsoft Lumia cu Windows 10, cu Continuum și conector USB-C™, compatibil DisplayPort. Adaptorul suportă mouse-uri, tastaturi și dispozitive de stocare în masă compatibile USB 2.0 (în funcție de sistemul de operare).Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.