NextOne Husa de protectie MagSafe Silicone Case pentru iPhone 14, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
152,80 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.6 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

IPH-14-MAGCASE-BLACK

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Husa de protectie MagSafe Silicone Case pentru iPhone 14, Black de la NextOne

Incarcare compatibila MagSafe: datorita magnetilor perfect integrati, carcasa poate fi atasata si indepartata aproape ca prin magie, facilitand incarcarea wireless. Va puteti bucura de incarcarea MagSafe oriunde, datorita fortei puternice de absorbtie magnetica, fara interferente de semnal. Porniti la drum linistit, conectand telefonul la incarcatorul auto NEXT ONE compatibil MagSafe si conduceti fara griji. 

Decupaje precise pentru toate butoanele: atingere receptiva si acces usor la toate porturile. Carcasele sunt concepute pentru a rezista la socuri mecanice neasteptate. De la concept pana la produsul finit, fiecare aspect al fabricarii unui produs NEXT ONE este realizat intern pentru a va oferi o protectie superioara.

Rezistenta la amprente si praf: realizata din gel de silicon premium si cea mai recenta tehnologie de acoperire sigura si ecologica, carcasa este extrem de moale. Datorita materialului superior de silicon lichid, carcasa este placuta la atingere, oferind in acelasi timp o aderenta buna impotriva alunecarii pe diverse suprafete.

Materiale premium: conceputa pentru a se potrivi perfect, husa are un strat interior de microfibra pentru a oferi protectie completa pentru spatele si colturile telefonului, in timp ce siliconul exterior faciliteaza fixarea telefonului in caz de impact. Atunci cand alegeti NEXT ONE, nu treceti cu vederea aspectele care fac ca o husa sa fie excelenta. Experienta de utilizare este diferita, deoarece husa va permite sa va mentineti activ in permanenta, eliberandu-va de grija incarcarii telefonului. 

Acoperire completa: husa acopera butoanele si partea cu camera foto a telefonului, protejand in acelasi timp ecranul. Marginea in relief protejeaza ecranul si camera foto de zgarieturile cauzate de contactul direct cu suprafata.

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.