Incarcator Xiaomi, 65W, GaN Charger (Type-A + Type-C)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
132,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.84 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BHR5515GL

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Incarcator Xiaomi, 65W, GaN Charger (Type-A + Type-C) de la Xiaomi

Incarcatorul Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU este intrumentul care nu poate lipsi din arsenalul persoanelor aflate mereu in miscare si care vorbesc mult la telefon ori lucreaza pe laptop. Asa ca au nevoie ca bateria mobilului si a laptopului sa fie intotdeauna incarcata.

Iar Xiaomi 65W Fast Charger GaN Tech EU asigura o alimentare rapida cu o viteza de pana pana la 65W asa ca ai scapat de grijile ca vei avea telefonul descarcat in timpul unei conferinte importante, ori ca va trebui sa te opresti in mijlocul unei prezentari pentru a pune la incarcat laptopul.

 

Incarcator Xiaomi 65W GaN Charger (Type-A + Type-C) EU – Caracteristici:
 

Dimensiuni reduse: Incape in palma;

USB Tip C 65W MAX;

Incarcare rapida prin doua porturi.


*Pachetul include un cablu de mare viteza 5A de tip C la tip C (1,5 m).

67218fe6d542da46072782c5b32c8874a.jpg
   

Mai compact, mai usor, mai eficient
 

GaN este un nou tip de material semiconductor. Are o excelenta conductivitate termica si rezistenta la temperaturi ridicate, substante alcaline si acide.  Incarcatorul nu este doar usor si compact insa are si avantajul conversiei deenergie in comparatie cu incarcatoarele non-GaN cu putere de iesire asemanatoare. 

   

Dimensiuni reduse, incape in palma
 

Incarcatorul Xiaomi 65W GaN Charger este atat de mic incat poate incapea in palma si, totodata, intra cu usurinta in buzunar.

 

Fara griji in timpul calatoriilor de afaceri

Incarcare rapid de 65W pentru laptop-uri
 

In modul de incarcare de tip C dispozitivul asigura o putere de alimentare de pana la 65W care permite incarcarea noului  MacBook Pro, Mi Notebook si al altor dispozitive de mare putere.

 

 

 

Doua porturi de incarcare rapida
 

In modul cu un singur port, de tip C puterea de incarcare este de pana la 65W in vreme ce portul USB-A asigura o putere de pana la 18W. Cele doua porturi pot alimenta simultan mai multe dispozitive.

 

 

Incarcare de 100% in 28 de minute
 

Incarcatorul este compatibil cu telefonul mobil Mi 12 pro pe care il alimenteaza complet in numai 28 de minute.

   

Curent de mare intensitate de 5A
 

In pachet este inclus un cablu Mi Type-C catre Type-C cu un cip intern E-Marker care accepta incarcarea rapida de pana la 5 A. Lungimea cablului de 1,5 m oferira solutii de incarcare in diverse situatii.

   

Compatibilitate inteligenta

Compatibil cu o gama larga de dispozitive
 

Detectare inteligenta a curentului de iesire, compatibilitate mare inclusiv cu dispozitive Apple, Android si consolele de jocuri portabile.

 

Esti linistit datorita protectiei extinse
 

Incarcatorul Xiaomi 65W GaN Charger este echipat cu un circuit integrat de calitate ce identifica inteligent curentul si il potriveste cu cel al dispozitivului de alimentat astfel incat sa protejeze deteriorarea bateriei. Ofera protectie extinsa in timpul utilizarii, imbunatateste eficienta si asigura o incarcare rapida.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.