TP-LINK Kit Powerline AV1200 Gigabit, PassThrough (Twin Pack)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Kit Powerline AV1200 Gigabit, PassThrough (Twin Pack) de la TP-LINK

Extinde reteaua Wi-Fi super-rapida peste tot in casa ta

Kit Powerline AV1300 Gigabit cu Wi-Fi AC TL-WPA8630 KIT



Wi-Fi instant in orice camera

Kit-ul powerline TL-WPA8630 extinde reteaua Wi-Fi a casei tale in zone unde semnalul wireless de la router este slab sau nu ajunge deloc. Kitul powerline extender poate transforma reteaua ta intr-o retea centralizata si extinsa folosind cablurile de electricitate ale casei tale si astfel vei obtine o retea wireless oriunde exista priza electrica.



Viteze Wi-Fi Dual Band mari – pana la 1350 Mbps

TL-WPA8630 utilizeza standardul 802.11ac Wi-Fi pentru a furniza viteze cumulate de pana la 1350 Mbps, adica 867 Mbps in banda de 5 GHz si 450 Mbps in banda de 2,4 GHz. Combinatia intre vitezele uimitoare si capacitatile powerline ale produsului permite obtinerea conexiunilor rapide si stabile in intreaga casa. TL-WPA8630 este perfect pentru streaming 4K si jocuri online, pe dispozitive multiple in acelasi timp.



Viteze Powerline excelente - pana la 1300 Mbps

Standardul avansat HomePlug AV2 permite adaptorului sa suporte 2x2 MIMOm cu tehnologia Beamforming, furnizand utilizatorilor transferuri de date ultra-rapide de pana la 1300 Mbps. Aceste aspecte fac kitul TL-WPA8630 ideal pentru streaming video Ultra HD, jocuri online, transfer de fisiere mari si alte aplicatii mari consumatoare de banda pe multiple dispozitive, simultan.



2X2 MIMO cu Beamforming

Conexiuni foarte stabile

Tehnologia 2x2 MIMO este ca si cum s-ar mai adauga inca o banda de trafic la autostrada. Aceasta tehnologie realizeaza multiple conexiuni simultan si astfel iti permite sa te bucuri de viteze foarte mari dar si de stabilitate crescuta.

Acoperire extinsa

2X2 MIMO cu Tehnologia Beamforming ofera de asemenea performante imbunatatite pe distante mai mari in casa ta, in special pentru prizele greu accesibile.



Auto-Sync pentru sincronizare Wi-Fi uniforma

Functia Wi-Fi Auto-Sync creeaza o experienta simpla si intuitiva. Prin apasarea butonului Wi-Fi Clone se copiaza imediat numele retelei si parola de la router pentru configurare usoara. Wi-Fi Move aplica automat toate modificarile de setari din retea, iar setarile existente Wi-Fi vor fi sincronizate automat cu noul extender.



Mai multe porturi Gigabit Ethernet, mai multe dispozitive

Echipat cu 3 porturi Ethernet gigabit, TL-WPA8630 permite conectarea la Internet pentru dispozitivele tale performante, inclusiv computere, console de gaming, televizoare smart dar si alte echipamente. Trebuie doar sa conectezi un cablu de retea in adaptorul powerline si te poti bucura de conexiuni la Internet, rapide si stabile, oriunde in casa.



Distras de lumina LED-urilor?

Poti opri LED-urile prin simpla apasare a butonului LED On/Off sau, de la distanta, folosind aplicatia tpPLC de pe terminalul tau mobil sau din aplicatia tpPLC Utility instalata in PC-ul tau



CARACTERISTICI GENERALE

Porturi 3 x RJ-45
Standarde IEEE 802.3 IEEE 802.3u IEEE 1901 HomePlug AV2 IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz IEEE 802.11a/ac 5GHz
Distanta maxima (m) 300
Viteza de transfer (Mbps) 1300
Tehnologia de modulare OFDM
Consum Maxim: 10.8 W Standby: 5 W
Dimensiuni (D x H x W mm): 140.6 x 68 x 45
Indicator LED: Ethernet Power Powerline Wi-Fi 2.4G Wi-Fi 5G
Standard Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n IEEE 802.11a/ac
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.