Remington Perie de curatare faciala Reveal FC500, design compact, actiune dubla, 2 viteze, rezistenta la apa, alb/verde

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Perie de curatare faciala Reveal FC500, design compact, actiune dubla, 2 viteze, rezistenta la apa, alb/verde de la Remington

Peria de curatare faciala compacta REVEAL te va ajuta sa obtii o piele stralucitoare si minunata intr-o clipita, oferindu-ti un aspect proaspat si sanatos, oricat de grea ar fi fost ziua ta.

Functionand prin rotatie si vibratie si avand doua setari de viteza pentru a iti personaliza curatarea, acest aparat inteligent va curata amanuntit si va indeparta delicat toate impuritatile blocate in pori, inspirand de fiecare data o noua viata pielii tale si lasand in urma o piele care sa radiaze de sanatate.

Acest aparat inteligent are incoporata o tehnologie de curatare avansata* ce utilizeaza o actiune de curatare profunda care scoate la suprafata frumusetea naturala a pielii tale.

Nu numai ca ofera o curatare eficienta si revigoreaza pielea, peria de curatare faciala compacta REVEAL ajuta si la o absorbtie mai buna a produselor de ingrijire a pielii, lurcru ce asigura o eficienta maxima a acestora. In plus, avand o protectie anti-microbiana 99,9% incorporata in capul avansat cu perie, vei obtine de fiecare data o curatare igienica ce suprima bacteriile.

Avand un maner cu invelis anti-alunecare, o autonomie de pana la 30 de minute si putand fi folosita in dus, peria de curatare faciala compacta va intra cu usurinta in rutina ta zilnica. Mica, compacta si cu husa din dotare, aceasta este gata pentru a fi luata cu tine in calatorii sau la sala de fitness. Pregateste-te sa obtii o curatare perfecta si o piele minunata, oriunde si oricand!

De doua ori mai eficienta

Multumita actiunii duble ale periei, de rotatie si vibratie, vei indeparta cu usurinta murdaria si pielea moarta. Lasa aceasta perie de curatare faciala sa isi faca treaba pentru tine, revitalizand si reimprospatand pielea, fara efort.

 

Caracteristici

 

1 indicator LED - palpaie cand bateria este scazuta

2 setari de viteza

Utilizare fara cablu, reincarcabila

Fara stand de incarcare - ideala pentru calatorii

Autonomie de pana la 30 de minute dupa o singura incarcare

Cronometru 1 minut cu 3 pulsatii la fiecare 20 de secunde

Actiune dubla, rotire si vibratie

100% rezistenta la apa si lavabila, ideala pentru utilizarea in dus

Cap cu perie normala pentru o curatare amanuntita zilnica cu invelis cu protectie anti-microbiana 99,9%

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Remington Perie de curatare faciala Reveal FC500, design compact, actiune dubla, 2 viteze, rezistenta la apa, alb/verde

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Lorena Dumitru (Craiova) - Scor: 5/5 | acum 5 ani
Remington Perie de curatare faciala Reveal FC500, design compact, actiune dubla, 2 viteze, rezistenta la apa, alb/verde

Foarte frumos,curata fata excelent.Super multumita

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.