Daikin Aparat de aer conditionat InverterFTX50GV/RX50GV, 18.000Btu, Clasa A+

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aparat de aer conditionat InverterFTX50GV/RX50GV, 18.000Btu, Clasa A+ de la Daikin

Capacitate (BTU): 18000
Clasa de eficienta energetica: A



Aer Conditionat, 18.000BTU,Inverter, Clasa A


Economic - FTX Comfort atent si potrivit cu bugetul tau

Prin utilizarea unui aparat de aer conditionat din gama FTX Comfort vei primi exact ceea ce iti doresti in sensul unui consum economic, climatizare atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna (datorita pompei de caldura cu care este dotat FTX) si ambientarea incaperii cu aer curat si purificat. Daikin are permanent grija de economiile tale si simultan de sanatatea ta, de aceea seria FTX Comfort este perfect adaptatibla atunci cand esti la inceput de drum, in prima ta locuinta si de ce nu in spatiul in care ti-ai pus pe picioare prima afacere.

In oricare dintre aceste locuri ai nevoie de un echipament de climatizare fiabil si in special economic, pastrand in acelasi timp caracteristicile principale pe care Daikin le propune pentru toata gama de aparate de aer conditionat.

Cu un consum care poate scadea cu pana la 80% in secventa de timp cand aparatul este in asteptare, FTX Comfort are proprietatea de a mentine temperatura constanta la nivelul pe care ti-l doresti astfel ca nu vei mai avea nicio grija ca nu cumva sa uiti aparatul pornit.

Pe toata durata sa de utilizare circulatia aerului in incapere este controlata de modul Comfort care echilibereaza si dirijeaza in asemenea maniera fluxul de aer incat nu te vei plange niciodata ca ar putea sa te deranjeze in vreun fel.

In aceeasi masura Daikin s-a preocupat de linistea ta pentru ca oriunde te-ai afla sunt momente in care nu ai vrea ca zgomotul turbinei unitatii interne, sau a fluxului de aer eliberat sa te deranjeze. La un nivel de presiune sonora masurat de 22dBA, ai la dispozitie un ambient mai mult decat linistit in care poti sa te concentrezi asupra lucrarilor tale sau sa te odihnesti peste noapte.

La adapostul liniei placute pe care unitatea interna ti-o ofera pentru o integrare clasica si totodata eleganta in designul pe care il preferi, sunt ascunse elemente filtrante speciale care concura continuu la purificarea prin retinere a particulelor nedorite din aer si distrugerea prin neutralizare a microorganismelor de tipul bacteriilor, virusilor sau microbilor. Este vorba despre un filtru fotocatalitic care are la baza apatit de titan si care se comporta ca o bariera permanenta in fata efectelor nedorite pe care un aer contaminat il poate avea asupra ta.

Conceputul gamei FTX Comfort include pentru clasele 50-71 si posibilitatea conectarii unui controller online pe care il poti solicita separat. Detinerea acestei facilitati iti ofera controlul complet de la distanta asupra aparatului tau de aer conditionat prin intermediul unui smartphone, sau a oricarui device conectabil la internet.

Iata ca poti avea acum cu adevarat Comfort impreuna cu gama FTX Daikin care cu siguranta iti va schimba perceptia in privinta posibilitatii ambientarii de clasa a interioarelor, totul cu costuri reduse, acasa sau la birou. 

Caracteristicile principale

Clasa de energie racire
A+ 
Clasa de energie incalzire
A+ 
SEER
5.63 
SCOP
4.08 
Consum anual Kw racire
311 
Consum anual Kw incalzire
1578 
Lim. rece
-10/+46 
Lim. cald
-15/+18 
Lungime traseu
30 
Diferenta nivel
20 
Alimentare

Monofazata
 
UNITATE INTERIOARA
Gama
Model

BTU
Dimensiuni
Greutate
Comfort
FTX50GV

18000
290/1050/250
12 Kg

UNITATE EXTERIOARA

Model

BTU

Dimensiuni
Greutate
Inverter

Pompa de caldura
Agent frigorific
RX50GV

18000

735/825/300
48
Da

Da
R410A
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica
      A+

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.