Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSPFAWK, 9000 BTU, Clasa A+++

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSPFAWK, 9000 BTU, Clasa A+++ de la Samsung

Aparat de aer conditionat Samsung AR09JSPFAWK

Design triunghiular pentru o racire puternica

Designul triunghiular unic al aparatului de aer conditionat de la Samsung ii imbunatateste performanta, facand aerul rece sa circule prin casa mai repede, mai departe si mai amplu*. Invertorul sau digital ofera si o eficienta energetica semnificativ mai mare.** Iar caracteristicile Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusii***, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor.

* Testat pe modelul AR09HSFSBWK. Comparat cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.
** Testat pe modelul AR09HSSDAWK/EU. Comparat cu modelul Samsung conventional AQ09TSB.
*** Testat in Centrul de Stiinta Mediului Kitasato (Japonia) si la Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratorul de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Eficient asupra unui numar de 4 virusi, inclusiv Subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.



Raceste mai repede, mai departe si mai amplu

Aparatul de aer conditionat de la Samsung a fost proiectat cu rezultatele in minte, pentru a fi extraordinar de eficient. Designul sau triunghiular unic are un spatiu de intrare mai larg, pentru a putea trage mai mult aer. Latimea si unghiul imbunatatit al portiunii de iesire, lamele suplimentare in v si un ventilator mai mare se asigura, de asemenea, ca aerul este racit si emis mai repede, mai departe si mai in larg*. Astfel, aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile casei.

* Testat pe modelul AR09HSFSBWK. Comparat cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.

 


Va racoreste rapid si confortabil


Aparatul de aer conditionat Samsung incepe sa raceasca aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel incat sa ajunga rapid la temperatura dorita.
Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a o mentine.
Prin urmare, nu va va fi frig si nu va trebui sa schimbati manual setarile sau sa inchideti si sa deschideti din nou aparatul de aer conditionat.


Economiseste energie in mod automat

Cu modul Utilizator unic, nu mai trebuie sa porniti si sa opriti in mod repetat aparatul de aer conditionat pentru a economisi energie sau sa va faceti probleme despre acesta daca nu este insuportabil de cald. In acest mod, numai compresorul si ventilatorul functioneaza suficient de mult pentru a mentine temperatura dorita si se inchid automat cand nu mai este necesar. Astfel incat utilizeaza mai putina energie electrica*, mentinand facturile si temperatura din camera la un nivel scazut.

* Testat pe AR12HPSDDWK. Pe baza consumului cumulat de energie electrica in modul Normal vs. modul Utilizator unic

Elimina virusii

Caracteristicile Virus Doctor si Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti periculosi din aer si alergenii, precum si bacteriile si virusii, inclusiv virusii Influenza A si Corona*, utilizand mai intai un filtru si apoi Virus Doctor. Astfel, aerul pe care il respirati ramane curat si sanatos.

* Testat in Centrul de Stiinta Mediului Kitasato (Japonia) si la Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratorul de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA).
Eficient asupra unui numar de 4 virusi, inclusiv Subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.

Performanta stabila, pe termen lung

Aparatul de aer conditionat de la Samsung continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Tehnologia sa Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce cu energie si sa fie afectate de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat. In plus, are un strat anticoroziv pentru a opri coroziunea condensatorului si ruginirea carcasei. Iar condensatorul sau mai mare si fluxul refrigerant optimizat inseamna ca aparatul poate suporta temperaturi extrem de mari (de pana la 58 °C)*.

* Testat pe modelul AR09HPSDDWK/SG. Comparat cu modelul Samsung conventional AR09HPSDFAP/RC

Usor de demontat si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale, care sunt adesea dificil de accesat, componenta Easy Filter a aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, deasupra. Astfel, poate fi usor demontata, curatata si amplasata la loc, fara a trebui sa deschideti un capac sau sa trageti tare pentru a o inlatura. Iar invelisul sau antibacterial filtreaza praful, agentii contaminanti periculosi si alergenii.*

* Testat in laboratorul de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si laboratorul de testare din Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii de testare specifice si pot diferi in functie de factorii de mediu.

Depanare simpla

Aparatul de aer conditionat de la Samsung include Smart Check, un sistem automat de monitorizare a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza problemele intr-un stadiu timpuriu si furnizeaza solutii rapide si simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone.* Astfel, economiseste timpul pe care l-ati petrece cautand manualul si evita costurile si inconvenientele apelurilor inutile la ingineri**, precum si cele cu facturile de reparatii posibil costisitoare.

* Disponibil pe iPhone si Android.
** Aceasta functie opereaza doar pentru anumite moduri de eroare si nu inlocuieste revizia periodica de service.

Ensure Perfect Installation

Smart Installation este o functie de auto-diagnosticare care va asigura ca aparatul dvs. de aer conditionat Samsung este instalat perfect de catre inginerul de service. Aceasta verifica automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului conditionat, inclusiv comunicarea ineficienta cu unitatea din exterior si toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer si fluxul de racire insuficient.

Comoditate inteligenta

Cu aparatul de aer conditionat Samsung puteti fi linistit ca instalarea este perfecta si va puteti bucura de comoditatea telecomenzii si de posibilitatea de depanare. Smart Installation verifica problemele obisnuite pentru a se asigura ca totul este instalat corect. Cu ajutorul unei aplicatii de pe smartphone, Smart Wi-Fi permite monitorizarea si schimbarea setarilor pentru consumul de energie, indiferent unde va aflati, iar Smart Check va ofera posibilitatea sa diagnosticati erorile si sa solicitati asistenta imediat.

Detalii tehnice
Caracteristici generale Capacitate de racire (BTU) 8530
Capacitate de incalzire (BTU) 10918
Inverter Da
Montaj inclus Nu
Clasa de energie racire A+++
Clasa de energie incalzire A++
Tip filtru Full HD / Antibacterian
Afisaj Display LED
Functii Incalzire Da
Alte functii Racire 
Incalzire 
Dezumidificare 
Ventilare 
Auto
Specificatii tehnice Greutate unitate exterioara (kg) 35
Greutate unitate interioara (kg) 12.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm) 790 x 545 x 285
Dimensiuni unitate interioara (mm) 936 x 267 x 264
Zgomot unitate exterioara (dB) 60
Zgomot unitate interioara (dB) 56
Agent de racire R410A
Culoare Alb
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Capacitate (BTU)
    • Clasa de eficienta energetica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.