Fierastrau pendular Skil F0154190AA, 400 W, 18 mm lungime cursa, 65 mm adancime maxima taiere, 3 panze

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
146,37 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.37 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F0154190AA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Fierastrau pendular Skil F0154190AA, 400 W, 18 mm lungime cursa, 65 mm adancime maxima taiere, 3 panze de la skil

  • Design foarte compact, usor (numai 1,3 kg)
  • Pendular ideal, care poate efectua lucrarile de taiere obisnuite din interiorul si din jurul casei
  • „Twistlock” pentru schimbarea fara cheie a lamei si prindere puternica a lamei


Pendular compact, usor, cu schimbarea lamei fara cheie

Cu masa de numai 1,3 kg, pendularul SKIL 4190 este foarte compact si usor, ideal pentru a face taieturi drepte si curbe din diverse materiale, cum ar fi lemn, metal, aluminiu si plastic. Motorul puternic de 400 W este ideal pentru majoritatea lucrarilor de bricolaj uzuale. Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 65 mm in lemn, potrivita pentru cele mai multe scanduri si grinzi, etc. Sistemul „Twistlock“ permite schimbarea cu usurinta a lamelor de ferastrau, fara utilizarea sculelor. Un mediu de lucru mai curat este asigurat, datorita conexiunii integrate a aspiratorului. Acest pendular este livrat cu trei lame de ferastrau pentru lemn.

Versatilitate mare pentru taieri drepte si curbe

Acest pendular este foarte multilateral: este ideal atat pentru taiere in linie dreapta, cat si curbate. Se poate utiliza pentru podea laminata, grinzi, tuburi, etc. Talpa reglabila permite efectuarea taierilor oblice, intr-un unghi maxim de 45° la stanga sau dreapta. Nu este necesara o cheie; puteti regla pur-si-simplu unghiul prin slabirea si strangerea suruburilor de sub talpa.

Schimbarea fara cheie a lamei si prindere puternica a lamei

Acest pendular este compatibil cu toate panzele de ferastrau standard, disponibile pentru pendulare cu prindere in T. Sistemul „Twistlock” permite schimbarea rapida si convenabila a lamelor de taiere fara chei sau scule speciale. Tot ce aveti de facut este sa slabiti surubul „Twistlock“ pentru eliberarea lamei. Puteti sa glisati pur-si-simplu o lama noua in pozitie si sa strangeti din nou surubul.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit

Pendularul SKIL 4190 este echipat cu un buton de actionare mare, inzestrat cu un buton de blocare, deci nu trebuie sa tineti butonul apasat pe tot timpul lucrului. Suflanta de praf practica ofera o buna vizibilitate a piesei prelucrat, sufland deoparte praful de pe linia de taiere. Pentru asigurarea curateniei locului de munca, cele mai multe aspiratoare casnice uzuale se pot conecta la adaptorul de aspirare incorporat. SKIL 4190 este furnizat impreuna cu trei lame de ferastrau pentru lemn: una pentru lemn moale, una pentru lemn dur si una pentru taierile curbe.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Pendular
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare La retea
Suprafata lucru Lemn
Functii Racordare la aspirator Functie de suflare
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 400 W
Nivel zgomot 95 dB
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Lungime cursa 18 mm

PERFORMANTE

Adancime de taiere lemn 65 mm

DIMENSIUNI

Greutate 1.3 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.