Philips Masina de tuns barba BT9290/32, LED, Ghidaj Laser, 0.4 - 7 mm, 17 Trepte, Negru/Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de tuns barba BT9290/32, LED, Ghidaj Laser, 0.4 - 7 mm, 17 Trepte, Negru/Argintiu de la Philips

 

Primul ghidaj cu laser din lume

Sistemul unic cu ghidaj cu laser proiecteaza o linie precisa de lumina pentru a pre-alinia profilul dvs. inainte de tuns. Acesta va indica unde va fi taiat parul pentru a obtine de fiecare data rezultatul dorit.

 

 

Inalta performanta delicata cu pielea

Lamele din otel se ating usor una de cealalta, astfel se ascut singure pe masura ce va tundeti! Lamele raman bine ascutite pentru a taia intotdeauna parul uniform si eficient, dar sunt prevazute cu varfuri si piepteni pentru a preveni iritarea pielii.

 

Afisaj cu LED-uri

Afisajul cu LED-uri arata setarea de lungime aleasa in milimetri, astfel incat detineti intotdeauna controlul asupra stilului dvs.

LED nivel baterie

Afisajul cu LED-uri indica nivelul bateriei, asa ca nu veti fi niciodata surprins fara energie.

 

 

17 setari pentru lungime blocabile

Pentru a va selecta lungimea preferata de tundere, nu trebuie decat sa rotiti butonul de zoom de pe maner pana la afisarea lungimii dorite. Lungimea dorita de dvs. este acum „blocata” pentru o tundere precisa si uniforma.

 

 

100% rezistent la apa

Pentru a curata capul masinii de tuns, clatiti-l pur si simplu la robinet.

 

 

Barba cu aspect de 3 zile zilnic

Daca va doriti o barba perfecta cu aspect de 3 zile, nu trebuie decat sa utilizati cea mai scurta setare de 0,4 mm. Pentru o barba mai lunga perfect ingrijita, pur si simplu reglati setarea la lungimea exacta pe care o doriti.
 

 

Masina de tuns cu doua capete

Indepartati pieptenele reglabil si veti descoperi o masina de tuns reversibila de precizie, cu doua capete. Pe o parte se afla o masina de tuns de 32 mm de înalta performanta. Daca o intoarceti, este o masina de tuns de precizie de 15 mm, perfecta pentru spatii inguste, spre exemplu, sub nas sau in jurul gurii. Este proiectata pentru a taia foarte aproape, insa va protejeaza pielea, iar dimensiunea sa mica si designul înclinat va permit sa vedeti ce faceti pentru a obtine linii si detalii fine.

 

 

Piepteni pentru barba si detalii

Pieptenele pentru detalii va ofera mai multa precizie pe durata tunsului. Utilizati-l in locul pieptenului pentru barba pentru a putea patrunde in spatii stramte sau pentru a rotunji marginile barbii dvs. Pieptenele pentru barba va ofera mai mult control pentru un tuns rapid si uniform.

CARACTERISTICI GENERALE


Fara fir Da
Durata de functionare 60 minute
Tip alimentare Acumulator
Retea
Numar capete 2
Material lame: Otel


FUNCTII SI ACCESORII


Husa Da
Perie de curatat Da
Altele Pieptene pentru barba
Rezistent la apa
Pieptene pentru detalii
Indicatori LED


CARACTERISTICI TEHNICE


Timp de incarcare baterie 1 ora
Culoare Negru/Argintiu

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.