Set de tuns barba Remington Beard Kit MB4046, Lame Titan, 1-35 mm, 5 accesorii, Negru/Maro

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
263,46 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 264,65 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 9.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MB4046

Garantie: 36 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Set de tuns barba Remington Beard Kit MB4046, Lame Titan, 1-35 mm, 5 accesorii, Negru/Maro de la Remington

Setul de tuns barba MB4046 include în pachet lame cu înveliș din titan, o varietate de piepteni pentru diferite lungimi de tăiere și accesorii de ultimă generație, astfel încât să îți poți crea cu încredere un stil propriu.
Crează-ți un stil personal în confortul propriei case cu Setul de tuns barba MB4046. Lamele cu înveliș din titan dispun de funcția de auto-ascuțire, pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de o tunsoare îngrijită, premium. Adoptă cu ușurință diverse stiluri și bucură-te de tunsori personalizate, grație pieptenilor cu lungime reglabilă. Pachetul include chiar și o perie de barbă cu peri micști de porc mistreț și o foarfecă premium din oțel inoxidabil, pentru retușurile finale.

Stil personalizat

Îți poți tunde barba în cele mai variate stiluri cu ajutorul Setului de tuns barba MB4046. Pieptănul ajustabil XL (20 mm-35 mm) este esențial pentru aranjarea bărbilor mai lungi. Iar, dacă îți place să porți barba mai scurtă, în pachet este inclus și un pieptăn ajustabil pentru lungimi mici (1,5 mm-18 mm) și un pieptăn pentru barba de 3 zile (1 mm-5 mm). Pentru detalii de finețe, ai la dispoziție un trimmer pop-up, ideal pentru conturarea mustății și a perciunilor.

Lame premium

Setul de tuns barba MB4046 include lame puternice cu înveliș din titan, care taie chiar și cel mai gros fir de păr, oferindu-ți o experiență de tundere premium. În plus, lamele au fost concepute cu funcția de auto-ascuțire, astfel încât acestea se ascut în timp ce tu îți tunzi părul facial.

CARACTERISTICI:

  • Lame cu înveliș din titan
  • Lame cu funcție de auto-ascuțire
  • Trimmer pop-up – pentru detalii
  • Pieptăn ajustabil XL (20 mm-35 mm)
  • Pieptăn ajustabil pentru lungimi mici (1,5 mm-18 mm)
  • Pieptăn pentru barba de 3 zile (1 mm-5 mm)
  • Baterie premium NiMH pentru o autonomie de până la 90 de minute
  • Încărcare completă în 16 ore
  • Utilizare cu cablu/fără cablu
  • Perie de barbă cu peri micști de porc mistreț
  • Foarfecă premium din oțel inoxidabil
  • Indicator încărcare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.