Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10 IV, High zoom, 20.1MP, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
8.959,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 328.42 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DSCRX10M4.CE3

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-RX10 IV, High zoom, 20.1MP, Negru de la Sony

Focalizarea automata cu viteza de top este pe masura intervalului de zoom superior

Acum, este mai simplu sa realizati mai multe fotografii si filme exceptionale cand aveti ocazia. Noua camera RX10 IV este mai mult decat o camera solida, inteligenta si compacta multifunctionala — este dotata cu suficiente inovatii de varf care ii uimesc chiar si pe profesionisti, de la sistemul unic de focalizare automata ultrarapida si elementele optice legendare ale intervalului de zoom de 25x pana la procesorul de imagine extraordinar de puternic si de precis plus multe altele. 

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Obiectiv cu zoom 24-600 mm F2.4-4 cu diafragma larga

Acest obiectiv cu zoom optic de 25x are un interval remarcabil de 24 - 600 mm, de la superangular la teleobiectiv, plus posibilitatile macro, elemente de sticla AA (asferice avansate) si ED (dispersie extrem de scazuta), strat ZEISS T si o diafragma mare de F2.4-4. Toate acestea ajuta camera sa va ofere o performanta optica ridicata pentru inalta rezolutie si un efect bokeh frumos.

Senzor CMOS Exmor RS pentru viteza

Focalizarea automata cu detectia fazei in 315 de puncte in planul de focalizare asigura focalizarea automata si urmarirea extraordinar de precise si rapide. In plus, senzorul de imagine CMOS suprapus de tip 1 cu 20,1 MP (efectivi) si cip DRAM permite filmarea cu redare foarte lenta pana la 960 cps, avand un obturator anti-distorsiune de foarte mare viteza, pana la 1/32000 sec.  

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Motor de procesare a imaginii BIONZ X de mare viteza mare

Reusind sa obtina o performanta de procesare mai rapida decat predecesorul sau, noul motor de procesare a imaginii BIONZ X este remarcabil de fiabil la surprinderea subiectilor care se misca rapid si la fotografierea continua cu pana la 24 cps. Cu algoritmul de procesare a imaginilor nou creat, puteti surprinde imagini de inalta calitate cu zgomot redus in tot intervalul de sensibilitate, pastrand detaliile naturale.

Focalizarea automata hibrida rapida se deplaseaza mult mai departe

La debutul sau la camerele din seria RX10, focalizarea automata hibrida rapida poate reactiona imediat, in 0,03 sec. Acest sistem de focalizare inovator integreaza perfect viteza si urmarirea fara egal a focalizarii automate cu detectia fazei in plan focal, plus acuratetea ridicata a focalizarii automate cu detectarea contrastului, si sporeste posibilitatile camerei de a focaliza, urmari si surprinde imagini statice clare si contrastante ale subiectilor in toate situatiile, chiar si in mijlocul actiunii rapide, dinamice.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Acoperire larga, cu densitate mare de 315 de puncte la focalizarea automata

Cea mai cuprinzatoare acoperire pentru focalizarea automata cu detectia fazei in campul de focalizare (315 puncte) acopera aprox. 65% din intreaga suprafata a imaginii inregistrate de noul senzor de imagine de la RX10 IV. Acest lucru face ca acoperirea focalizarii automate sa fie suficient de larga si de densa pentru a captura cu rapiditate si pe o mare parte a zonei de imagine subiectii mici sau care se misca repede, foarte dificil de focalizat in alte conditii. Acoperire a focalizarii automate cu detectare a fazei (315 de puncte) Acoperire a focalizarii automate cu detectare a contrastului (25 de puncte)

Tehnologie de focalizare automata de urmarire cu densitate mare

Performanta urmarii este foarte fiabila, deoarece RX10 IV este prima camera foto Cyber-shot cu tehnologia de urmarire a focalizarii automate cu densitate mare, care activeaza punctele de focalizare automata pentru a acoperi zona din jurul subiectului cu o precizie si o stabilitate remarcabile. Punctele de focalizare automata care apar pe ecranul efectiv. Algoritmul focalizarii automate (nu apare pe ecranul efectiv) 

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Focalizare automata a ochilor imbunatatita

Focalizare automata a ochilor poate surprinde expresii faciale uimitoare cu detectarea foarte precisa a ochilor, fiind imbunatatita pentru a focaliza automat si urmari focalizarea pe ochii unui subiect, chiar daca fata se misca sau se intoarce pe trei sferturi. Aceasta posibilitate va mareste libertatea de a incadra o imagine de exceptie.

Focalizarea automata simplifica functionarea focalizarii

Focalizarea automata mai rapida se bazeaza pe functiile inteligente, incluzand limitatorul pentru intervalul de focalizare, care va permite sa restrictionati focalizarea pe subiectii aflati la peste 3 m; setarea AF-ON, care va permite sa declansati obturatorul fara secventa mai lunga de apasare a focalizarii pana la jumatate; si modul AF-A, care comuta automat intre modurile AF-S (focalizare automata cu un singur cadru) si AF-C (focalizare automata continua), in functie de miscarea subiectului.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Touch Pad si focalizare la atingere simpla si naturala 

Cu functia Touch Pad, puteti deplasa focalizarea prin simpla glisare a degetului pe ecranul LCD dintr-o zona in alta, in timp ce priviti prin vizor. Indiferent daca faceti deplasarea in functie de distanta miscarii degetului (pozitie relativa) sau de zona din cadru pe care o atingeti in ecran (pozitie absoluta), deplasarea este lina si simpla. Pentru a focaliza prin atingere, atingeti ecranul LCD in punctul din imagine pe care doriti sa focalizati. 

Reutilizarea setarilor particularizate in timpul apasarii butonului

Setarile memorate ale expunerii (timpul de expunere, diafragma, zona de focalizare automata etc.) pot fi atribuite butoanelor particularizate pentru a fi reutilizate temporar cand butonul este tinut apasat. De exemplu, daca fotografiati competitii sportive pe un stadion, probabil doriti sa fotografiati rapid tabela de marcaj, ceea ce necesita o modificare temporara a expunerii, dupa care sa reveniti la actiune.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Posibilitate extinsa de fotografiere continua

Combinatia puternica a senzorului de imagine Exmor RS de tip 1 cu motor de procesare a imaginii BIONZ X permite fotografierea continua cu urmarirea AF/AE pana la aprox. 24 cps pentru pana la 249 cadre o data. Prin urmare, cu siguranta veti surprinde momentele decisive chiar si ale actiunii desfasurate rapid.

Inregistrare a zonei de focalizare

Particularizati un buton atribuindu-i o setare a zonei de focalizare pe care o utilizati frecvent, apoi accesati instantaneu setarea oricand doriti. Acest lucru poate fi foarte daca un punct de focalizare ideal se schimba frecvent, de exemplu, intre loviturile de la un meci de tenis. Punctul de focalizare si zona de focalizare se pot seta dupa cum doriti pentru a obtine performanta optima a focalizarii in scenele fotografiate.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Obturator anti-distorsiune pentru subiecti care se misca rapid

Citirea rapida a datelor de la senzorul de imagine Exmor RS reduce simtitor distorsiunea imaginilor cu subiecti care se misca rapid, cum ar fi lovirea unei mingi. Obturatorul electronic anti-distorsiune are timpi de expunere de pana la 1/32000 secunde. Obturator electronic obisnuit. Obturator electronic RX10 IV

Realizarea filmelor cu focalizarea automata hibrida rapida

La filmare, acest sistem avansat de focalizare automata de doua mai rapid face ca focalizarea sa fie mai lina si mai simpla si permite utilizarea aceleiasi game largi de focalizare automata cu detectia fazei cand realizati imagini statice. Setarile vitezei de actionare/de urmarire a focalizarii automate se pot face pentru a evidentia focalizarea in modalitati creative. De exemplu, fotografiind cu valori mici ale vitezei focalizarii automate, puteti obtine efecte distinctive ale focalizarii lente.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Inregistrare silentioasa pentru situatii sensibile

Cand fotografiati natura salbatica si in alte situatii sensibile la zgomot, o puteti face in liniste, chiar si in timpul fotografierii continue, anuland sunetul facut de obturatorul camerei cu cateva setari simple („Tip obturator: Electronic” si „Semnale audio: Dezactivate”) 

Inregistrare a datelor inlocuitoare pentru editarea si partajarea mai simpla si mai rapida

Cand inregistrati un clip video la rezolutia completa 4K, modelul RX10 IV mai poate realiza un fisier inlocuitor la o rata mica de biti care face editarea mai rapida, mai simpla si mai eficienta, mai ales pe computerele mai putin performante. Fisierul inlocuitor va mai permite sa il partajati usor in cadrul colaborarii online.

Functii in stil profesional pentru filme 

Optiunile oferite Profil de imagine, gama S/S-Log2/S-Log3, Asistenta pentru afisare gama, Zebra, Iesire clara HDMI, TC/UB, Control inregistrare si Marcator sunt compatibile cu functiile filmelor care se gasesc la echipamentele profesionale.

 Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Inregistrare de filme 4K/format XAVC S

RX10 IV poate condensa date in inregistrarile filmelor 4K de circa 1,7 mai multe ori decat este necesar pentru iesirea 4K. Citirea tuturor pixelilor, fara a elimina niciunul, reduce efectul de moar si neclaritatile. Un LSI in fata reduce efectul de rulare a obturatorului la miscarea rapida. Formatul XAVC S va permite sa inregistrati filme 4K si Full HD de inalta calitate cu zgomot comprimat la minimum, la rapoarte maxime de 100 Mbps si 50 Mbps.

LCD rabatabil comod si panou de afisare sus 

Pentru focalizare si vizualizare mai bune, rezolutia camerei RX10 IV cu 1.440.000 de puncte a monitorului LCD o depaseste pe cea a predecesoarei sale. In plus, acest ecran se rabateaza pana la aproximativ 109° in sus si 41° in jos, monitorizarea imaginilor fiind si mai simpla din pozitii diverse in timpul inregistrarii. Cand utilizati un vizor in alte situatii de fotografiere, panoul de afisare aflat in partea de sus a camerei va ajuta sa verificati pe loc setarile importante, fara a deplasa camera.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Redare foarte lenta pana la de 40x mai lenta decat miscarea naturala

Senzorul CMOS suprapus permite fotografierea la o rata de cadre foarte mare, pana la 960 cps(de 40x mai lenta decat miscarea naturala) durate maxime extinse (pana la 4 secunde in modul Prioritate calitate si pana la 7 secunde in modul Prioritate durata de fotografiere), totul pana la intervalul de ultra-teleobiectiv. Ca rezultat, puteti realiza prim-planuri cu o claritate exceptionala a actiunii indepartate cu detalii in redarea foarte lenta. 

Stabilizare optica SteadyShot

Tehnologia optica de stabilizare a imaginii dezvoltata de Sony este valoroasa pentru fotografierea si filmarea cu camera in mana, mai ales in conditii de lumina redusa sau la capatul ultra-teleobiectivului intervalului de zoom de pana la 600 mm. Acest sistem este echivalent efectiv cu o viteza mai rapida a obturatorului in trepte de 4,5 si impiedica neclaritatea camerei pentru a obtine imagini mai clare. SteadyShot OPRIT. SteadyShot PORNIT

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Captati fotografii din filme

Puteti selecta un moment decisiv dintr-o inregistrare video si il puteti salva ca imagine, sub forma unui fisier de 8-megapixeli cu imagine extrem de detaliata dintr-un film 4K. Din materialul filmat Full HD, puteti crea un fisier de imagine de 2-megapixeli.

Asistenta zoom 

Atunci cand pierdeti un subiect in miscare in timp ce realizati incadrarea (care apare adesea in fotografierea ultra-telefoto), apasati si mentineti apasat butonul C (personalizare)pentru care este alocata Asistenta zoom pentru a declansa micsorarea automata a functiei Asistenta zoom. Gasiti si incadrati din nou subiectul in discutie, apoi eliberati butonul, iar camera focalizeaza automat inapoi la distanta focala initiala, astfel incat sa puteti relua fotografierea subiectului. (Subtitrari in imagine - stanga: Gasiti si reincadrati subiectul, dreapta: Reincadrat cu succes)

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Rezistenta ridicata la praf si umiditate

Materialul de etansare pentru rezistenta la praf si umiditate si constructia pieselor de actionare ii permit camerei sa reziste la fotografierea si filmarea in conditii dificile a naturii salbatice si a sporturilor, fie ploaie, praf, umiditate si altele.

 

Link pentru informatii despre locatie prin Bluetooth

Linkul cu informatiile locatiei optimizeaza posibilitatile oferite de RX10 IV. Camera poate fi conectata la aplicatia PlayMemories Mobile instalata pe un dispozitiv compatibil, un telefon mobil sau o tableta, pentru a obtine date despre locatie, pentru a inregistra imagini statice pe acesta si pentru a corecta setarile camerei privind data/ora si locatia. Aplicatia PlayMemories Home se poate folosi pe un computer personal pentru a organiza pe o harta imaginile statice importate.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Meniul meu, asa cum il doriti

Cu Meniul meu, puteti inregistra elemente de meniu care pot fi accesate pe loc si puteti particulariza meniuri. Mai puteti atribui butoanelor pana la 30 de functii pentru a reface interfata camerei pe placul dvs. pentru fotografiere.

Functie de corectie imbunatatita

Acuratetea functiei de corectie, care evidentiaza contururile regiunii focalizate intr-o anumita culoare, cand fotografiati cu focalizare manuala sau cu focalizare manuala directa, a fost imbunatatita pentru a simplifica si mai mult focalizarea complicata in timpul fotografierii in modul macro etc.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Telecomanda printr-o atingere/Partajare printr-o singura atingere

Accesarea printr-o singura atingere transforma smartphone-ul sau tableta dvs. intr-un vizor/intr-o telecomanda. Partajarea printr-o singura atingere transfera fotografii/videoclipuri pe dispozitivul dvs. pentru partajare SNS. Instalati o aplicatie PlayMemories Mobile prin Wi-Fi pe dispozitivul dvs. Android compatibil cu NFC, apoi atingeti dispozitivul de camera pentru a le conecta. Nu aveti NFC? Nicio problema, intrucat noua compatibilitate cu coduri QR poate de asemenea sa asocieze dispozitivele. 

Control prin telecomanda al camerei

Descarcati si instalati o aplicatie de control prin telecomanda al camerei pe un computer, in scopul de a modifica setarile camerei, de a filma imagini si de a actiona camera in alt mod de la calculator prin intermediul conexiunii USB a camerei la computer. Datele imaginilor inregistrare pe camera vor fi stocate direct.

Pentru iMovie si Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X si iMovie. 

 Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x
Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat si gratuit de editare a imaginilor care va ofera transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simpla a fisierelor cu imagini si instrumente de editare. Puteti cumpara Capture One Pro (pentru Sony) pentru si mai multe instrumente de editare si posibilitatea de fotografiere prin tethering.

Noua suita a software-ului Imaging Edge de la Sony

Suita de aplicatii Imaging Edge poate maximiza calitatea imaginilor, poate imbunatati randamentul si va poate ajuta sa reglati fin imaginile RAW. Folositi „Remote” pentru a controla fotografierea de la distanta; „Edit” pentru a transforma datele RAW in fotografii de inalta calitate; si „Viewer” pentru a vizualiza, evalua si selecta fotografii dintr-o lista.

Imagine cu RX10 IV cu 0,03 s. Zoom optic AF/25x

Specificatii

IMAGINE

Rezolutie senzor 20.1 Mp
Procesor imagine BIONZ X
Dimensiune senzor 1"
Format fisier imagine JPEG RAW
Stabilizator de imagine Optical SteadyShot

OPTICA

Zoom digital 20 M aprox. 100x/10 M approx.140x/5 M aprox. 200x/VGA aprox. 380x
Zoom optic 25x
Expunere +/- 3 EV in incrementi de 1/3 EV
Lentile ZEISS Vario-Sonnar
Distanta de focalizare minima 3 cm
Blitz integrat Da
Distanta de focalizare (normal) Tele: 72 cm - infinit
Constructie obiectiv 18 elemente in 13 grupuri
Diafragma f/2.4 - 16

CONTROLUL FOTOGRAFIEI

Sensibilitate ISO 125 - 12800
Balans alb Auto, Zi, Umbra, Innorat, Incandescent, Fluorescent: Alb cald, Fluorescent: Alb rece, Fluorescent: Alb diurn, Fluorescent: Zi, Blit, Temp. culoare /Filtru, Personalizat
Fotografiere continua 24 fps

CAPTARE FILME

Format inregistrare video NTSC/PAL
Rezolutii film 3840 x 2160, 1920 x 1080, 1280 x 720, 1824 x 1026, 1676 x 566p
Format video 4K

BLIT

Mod de lucru blit incorporat Automat/Blit activat/Sincronizare lenta/Sincronizare blit spate/Blit dezactivat
Raza de actiune 1 - 6.5 m
Posibilitate blit extern Hot shoe

ECRAN/VIZOR

Dimensiune ecran 3.0 inch
Vizor Electronic
Touchscreen Da

MEMORIE

Tip memorie Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick PRO HG-Duo, SD / SDHC / SDXC, Memory Stick PRO Duo (High Speed)

CONECTIVITATE

Interfata USB USB 2.0 Hi-Speed
Iesire HDMI Micro HDMI
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n

ALIMENTARE

Numar baterii / acumulatori 0/1
Tip baterie / acumulator Li-Ion NP-FW50
Durata de viata a bateriilor Aprox. 220 cadre- Aprox. 400 cadre

ALTELE

Dimensiuni (D x H x W) 132.5 x 94.0 x 145.0 mm
Greutate 1095 g
Culoare Negru
Continut pachet Curea de umar, Cablu micro USB, Manual de utilizare, Parasolar, Adaptor c.a. AC-UUD12, Acumulator NP-FW50, Capac pentru obiectiv

 

Vezi mai mult

  • General
    • Tip senzor
    • Rezolutie senzor Mpx
      20.1
    • Dimensiune senzor
      1"
    • Zoom optic
      25x
    • Dimensiune display (inch)
      3"
    • Filmare video
      HD

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.