Aparat foto DSLR Nikon D780, 24.5 MP, Body

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
12.282,18 lei
Pret 36 Rate Optimo: 450.22 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VBA560AE

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto DSLR Nikon D780, 24.5 MP, Body de la Nikon

Prima regula: nu exista reguli
Nu exista obstacole in calea viziunii dumneavoastra. D780 va ofera tot ce asteptati de la un DSLR de calibru profesional si multe altele in plus. Vizualizari clare. Durata mare de functionare a acumulatorului. Constructie rezistenta. Plus doua sisteme AF rapide si fiabile, posibilitati de urmarire remarcabile, interval ISO larg si nu numai. Cu sau fara punere in scena. Imagini statice sau filme. Aparatul foto DSLR cu fotografiere pe intregul cadru este de neinvins.
 
 
Bine ati venit la un nou nivel de flexibilitate. Aparatul foto D780 cu fotografiere pe intregul cadru este prevazut cu un sistem AF hibrid rapid, dedicat pentru fotografiere cu Vizualizare in timp real si cu un sistem AF cu detectie de faza fiabil, pentru fotografiere prin vizor. In mod Vizualizare in timp real, sistemul AF extrem de precis va ofera 273 de puncte AF pe senzor si AF detectie ochi. Cand fotografiati prin vizor, puteti valorifica puternicul sistem AF cu 51 de puncte de la Nikon, cu capabilitati de urmarire de varf.
 
 
AF la fotografiere prin vizor
Sistemul AF cu detectie de faza in 51 de puncte este sensibil pana la -3 EV, iar vizorul optic luminos permite confirmarea clara, in timp real a actiunii pe care o incadrati. Urmariti subiectele cu viteza fulgerului, chiar si in lumina scazuta.
Intotdeauna pe subiect
In timpul fotografierii prin vizor, sistemul AF cu 51 de puncte va permite sa va adaptati instantaneu prin comutarea rapida intre modurile AF avansate. Beneficiati de captarea rapida si de izolarea uimitoare a fundalului, cu modul Zona AF grup.
 
 
AF la vizualizare in timp real
Cand fotografiati in mod Vizualizare in timp real, sistemul AF hibrid cu 273 de puncte acopera aprox. 90% din cadru pe orizontala si aprox. 90% pe verticala. Monitorul cu inclinare deschide unghiurile si ofera declansare la atingere si AF la atingere.
Clar in orice lumina
Sistemul AF hibrid cu 273 de puncte este sensibil pana la -5 EV cand fotografiati cu un obiectiv care are o diafragma maxima de f/1.4 sau o diafragma cu deschidere mai mare. Pentru scene cu adevarat intunecate, puteti sa activati functia AF lumina redusa si sa fotografiati pana la -7 EV cu AE.
 
Captati privirea
Cand fotografiati imagini statice in mod Vizualizare in timp real, sistemul AF hibrid inteligent cu AF detectie ochi poate identifica si urmari ochii subiectului. Indiferent daca acesta este singur sau se afla in multime. Utilizand selectorul multiplu, alegeti ochiul pe care sa focalizeze aparatul foto si acesta va mentine focalizarea chiar daca subiectul este in miscare constanta.
 
 
Dezvaluiti secundele de importanta majora
Cand fotografiati prin vizor, valorificati vitezele de fotografiere in serie de pana la 7 fps cu AF/AE. Obtineti pana la 12 fps cand fotografiati in modul Fotografiere cu vizualizare in timp real fara sunet. Obtineti imagini cu rezolutii complete, chiar si atunci cand fotografiati in RAW.
 
Captare rapida a cadrelor
Doriti sa surprindeti detalii imperceptibile ale miscarilor? Fotografiati in mod Vizualizare in timp real si puteti obtine imagini statice Full HD (2 MP) la cadente pana la 120 fps. Sau puteti capta imagini statice 4K/UHD (8 MP) la cadente pana la 30 fps.
 
Cum nimic nu va poate incetini, sunteti liber sa creati dupa bunul plac. Etansarea cuprinzatoare impotriva intemperiilor si corpul rezistent, din aliaj de magneziu va asigura ca D780 este pregatit pentru orice loc. Fantele duble accepta carduri SD UHS-II rapide, care gestioneaza cu usurinta vitezele mari de fotografiere in serie ale aparatului foto si pastreaza bufferul gol, pentru seriile urmatoare. Manerul adanc si durata mare de functionare a acumulatorului conteaza enorm cand sedintele foto sunt lungi.
 
Adaptati
Setarile principale pot fi reglate rapid prin intermediul operarii prin atingere sau selectoarelor de comanda. Cand fotografiati in mod de focalizare manuala, telemetrul electronic al aparatului foto va ajuta sa verificati daca punctul de focalizare selectat este focalizat.
 
Verificati
Vizorul optic de 0,70x va ofera un camp vizual larg si o acoperire de 100%. Monitorul LCD mare, cu inclinare si 2.359.000 puncte va permite sa verificati rapid cadrele prin atingere dubla, pentru a vedea o vizualizare de 100% a zonei de imagine.
 
Revizuit
Meniul de retusare din aparatul foto faciliteaza decuparea pe loc si va permite acum sa taiati pe orizontala sau pe verticala. Puteti sterge fotografiile nedorite de pe un singur card sau de pe ambele carduri simultan.
 
Tintuiti orice scena
 
 
Imagini epice. Actiune extrema. Senzorul CMOS de 24.5 MP, iluminat in spate, pentru fotografiere pe intregul cadru si procesorul de imagine EXPEED 6 ofera un interval dinamic larg si performante de claritate pe intregul interval de sensibilitati ISO, care este extrem de larg.
 
Materializati-va viziunea
Fotografiati in conditii meteo dramatice sau in luminile puternice ale orasului pe timp de noapte? Diferitele moduri de masurare si de balans de alb va ofera posibilitatea de a raspunde rapid la schimbarile luminii naturale sau in situatii cu contrast ridicat.
 
Lumina puternica sau lumina slaba
Intervalul ISO de 100–51200, extensibil pana la remarcabila valoare de 204800 si pana la ISO 50 in jos, va permite sa va adaptati instantaneu la lumina schimbatoare. Obtineti tonuri bogate in lumina puternica a soarelui. Dezvaluiti detalii si nuante in lumina scazuta.
 
Faceti totul posibil
Timpii de expunere de la 1/8000 pana la 900 s va ofera mai multa flexibilitate de a gestiona timpul. Sincronizati usor bliturile Speedlight de la Nikon la viteza ridicata, pentru fotografii de actiune epice. Sau incetiniti totul pentru a obtine dare de lumina si peisaje de noapte dramatice.
 
Sunteti liber sa faceti cele mai bune lucrari de pana acum
D780 va permite sa lucrati direct cu obiectivele NIKKOR cu montura F care va plac si este compatibil cu toate bliturile Speedlight de la Nikon. Iluminarea avansata fara fir cu radiocomanda este acceptata integral, fiind posibila utilizarea versatilei unitati de blit SB-5000. Capacitatile de transfer de date de mare viteza ale aparatului foto si conectivitatea wireless va ajuta sa transmiteti usor imaginile unde doriti.
 
 
Filmati asa cum actiunea o cere
D780 utilizeaza rezolutia de 6K a senzorului sau de imagine pentru a produce segmente de film 4K/UHD de ultra-inalta rezolutie la 30p/25p/24p cu factor de decupare zero. Puteti sa inregistrati in aparatul foto segmente de film cu redare incetinita in Full HD, la maximum 120p, cu sunet. Si puteti sa inregistrati segmente de film in format DX la cadente de cadre de 50p/60p. Viteza AF si urmarirea AF pot fi setate in timpul inregistrarii si exista patru moduri zona AF pentru video.
 
Pastrati pana la 12 trepte de interval dinamic pentru o mai mare flexibilitate la editare si la gradare. Inregistrarea in N-Log la adancimea de 10 biti va permite sa preluati de 4 ori mai multe informatii decat cand inregistrati in mod standard pe 8 biti.
 
Nu mai pierdeti timp in post-productie cu operatia elaborata de gradare a culorilor. D780 va permite sa utilizati un recorder de filme extern pentru a inregistra segmente de film HDR HLG bogate, care pot fi prezentate direct pe un televizor sau un monitor compatibil.
 
Inregistrati timecode in formate drop-frame sau non-drop-frame si transmiteti rezultatul de iesire prin HDMI pe 10 biti. Atomos Open Protocol este acceptat pentru sincronizarea pornirii/opririi inregistrarii HDMI prin intermediul recorderului extern. Sau prin intermediul aparatului foto.
 
Filmare secventiala in aparatul foto
Puteti sa efectuati in aparatul foto filmari secventiale spectaculoase la rezolutii 4K/UHD. Functia de uniformizare a expunerii reduce variatia dintre imagini, pentru tranzitii cursive. Fotografierea fara sunet cu temporizator de interval contracareaza efectul de estompare cauzat de vibratiile mecanice si zgomotul obturatorului. Masurarea in lumina scazuta poate fi extinsa pana la -3 EV, iar timpul de expunere poate fi extins pana la 900 s.
 
 
Urmati-va viziunea
Versatil. Fiabil. Creativ. Pentru imagini statice sau filme, D780 este la dispozitia urmatoarei dumneavoastra idei.
 
Creati imagini cu o profunzime de camp aparent imposibila, utilizand modul Fotografiere cu comutare focalizare. Puteti sa determinati distanta fiecarui pas de focalizare, iar o caracteristica de reliefare a focalizarii ajuta la verificarea focalizarii la fiecare nivel.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Body
Destinat pentru Incepator, Avansat, Profesionist
Model D-SLR D780
Diagonala display 8 cm
Continut pachet

1 x Acumulator

1 x Aparat foto

1 x Curea

1 x Manson ocular

1 x Capac corp

1 x DK-5

Tip vizor Optic
Tip acumulator Li-Ion EN-EL15b
Latime 143.5 mm
Adancime 115.5 mm
Inaltime 76 mm
Greutate 755 g
Culoare Negru

SENZOR

Tip senzor CMOS
Dimensiune senzor (mm) 35.9 x 23.9
Rezolutie senzor 24.5 Mpx
Procesor imagine EXPEED 6

CALITATE CONTINUT FOTO

Rezolutie imagine

6048 x 4024

4528 x 3016

3024 x 2016

3936 x 2624

2944 x 1968

1968 x 1312

4016 x 4016

3008 x 3008

2000 x 2000

6048 x 3400

3840 x 2160

Format fisier imagine JPEG

CALITATE CONTINUT VIDEO

Rezolutie video UHD 4K
Format rezolutie video (px)

3849 x 2160

1920 x 1080

Format inregistrare video MP4 MOV
Inregistrare audio PCM liniar AAC

OBIECTIV

Montura obiectiv Nikon F
Tip focalizare Automata
Puncte de focalizare 51

CONECTIVITATE

Conectivitate

Bluetooth

USB

Wi-Fi

Cititor de carduri

HDMI

Tip slot memorie SD, SDXC, SDHC

OBTURATOR

Tip obturator Mecanic
Viteza obturator 30 - 1/8000 sec
Declansare automata maxima 20 s

BLIT

Tip blit Integrat
Control blit i-TTL TTL
Compensare expunere blit De la -3 pana la +1 EV (pasi 1/2 si 1/3)
Functii blit

Sincronizare lenta

Blit dezactivat

Reducere efect ochi rosii

Sincronizare perdea posterioara

Sincronizare perdea frontala

Reducere efect ochi rosii cu sincronizare lenta

CONTROL EXPUNERE

Expunere

+/-5 EV in pasi de cate 1/3 sau 1/2

+/-3 EV in pasi de cate 1/3 sau 1/2

Sensibilitate ISO 100 - 51200
Efecte balans de alb

Incandescent

Fluorescent

Blit Automat

Umbra Noros

Lumina directa a soarelui

Lumina naturala automata

Setari predefinite

Portret

Peisaj Sepia

Neutru Monocrom

Standard Intens

Automat

Arta pop

Decolorat

Jucarie

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.