Aparat foto Mirrorles Nikon Z FC, 20.9 MP, 4K + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv 50-250mm, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
7.348,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 269.36 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

VOA090K003

Garantie: 24 luni.

Adauga Extra Garantie:
Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat foto Mirrorles Nikon Z FC, 20.9 MP, 4K + Obiectiv 16-50mm + Obiectiv 50-250mm, Argintiu de la Nikon

 

Mostenirea noastra. Creativitatea dumneavoastra.

Z fc combina designul aparatelor foto clasice de la Nikon cu tehnologia inovatoare a seriei Z, pentru o calitate superba a imaginii si un stil pur, nealterat. Oriunde ati fotografia, orice ati inregistra – imagini statice, filme sau vloguri. Propulsati-va creativitatea in viitor cu aparatul foto mirrorless usor, in format DX, cu care puteti crea imagini emblematice.

 

 

Captati momentele emblematice cu un aparat foto care va conecteaza la estetica pe care ati iubit-o dintotdeauna. Inspirata de celebrul aparat foto SLR cu film Nikon FM2 de la inceputul anilor '80, aparatul foto mirrorless Z fc se mandreste cu detaliile de design autentice, care au fost recreate meticulos: de la selectoarele de comanda pana la vizorul rotund si sigla clasica Nikon, gravata pe pentaprisma.

 

Emblematic – face parte din familie

Corpul texturat, de culoare neagra. Granulatia subtila a modelului, din metal argintiu. Aparatul foto mirrorless Z fc etaleaza aceleasi trasaturi de renume ca aparatele foto SLR cu film de ieri de la Nikon, iar obiectivul sau NIKKOR Z in editie speciala se potriveste de minune. Este vorba despre detaliile de design originale de atunci. Si despre adevarata putere creatoare pentru prezent.

 

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR – Silver

Editia Silver a obiectivului cu zoom pentru unghi larg in format DX, de 16-50 mm. Argintiul de pe Z fc se regaseste pe acest obiectiv foarte compact, iar combinatia aparat foto-obiectiv are un aspect special si va poate insoti oriunde.

 

 

Selectoarele de comanda sunt asezate asa cum erau pe Nikon FM2 si fiecare selector este prelucrat din aluminiu masiv. Mecanismele actioneaza cu o precizie deosebita – veti simti clicul. Daca inainte ati utilizat un aparat foto SLR de la Nikon, memoria actionarii manuale a selectoarelor va reveni imediat. Iar daca nu, veti fi placut impresionat de naturaletea selectoarelor.

 

Selectoare de comanda fizice

Selectoarele individuale va permit sa controlati timpul de expunere, compensarea expunerii si sensibilitatea ISO fara a intra in meniul aparatului foto. De asemenea, aveti posibilitatea de a configura aparatul foto astfel incat sa puteti utiliza selectoarele de comanda pentru timpul de expunere sau compensarea expunerii.

   

Panou de afisare superior

Va plac portretele cu profunzime de camp redusa sau scenele de strada largi, care sunt focalizate clar in intregime? Micul panou de afisare va permite sa verificati diafragma dintr-o privire, aratandu-va numarul f/ la care fotografiati.

   

Vizor electronic rotund

Vizorul de inalta rezolutie de pe Z fc este electronic, dar forma acestuia este circulara – la fel ca a vizorului optic cu care era echipat Nikon FM2. Va ofera imagini clare si se activeaza cand apropiati aparatul foto de ochi.

 

Construit pentru prezent

Z fc poate parea ca tocmai s-a teleportat din anii '80, dar sasiul sau robust, din aliaj de magneziu va asigura ca acest aparat foto mirrorless este pregatit pentru prezent. Fiind rezistent din toate punctele de vedere, corpul este totodata usor si comod de transportat. Atarnati-l de umar si pregatiti-va pentru privirile admirative ale trecatorilor.

 

Puteti simti calitatea

Scheletul aparatului foto Z fc este forjat din aliaj de magneziu, acelasi material folosit pentru aparatele foto profesionale de la Nikon. Avand un echilibru optim intre durabilitate si greutatea redusa, acest aparat foto este conceput pentru a fi utilizat oriunde va poarta inspiratia.

 

 

 Conceput in jurul revolutionarei monturi Z de la Nikon, aparatul foto mirrorless Z fc poate sa capteze momentele dumneavoastra emblematice la o calitate remarcabila. Gratie monturii Z, senzorul mare in format DX, cu 20,9 MP capteaza mai multa lumina. Iar mai multa lumina inseamna mai mult din tot ceea ce este bun – claritate, contrast, viteza de focalizare si performante in lumina slaba.

 

 

Momente emblematice in detalii reale

Z fc nu arata doar emblematic. Gratie senzorului sau de inalta rezolutie si intervalului larg de sensibilitati ISO automate, de 100-51200, acest aparat foto va ofera niveluri remarcabile de claritate si de detaliu, ziua sau noaptea. Sistemul rapid si cursiv de focalizare automata va permite sa fotografiati cu pana la 11 cadre pe secunda. Veti obtine cadrul dorit, indiferent cat de rapida ar fi actiunea.

 

Excelent in orice lumina

Momentele emblematice nu asteapta o iluminare perfecta, dar nici Z fc. Cu intervalul sau ISO larg si cu functia AF lumina redusa, puteti continua sa fotografiati cand apune soarele.

   

Filtre si efecte

In aparatul foto exista 20 de optiuni Creative Picture Control (Picture Control creativ) pentru fotografii si imagini video, toate vizibile in timp real in timp ce fotografiati sau filmati. Pur si simplu reglati intensitatea pentru a corespunde viziunii dumneavoastra.

   

Prietenii si familia

Fotografiati portrete? Functia AF detectare ochi gaseste rapid ochii subiectelor – oameni, pisici si caini deopotriva – si ii mentine focalizati, chiar daca se misca.

 

 

Cum veti capta momentele emblematice? Inregistrarile video nu erau o optiune cu Nikon FM2, dar aparitia acelui aparat foto SLR a spart barierele cu timpi de expunere mai mici ca niciodata. Z fc realizeaza segmente de film remarcabile si este, de asemenea, primul aparat foto din seria Z de la Nikon care dispune de un monitor cu unghi variabil. Pregatiti-va sa va incadrati imaginile la un cu totul alt nivel, indiferent daca fotografiati cu aparatul foto tinut in mana sau montat pe trepied.

Filme efectuate cu maiestrie

Puteti sa inregistrati imagini video cu rezolutii 4K/UHD la 30p sau sa transformati momentele banale in momente epice, inregistrand segmente de film cu redare incetinita in Full HD. De asemenea, puteti sa captati cadre statice in timp ce filmati si sa creati in aparatul foto secvente de trecere a timpului, la rezolutii 4K.

   

Unghiuri uimitoare

Monitorul de inalta rezolutie cu ecran tactil si unghi variabil faciliteaza fotografierea la unghiul dorit. Rotiti monitorul in fata si aparatul foto intra automat in Mod autoportret. Modul perfect, indiferent daca filmati sau faceti selfie-uri.

   

Vloguri vibrante

Un continut deosebit merita sa arate excelent. Cu Z fc, veti obtine o claritate remarcabila si o profunzime de camp magulitoare. Utilizati-l pentru interviuri sau orientati spre dumneavoastra monitorul cu unghi variabil, pentru segmente incadrate perfect cand priviti direct in aparatul foto.

   

Transmiteti ca un profesionist

Scoateti-va in evidenta transmisiile live, cu imagini video extraordinare. Apareti in direct asa cum va sta cel mai bine, utilizand Z fc si software-ul Nikon Webcam Utility.

   

Partajare simpla

Nu trebuie decat sa va conectati o data la Z fc din aplicatia SnapBridge. Apoi, puteti sa transferati fotografii si filme manual sau automat, pentru a le partaja sau a face copii de rezerva.

   

Incarcare prin USB

Puteti sa incarcati (cand aparatul foto este oprit) sau sa alimentati aparatul foto Z fc prin USB⁶. Este convenabil atunci cand doriti sa fotografiati mai mult timp in interior sau in timp ce efectuati o inregistrare video secventiala.

NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

Zoom de telefotografie compact pentru aparate foto mirrorless

Incadrati portrete unice. Captati actiunea de la distanta. Cu o distanta focala maxima de 250 mm, acest zoom de 5x cu focalizare rapida ajunge mai departe decat majoritatea. Este perfect pentru calatorii si are performante remarcabile in orice situatie, oferind fotografii si filme de o claritate deosebita.

 

 

 

Oportunitatile abunda cu un zoom de telefotografie atat de versatil. Aveti capacitatea de a focaliza clar scenele indepartate. Si viteza de focalizare pentru a surprinde actiunea. Indiferent ce fotografiati, montura Z larga de la Nikon ii permite acestui obiectiv sa capteze mai multa lumina pe intregul cadru. Obtineti mai multa profunzime, mai multe detalii si culori in fiecare fotografie si film.

 

Actiune

Bucurati-va de libertatea de a actiona zoomul pentru close-up-uri dramatice ale subiectelor indepartate sau de a fotografia cu o perspectiva larga, pentru a incadra intreaga scena. Veti capta imagini de o claritate reala, chiar si atunci cand actiunea este rapida.

   

Portrete

Puteti capta de la distanta portrete cu bokeh cursiv, chiar si in lumina scazuta. O distanta minima de focalizare de doar 0,5 m va permite sa focalizati clar subiectele care sunt mai aproape.

   

Filme

Indiferent daca aranjati scena sau actionati zoomul spre orizonturi indepartate, acest obiectiv focalizeaza cursiv si silentios. Obtineti segmente video clare si stabile in 4K, chiar daca filmati in timp ce mergeti.

 

 

Indiferent daca fotografiati sau filmati, acest obiectiv NIKKOR Z exceleaza in orice moment. Sistemul de reducere a vibratiilor, care este incorporat in obiectiv, va permite sa fotografiati cu timpi de expunere cu pana la 5 trepte mai lungi decat ar fi altfel posibil. Puteti sa obtineti fotografii mai clare in timp ce lumina zilei se atenueaza sau sa filmati fara efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto. Focalizarea este rapida si practic fara sunet.

Preluati controlul

Inelul de control silentios poate fi utilizat pentru functii cheie precum focalizarea manuala, controlul diafragmei (foarte indicat pentru tranzitiile cursive in timpul inregistrarilor video) si compensarea expunerii.

   

Fiti pregatit

Nu pierdeti nicio ocazie de a fotografia. Mecanismul de obiectiv retractabil fara buton este rapid si simplu de utilizat. Pur si simplu extindeti sau retrageti obiectivul rotind inelul de zoom.

   

Calatoriti cu un bagaj usor

Acest zoom de telefotografie pentru aparate foto mirrorless in format DX este foarte compact cand este retras. Cand retrageti obiectivul, acesta se blocheaza pe pozitie, astfel incat sa nu alunece si sa se extinda in timp ce este in geanta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Kit
Constructie Kit 50-250mm
Destinat pentru

Incepator

Avansat

Profesionist

Diagonala display 7.5 cm
Material sasiu Aliaj magneziu
Continut pachet

1 x Capac corp BF-N1

1 x Incarcator acumulator MH-32

1 x Ocular vizor DK-32

1 x Acumulator Li-ion EN-EL25

1 x Curea AN-DC23

1 x Body Nikon Z FC

1 x Obiectiv NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

1 x Obiectiv NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

Tip vizor Electronic OLED
Tip acumulator Li-ion EN-EL25
Autonomie acumulator (cadre) 300
Latime 134.5 mm
Adancime 93.5 mm
Inaltime 43.5 mm
Greutate 445 g
Culoare Argintiu

SENZOR

Tip senzor CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.7
Rezolutie senzor 20.9 Mpx
Procesor imagine EXPEED 6

CALITATE CONTINUT FOTO

Rezolutie imagine

5568 x 3712

4176 x 2784

2784 x 1856

3712 x 3712

2784 x 2784

1856 x 1856

5568 x 3128

4176 x 2344

2784 x 1560

3840 x 2160

1920 x 1080

Format fisier imagine

JPEG

NEF (RAW)+JPEG

NEF (RAW): 12 sau 14 biti

Fotografiere continua 11 cadre / sec

CALITATE CONTINUT VIDEO

Rezolutie video UHD 4K
Format rezolutie video (px)

3840 x 2160

1920 x 1080

Format inregistrare video MP4 MOV
Inregistrare audio

PCM liniar (pentru imagini video inregistrate in format MOV)

AAC (pentru imagini video inregistrate in format MP4)

OBIECTIV

Montura obiectiv Nikon Z
Interval distanta focala (mm)

16 - 50

50 - 250

Tip focalizare Automata
Puncte de focalizare 209
Diafragma

Maxima - f/3.5 pana la 6.3

Minima - f/22 pana la 40

Constructie diafragma 7 lamele
Constructie obiectiv 9 elemente in 7 grupuri
Lungime obiectiv 32 mm
Diametru obiectiv maxim 70 mm

CONECTIVITATE

Tip slot memorie

SD

SDXC

SDHC

Conectivitate

Bluetooth

Wi-Fi

Cititor de carduri

Jack audio 3.5 mm

HDMI-D

USB-C

OBTURATOR

Tip obturator Mecanic controlat electronic
Viteza obturator 1/4000 - 30 sec

BLIT

Tip blit Extern
Blit extern Atasat corpului camerei
Control blit i-TTL
Compensare expunere blit De la -3 pana la +1 EV in trepte de 1/3 EV, disponibila in modurile P, S, A si M

CONTROL EXPUNERE

Expunere -4 pana la 17 EV
Compensare expunere Interval: de la -3 pana la +3 EV (de la -5 pana la +5 EV cand selectorul de compensare a expunerii este setat la [c]), increment: 1/3 trepte
Sensibilitate ISO 100 - 51200
Efecte balans de alb

Incandescent

Innorat

Umbra

Lumina directa a soarelui

Fluorescent (3 tipuri)

Automat (3 tipuri)

Lumina naturala automata

Alegere temperatura culoare (2500 K pana la 10000 K)

Presetare manuala (se pot stoca pana la 6 valori)

Setari predefinite

Portret

Peisaj

Neutru

Monocrom

Standard

Intens

Uniform

Automat

Optiuni Picture

Control creative (Vis, Dimineata, Arta pop, Duminica, Sumbru, Dramatic, Liniste,

Decolorat, Melancolic, Pur, Dril, Jucarie, Sepia, Albastru, Rosu, Roz, Carbune de lemn, Grafit, Binar, Carbune)

Vezi mai mult

  • General

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.