Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.777,22 lei
Pret 36 Rate Optimo: 65.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

JAA832DA

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Obiectiv Nikon 10-20mm f/4.5-5.6G VR AF-P DX NIKKOR de la Nikon

AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

 

Largiti vizualizarea. Explorati-va creativitatea.

 

Imagini epice. Arhitectura impresionanta. Interioare cu aspect spatios. Close-up-uri fascinante. Cel mai simplu mod de a incadra fotografia perfecta.
Intervalul de distante focale foarte largi, de 10–20 mm, simplifica extinderea spatiului, exagerarea perspectivelor si crearea compozitiilor de mare efect. Nu mai pasiti inapoi pentru a incadra vizualizari cuprinzatoare. Iar distanta minima de focalizare de 0,22 m va permite sa inregistrati close-up-uri in care subiectul umple cadrul.

 

Calatoriti cu un bagaj usor si inregistrati mai mult

 

Designul compact face din acest zoom cu unghi larg insotitorul perfect pentru aparatele foto DSLR agile, de inalta rezolutie, in format DX de la Nikon.
Cantarind doar 230 g (aprox.), acest obiectiv este simplu de utilizat si de transportat. Fiind proiectat pentru a pune in valoare intregul potential al senzorului de imagine de inalta rezolutie al aparatului foto DSLR, acesta asigura redarea frumoasa a fotografiilor si a filmelor, oriunde ati merge.

 

Claritate remarcabila

 

Bucurati-va de culori bogate, vibrante si de claritate de la o margine la alta a imaginilor. Fotografiati fara sa va faceti griji ca sursele de lumina puternica vor produce pete luminoase nedorite.
Acest obiectiv asigura niveluri deosebite de claritate si de contrast pe intregul cadru, chiar si atunci cand fotografiati in lumina puternica a soarelui sau in situatii cu iluminare din spate. Distorsiunea intalnita de obicei la obiectivele pentru unghi larg este bine controlata, gratie unei constructii optice care include trei lentile asferice.

   

Intotdeauna clar

 

Indiferent daca inregistrati fotografii sau filme, sistemul de reducere a vibratiilor (VR) de la Nikon va ajuta sa obtineti imagini neestompate si cadre mai clare in lumina scazuta.
Inregistrati fotografii mai clare in timp ce lumina zilei se atenueaza sau filmati scene fara efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto, care v-ar distruge imaginile. Sistemul VR incorporat permite o fotografiere mai stabila cu aparatul foto tinut in mana, chiar si la timpi de expunere mai lungi, care pot ajuta la fotografierea in lumina scazuta. Functionarea este silentioasa, chiar si in timpul filmarii.

 

Focalizare automata cursiva, rapida, silentioasa

 

Focalizati subiectele cu o precizie absoluta. Focalizarea automata aproape silentioasa va permite, de asemenea, sa inregistrati filme, fara preluarea sunetelor de focalizare nedorite.
Obiectivele din seria AF-P de la Nikon utilizeaza un motor pas cu pas care focalizeaza rapid, cursiv si silentios. Cand actionati zoomul pentru a apropia subiectul fotografiat, il puteti focaliza cu o precizie absoluta. Cand inregistrati segmente de film, motorul va permite sa treceti cursiv focalizarea de la un subiect la altul, fara sa se auda practic niciun zgomot de actionare.

 

Ultra-cinematografic

 

Dati o nota deosebita segmentelor de film. Compuneti cu usurinta cadre cuprinzatoare, care vor cufunda privitorii in secventele de film.

Creati profunzime, aratati mai mult dintr-un peisaj sau pur si simplu utilizati perspectiva foarte larga cand inregistrati filme in spatii mici. Puteti sa utilizati inelul de focalizare dedicat, pentru un control manual precis: focalizati usor si cursiv de la prim-plan pana la fundal. Sau invers.



CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Aparate foto D-SLR
Brand compatibil Nikon
Serie model camera AF-P DX NIKKOR
Tip focalizare Automata Manuala
Stabilizator imagine Nu
Greutate 230 g
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Distanta focala minima 10 mm
Distanta focala maxima 20 mm
Diafragma minima f22/ - 29
Diafragma maxima f/4.5 - 5.6
Constructie diafragma 7 lamele
Zoom optic 0.17x
Unghi de vizualizare 109° - 70°
Distanta focalizare minima 0.22 m
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.