Aparat de ras Remington F2002, durata de utilizare pana la 40 minute, indicator LED, voltaj universal, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
162,38 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 163,57 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

F2002

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de ras Remington F2002, durata de utilizare pana la 40 minute, indicator LED, voltaj universal, negru de la Remington

Fii gata sa infrunti orice cu aparatul de ras Remington F2002 Style Series. Avand site duble independente, care urmaresc cu usurinta conturul fetei, captand pana si cele mai scurte fire de barba si un trimmer pentru detalii cu varfuri rotunjite, este perfect atunci cand doresti un barbierit mai atent si mai curat.

Obtine cele mai bune performante cu aparatul de ras Remington Style Series F2002. Este coechipierul ideal atunci cand doresti un barbierit mai atent. Sitele duble independente  flexibile urmaresc cu usurinta conturul fetei, infruntand firele de barba incapatanate, chiar si in locurile mai greu accesibile. Modelarea perciunilor sau indepartarea parului de pe gat? Utilizeaza trimmerul ComfortTrim cu varfuri rotunjite pentru un finisaj perfect. Oferind pana la 40 de minute de utilizare fara cablu, de la o incarcare completa, acesta revolutioneaza ingrijirea barbii oriunde te-ai afla.

SITE DUBLE FLEXIBILE INDEPENDENT

Nu exista doua fete identice, motiv pentru care aparatul de ras Remington Style Series F2002 a fost proiectat cu site duble flexibile independent, care se adapteaza la contururile unice ale fetei tale, astfel incat sa te bucuri de un barbierit mai atent si mai confortabil.

   

TRIMMER PENTRU DETALII COMFORTTRIM

Confortabil prin design, acest trimmer pentru detalii indeparteaza firele de par incapatanate pentru a mentine gatul neted si perciunii aranjati.

   

DURATA DE UTILIZARE DE PANA LA 40 DE MINUTE

Indiferent daca te grabesti sau ai mai mult timp liber, dupa o incarcare completa te vei putea bucura de pana la 40 de minute de ingrijire a barbii.

   

INCARCARE COMPLETA IN 16 ORE

Daca aparatul de ras ramane fara baterie, conecteaza-l peste noapte si va fi gata de utilizare a doua zi. Pentru o incarcare completa, care iti ofera o durata de utilizare de pana la 40 de minute, este nevoie de 16 ore.

   
  • Site duble flexibile independent
  • ComfortTrim – trimmer pentru detalii cu margini rotunjite
  • Durata de utilizare de pana la 40 de minute
  • Timp de incarcare de 16 ore
  • Fara cablu
  • Indicator LED
  • Voltaj universal
  • Capac de protectie

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Barba Mustata
Tip produs Aparat de ras electric
Tip aparat de ras Cu lame rotative
Utilizare

Barbierit uscat

Barbierit umed

Tip alimentare Acumulator
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.