Scoica auto I-size, 40-75 cm, Kinderkraft Mink Pro, grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
395,51 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.5 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KCMINKPRGRY0000

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scoica auto I-size, 40-75 cm, Kinderkraft Mink Pro, grey de la Kinderkraft

Principalele avantaje:

 

  • Pentru copii 40-75 cm inaltime;
  • Conform cu standardul R129 i-Size;
  • RWF - cu fata spre spate;
  • SISTEM H-GUARD si SPS;
  • Insertie pentru copii mai mici de pana la 60 cm.

 

Principalele avantaje

 

Calatorie in siguranta de la nastere

 

MINK PRO - Primul tau scaun auto pentru copii de la nastere pana la 13 kg. Copilul poate fi transportat in siguranta cu spatele (RWF), ceea ce este de pana la cinci ori mai sigur pentru copiii mici. MINK PRO vine cu o insertie umpluta cu spuma cu memorie - va inveli copilul, oferind un sentiment de apropiere. De asemenea, reduce distanta dintre carcasa si corpul copilului, sporind siguranta calatoriei.

 

In plus, MINK PRO este echipat cu doua sisteme dedicate: H-GUARD SYSTEM, o tetiera ranforsata cu trei straturi si un SIDE PROTECT SYSTEM sub forma unor elemente de protectie laterale late ranforsate. Scaunul auto dispune de un maner de transport confortabil si poate forma, de asemenea, un SISTEM DE CALATORIE atunci cand este montat impreuna cu cadrul caruciorului - se potriveste seturilor echipate cu adaptoare universale.

Calatorie in siguranta de la nastere

Cel mai inalt standard de siguranta

 

Scaunul auto MINK PRO indeplineste cel mai recent standard pentru scaunul auto: R129 i-Size. De asemenea, a fost testat in conditii foarte stricte in testele de impact. Poate fi setat intr-o pozitie RWF sau doar cu fata spre spate, ceea ce este de pana la cinci ori mai sigur in cazul unui accident de masina frontal.

Cel mai inalt standard de siguranta
   

Aproape si in siguranta

 

MINK PRO este un scaun auto pentru copii de pana la 75 cm care include o insertie pentru copii pana la 60 cm. Insertia va infasura copilul si va oferi un sentiment de apropiere; in acelasi timp, va reduce distanta dintre carcasa si corpul copilului, ceea ce imbunatateste siguranta in timpul calatoriei.

Aproape si in siguranta
   

Instalare usoara

 

Puteti instala cu usurinta scaunul auto MINK PRO in doua moduri: folosind centura de siguranta auto in trei puncte sau pe baza MINK FX ISOFIX, vanduta separat.

Instalare usoara
   

Sisteme de siguranta

 

Scaunul auto dispune de doua sisteme speciale de siguranta: H-GUARD si SIDE PROTECT SYSTEM. H-GUARD este o tetiera ranforsata cu trei straturi care protejeaza capul si sectiunea cervicala a copilului. Pe de alta parte, SPS este o protectie laterala intarita care absoarbe forta generata din cauza unei coliziuni laterale.

Sisteme de siguranta
   

Reglarea simultana a tetierei si a hamului de siguranta

 

Tetiera poate fi reglata concomitent cu hamul de siguranta la 35-52 cm. Tampoanele moi de pe ham de siguranta protejeaza pielea delicata a bebelusului de abraziune si impiedica hamul sa alunece peste haine.

Reglarea simultana a tetierei si a hamului de siguranta Reglarea simultana a tetierei si a hamului de siguranta
   

Posibilitatea de a instala scaunul auto pe cadrul caruciorului

 

Scaunul auto MINK PRO se potriveste majoritatii carucioarelor echipate cu adaptoare universale. Cu ajutorul lor, vei fixa scaunul auto in cadrul caruciorului si vei crea un sistem practic de calatorie.

Posibilitatea de a instala scaunul auto pe cadrul caruciorului

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Cos auto
Grupa scaun auto 1 0
Interval greutate 0 - 13 kg
Inaltime copil 40 - 76 cm
Pozitie montare In sens invers directiei de mers
Sistem montare Isofix
Omologare i-Size
Functii

Tetiera reglabila

Sistem de protectie laterala

Culoare Gri

DIMENSIUNI & FUNCTII

Greutate 3.5 Kg
Inaltime 35.5 cm 55 cm
Latime 43 cm
Adancime 71 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.