Scaun auto I-size, 76-150 cm, Kinderkraft Oneto 3, ISOFIX, graphite black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
891,15 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.67 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KCONE300BLK0000

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scaun auto I-size, 76-150 cm, Kinderkraft Oneto 3, ISOFIX, graphite black de la Kinderkraft

Principalele avantaje:

 

  • Pentru copii 76 -150 cm inaltime (15 luni – 12 ani/9-36 kg);
  • Asamblare in pozitie cu fata spre inainte;
  • Tetiera intarita cu spuma suplimentara (H-GUARD);
  • Protectie laterala inalta si intarita (SPS);
  • Reglarea in cinci trepte a scaunului auto pe toata perioada de utilizare.

 

Principalele avantaje

 

Nou nivel de siguranta

 

Acesta este ONETO3 i-Size – un scaun auto sigur care indeplineste cerintele celui mai recent standard R129 i-Size. Este conceput pentru copii de la 76 la 150 cm inaltime (de la 15 luni la aproximativ 12 ani). Acesta este succesorul modelului iconic ONETO3, care a primit evaluari ADAC si ÖAMTC ridicate. Este echipat cu sisteme de siguranta dedicate, cum ar fi SIDE PROTECT SYSTEM, care ofera protectie suplimentara in cazul unei coliziuni laterale, precum si H-GUARD SYSTEM, care este o tetiera intarita in trei straturi care protejeaza copilul. cap si gat intr-un accident. Pentru a usura calatoria, are carlige practice pe laterale si un scaun moale si are si optiunea de a pune hamul de siguranta intern intr-un compartiment.

Nou nivel de siguranta

i-Size Standard

 

Scaunul auto ONETO3 i-Size respecta cerintele celui mai recent standard R129 i-Size. Aceasta inseamna ca va puteti concentra pe conducerea masinii si lasati siguranta in seama scaunului auto.

i-Size Standard
   

Cel mai inalt nivel de siguranta

 

SPS este o protectie laterala ridicata, intarita. Absoarbe energia creata in cazul unei coliziuni laterale. Ofera o protectie mai buna pentru umerii si soldurile copilului dumneavoastra in caz de accident. Protectia capului si a gatului este asigurata de SISTEMUL H-GUARD, care este o tetiera din spuma cu memorie cu trei straturi care absoarbe energia si o disperseaza datorita straturilor, nepermitandu-i sa ajunga in partile sensibile ale corpului copilului tau.

Cel mai inalt nivel de siguranta
   

Instalare ISOFIX usoara

 

Datorita ISOFIX, scaunul auto poate fi instalat in masina dvs. in doar cateva momente. Cand conduceti copii mai mici, trebuie sa il fixati si cu cureaua TOP TETHER. Ambele sisteme dispun de indicatori pentru a asigura instalarea corecta. Copiii mai mari pot calatori optional intr-o masina fara conectori ISOFIX.

Instalare ISOFIX usoara
   

INCLINAT

 

Datorita ISOFIX, scaunul auto poate fi instalat in masina dvs. in doar cateva momente. Cand conduceti copii mai mici, trebuie sa il fixati si cu cureaua TOP TETHER. Ambele sisteme dispun de indicatori pentru a asigura instalarea corecta. Copiii mai mari pot calatori optional intr-o masina fara conectori ISOFIX.

INCLINAT
   

Ideal croit

 

Scaunul auto poate fi adaptat usor si rapid la inaltimea copilului dumneavoastra. Insertia detasabila pentru copii mici imbunatateste confortul de calatorie si scade spatiul dintre corpul copilului tau si scaunul auto. SISTEMUL EASY GROW va permite sa reglati tetiera si hamul de siguranta in acelasi timp folosind o singura mana. O tetiera reglata corect creste siguranta copilului tau in cazul unei coliziuni! Tetiera are 18 optiuni de reglare.

Ideal croit
   

Ham de siguranta in cinci puncte

 

Scaunul auto are un ham de siguranta intern in cinci puncte, cu perne moi si un strat anti-alunecare pentru a preveni alunecarea de pe umeri. Iar cand este timpul sa-ti securizezi micutul cu centura de siguranta a masinii, poti pune hamul de siguranta intr-un compartiment special in doar cativa pasi, totul fara a-l scoate.

Ham de siguranta in cinci puncte

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Scaun auto
Grupa scaun auto 3 2 1
Varsta 9 luni - 12 ani
Interval greutate 9 - 36 kg
Inaltime copil

76 - 105 cm

100 - 150 cm

Pozitie montare In sensul directiei de mers
Sistem montare Isofix
Omologare i-Size
Functii

Tetiera reglabila

Spatar rabatabil

Sistem de protectie laterala

Culoare Negru

DIMENSIUNI & FUNCTII

Greutate 11 Kg
Inaltime 58 cm 78 cm
Latime 44 cm
Adancime 58 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.