Scaun auto I-size, 40-150 cm, Kinderkraft I-360, grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.099,31 lei
Pret 36 Rate Optimo: 40.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

KCI36000GRY0000

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Scaun auto I-size, 40-150 cm, Kinderkraft I-360, grey de la Kinderkraft

Principalele avantaje:

 

  • De la nastere pana la 12 ani (40-150 cm);
  • Conform cu standardul R129 i-Size;
  • SISTEM EASY SPIN 360° - scaun auto rotit usor;
  • RWF (pana la 4 ani) si FWF;
  • Instalare usoara folosind sistemul ISOFIX si piciorul de sprijin.

 

Principalele avantaje

 

Calatorie in siguranta ani de zile

 

i-360 i-Size este un scaun auto care se roteste usor, care va duce siguranta calatoriei la un nivel cu totul nou. Va servi copiilor de la nastere pana la aproximativ 12 ani (36 kg/150 cm). Copiii cu varsta de pana la 4 ani pot fi transportati in pozitie cu spatele (RWF).

 

Datorita sistemelor H-GUARD si SPS+, structura scaunului absoarbe energia de impact rezultata in urma coliziunilor si o disperseaza - energia nu va fi transmisa copilului. Scaunul auto este instalat cu sistemul ISOFIX si un picior de sustinere, care la randul sau faciliteaza instalarea si creste stabilitatea acestuia in masina. Datorita SISTEMULUI EASY SPIN 360°, i-360 i-Size poate fi rotit cu usurinta in fata dvs. pentru a fixa corect copilul cu hamul de siguranta intern in 5 puncte. O gama larga de reglaje ale tetierei si unghiul de inclinare reglabil al spatarului scaunului auto permit reglarea usoara si rapida a scaunului auto la copilul mic in crestere.

Calatorie in siguranta ani de zile

 

Cel mai inalt standard de siguranta

 

I-360 i-Size va permite sa va transportati copilul intr-o pozitie cu spatele inapoi (RWF) pana la varsta de aproximativ 4 ani. Pozitia cu fata in spate este de 5 ori mai sigura in cazul unei coliziuni frontale decat pozitia cu fata in fata - prin urmare, ar trebui sa fie practicata cat mai mult timp posibil.

Cel mai inalt standard de siguranta
   

Pe toata perioada transportului copilului in scaunul auto

 

Scaunul auto I-360 i-Size va va insoti in timpul calatoriilor: de la nastere pana la cca. 12 ani (36 kg / 150 cm). Il poti adapta cu usurinta copilului datorita numeroaselor optiuni de reglare si solutii practice.

Pe toata perioada transportului copilului in scaunul auto
   

SISTEM EASY SPIN 360°

 

SISTEMUL EASY SPIN 360° faciliteaza fixarea copilului cu hamul de siguranta intern. Apasati butonul si intoarceti scaunul auto cu fata spre dvs. pentru a-l pune pe micut in el si fixati-l cu hamul de siguranta intern in cinci puncte. In plus, puteti schimba cu usurinta setarile scaunului auto de la RWF la FWF fara a-l demonta din masina.

SISTEM EASY SPIN 360°
   

Calatorie sigura

 

Scaunul auto I-360 i-Size a fost echipat cu doua sisteme de siguranta. Sarcina lor este sa protejeze si mai bine copilul in timpul calatoriei. H-GUARD SYSTEM, adica o tetiera intarita, cu 3 straturi, cu spuma cu memorie, absoarbe forta de impact, iar SIDE PROTECT SYSTEM + (protectie laterala intarita, larga) absoarbe forta generata in timpul coliziunilor laterale.

Calatorie sigura
   

ISOFIX si picior de sprijin

 

Datorita sistemului ISOFIX, scaunul auto poate fi instalat cu usurinta in cateva momente. Exista indicatoare de instalare corecte la punctele de instalare. I-360 i-Size este echipat si cu un picior de sprijin care mareste stabilitatea scaunului auto la transportul copiilor cu inaltimea de pana la 100 cm (piciorul poate fi ascuns atunci cand copilul este prins cu o centura de siguranta in trei puncte).

ISOFIX si picior de sprijin
   

Adaptat la copil

 

I-360 i-Size poate fi adaptat cu usurinta copilului mic in crestere. Exista douasprezece optiuni de ajustare a tetierei si cinci optiuni de reglare a unghiului de inclinare a spatarului: atat in ​​pozitia RWF, cat si in pozitia FWF!

Adaptat la copil

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Scaun auto
Grupa scaun auto 3 2 1 0
Varsta 0 - 12 ani
Interval greutate 0 - 36 kg
Inaltime copil

40 - 76 cm

76 - 105 cm

100 - 150 cm

Pozitie montare

In sensul directiei de mers

In sens invers directiei de mers

Sistem montare Isofix
Omologare i-Size
Functii

Tetiera reglabila

Rotire 360°

Spatar rabatabil

Sistem de protectie laterala

Culoare Gri

DIMENSIUNI & FUNCTII

Greutate 11 Kg
Inaltime 61 cm 81 cm
Latime 44 cm
Adancime 63 cm 75 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.