Suflanta pentru frunze pe acumulator Einhell Power X-Change GE-UB 18/250 Li E-Solo, 18 V, 250 km/h viteza flux aer, 120 m³/h debit aer, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
295,08 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.82 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3433542

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Suflanta pentru frunze pe acumulator Einhell Power X-Change GE-UB 18/250 Li E-Solo, 18 V, 250 km/h viteza flux aer, 120 m³/h debit aer, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Descriere

Cu suflanta universala fara cablu Einhell GE-UB 18/250 Li E-Solo se asigura ordine in casa si in gradina - si in fiecare colt, datorita libertatii fara cablu. Suflanta este membra a familiei Power X-Change; pentru functionare este necesar un acumulator de 1x18 V. Acumulatorii din familia de sistem pot fi utilizati in peste 200 de dispozitive Einhell, fie in gradina, fie in atelier. Teava de suflat din mai multe parti poate fi utilizata pentru diverse aplicatii in casa si gradina, de exemplu ca suflanta pentru frunze cu o teava de suflat lunga, ca suflanta pentru atelier cu o teava de suflat medie sau ca ajutor de aprindere a gratarului cu o teava de suflat de precizie scurta. Controlul electronic al turatiei asigura reglajul necesar. Afisajul cu LED-uri ofera informatii despre viteza setata dintr-o privire. Manerul cu softgrip asigura o aderenta buna si o munca fara oboseala. Suportul de perete integrat permite depozitarea usoara. Pentru rezultate optime, se recomanda un acumulator de 2,5 Ah sau mai mare. Livrarea nu include acumulator sau un incarcator, dar acestea sunt disponibile separat, de exemplu ca kit de pornire practic de la Einhell.

Cu suflanta universala fara cablu Einhell GE-UB 18/250 Li E-Solo se asigura ordinea in casa si in gradina. Ca membru al familiei Power X-Change, este necesar un acumulator de 18 V. Teava din mai multe parti poate fi utilizata pentru diverse aplicatii; de exemplu, ca suflanta pentru frunze cu teava de suflare lunga, ca suflanta pentru atelier cu teava de suflare medie sau ca ajutor pentru aprinderea gratarului cu teava de suflare scurta. Controlul electronic al turatiei asigura efectuarea reglajului necesar. Afisajul cu LED-uri indica viteza. Manerul asigura o aderenta buna si munca fara oboseala. Are suport de perete integrat. Recomandam acumulator de 2,5 Ah sau mai mare. Livrarea nu include acumulatorul sau incarcatorul (vandute separat).

Date tehnice

Turatie la mersul in gol 15000 min^-1

Viteza flux de aer 250 km/h

Caracteristici

Membru al familiei Power X-Change, necesita acumulator 1 x18 V

Tub in 3 parti pentru diferite aplicatii in casa si gradina

Poate fi folosit ca o suflanta de frunze cu un tub lung

Utilizabil ca suflanta de atelier cu tubul mediu

Utilizabil ca ajutor aprindere la gratar cu tubul scurt

Variator de viteza pentru ajustari la diferite lucrari

Indicatorul LED arata dintr-o singura privire viteza setata

Softgrip pentru o buna prindere si munca fara oboseala

Suport de perete integrat pentru depozitare usoara

Pentru rezultate optime: acumulator de 2.5 Ah sau mai mare

Livrat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.