Aspirator Auto Baseus A0 Pro Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator Auto Baseus A0 Pro Negru de la Baseus

Aveți grijă de ordinea mașinii dvs. cu Baseus A0 Pro. Aspiratorul se remarcă printr-o putere de aspirare de 4000 Pa și funcționează wireless. Adună eficient praful și alte resturi fine, fără a genera mult zgomot (<65 dB). În plus, este ușor și portabil, iar peria 2 în 1 inclusă facilitează curățarea diferitelor suprafețe.

 

Elimină eficient murdăria

 

Aspiratorul auto Baseus A0 Pro este echipat cu un motor DC și un ventilator puternic. În plus, oferă o forță de aspirație de 4000 Pa, ceea ce se traduce într-o funcționare eficientă. În plus, filtrul HEPA filtrează până la 99,7% dintre contaminanți, prevenind poluarea secundară a aerului.

 

Perie inclusă

 

Setul include o perie 2 în 1, care constă dintr-un capăt pentru crăpături și o perie moale. Cu ajutorul lui veți scăpa de praful din interiorul vehiculului, veți aspira covoarele și tapițeria. Adună eficient firimiturile, părul etc. Se va dovedi util și atunci când vă curățați casa - peria moale vă va permite să aspirați tastatura computerului, iar duza pentru crăpături va facilita curățarea locurilor greu accesibile.

 

Rafinat până la ultimul detaliu

 

Baseus A0 Pro este conceput pentru confort. Designul său ușor și compact îl face convenabil de utilizat și ușor de depozitat. În plus, rezervorul de praf poate fi ușor golit și curățat cu un filtru HEPA. Pe de altă parte, funcționarea silențioasă (<65 dB) a aspiratorului nu provoacă zgomot enervant.

 

Inclus

  • aspirator auto
  • Perie 2 în 1
  • Cablu de încărcare USB-A la USB-C
Producător Baseus
Cod producător C30466500111-00
Model A0 Pro
Culoare negru
Tensiune de intrare 5V/1.5A
Putere nominală 30 W
Capacitatea bateriei 2000 mAh
Timp de funcționare 25 min
Timp de încărcare aproximativ 3 h
Nivel de zgomot <65 dB
Port de încărcare USB-C
Greutate 408 g
Dimensiuni aproximativ 258,7 × 58 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.