Aspirator auto wireless Baseus A21 4000Pa (negru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator auto wireless Baseus A21 4000Pa (negru) de la Baseus

Acum vă puteți face ordine ușor în mașina dvs. Aspiratorul auto compact Baseus A1 elimină eficient praful și alte resturi, iar datorită designului său fără fir oferă confort în utilizare. În pachet veți găsi și o perie specială 2 în 1, cu care puteți curăța cu ușurință fiecare colț. Dispozitivul are o durată de funcționare de până la 25 de minute cu o singură încărcare.

 

Fiabil în lupta împotriva murdăriei

 

În ciuda dimensiunilor sale mici, acest aspirator generează o putere de aspirare surprinzător de mare de până la 4000 Pa și elimină rapid chiar și deșeurile cu adevărat încăpățânate. De asemenea, funcționează extrem de silențios - datorită tehnologiei de reducere a zgomotului nivelul său de sunet nu depășește 65 dB. De asemenea, este echipat cu filtru HEPA care captează eficient praful - eficiența acestuia ajunge la 99,7%.

 

Baterie durabilă

 

Adio cabluri încurcate care vă limitează libertatea în timp ce curățați. Aspiratorul A21 este fără fir, așa că puteți uita de asta. În plus, bateria sa durabilă de 2000 mAh oferă până la 25 de minute de funcționare per încărcare - suficient pentru a vă aspira complet întreaga mașină.

 

Perie universală 2 în 1

 

Setul include o perie practică 2 în 1, cu care puteți aspira cu ușurință fiecare colț. Vârful îngust vă va permite să curățați temeinic crăpăturile, cum ar fi adânciturile din scaune. Capătul cu perie este ideală pentru curățarea orificiilor de aerisire și a altor suprafețe neuniforme. Aspiratorul A1 este potrivit și pentru casa - folosiți-l pentru a scăpa de praful de pe mobilă, tastaturi și multe altele!

 

La îndemână și compact

 

Aspiratorul este suficient de compact pentru a nu ocupa prea mult spațiu în mașină. Îl puteți pune cu ușurință în portbagaj, torpedo sau chiar în suportul pentru pahare. De asemenea, este extrem de la îndemână și ușor - cântărește doar 367 g. Acest lucru vă oferă confortul pe care îl doriți. 

 

Ușor de întreținut

 

Aparatul arată extrem de elegant. Aspiratorul este realizat din materiale de înaltă calitate care îi asigură durabilitatea și rezistența la uzură. Păstrarea acestuia în stare excelentă nu va fi o problemă pentru dvs. - atât recipientul pentru deșeuri, cât și filtrul HEPA sunt lavabile, pentru a le prelungi durata de viață și pentru a evita înlocuirea frecventă.

 

În cutie

  • Aspirator
  • perie 2 în 1
  • Manual de utilizare
Producător Baseus
Nume Aspirator auto A1
Model VCAQ010001
Culoare Negru
Intrare 5V / 1.5A
Capacitatea bateriei 2000mAh
Timp de încărcare Aproximativ 3h
Timpul de lucru Aproximativ 25 de minute
Puterea de aspirare Până la 4000 Pa
Nivelul volumului <65dB
Port de încărcare USB-C
Dimensiuni 258x58mm
Greutate Aproximativ 367 g
Dimensiunile pensulei 149x47mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.