Aspirator auto fără fir Baseus A1 (albastru)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator auto fără fir Baseus A1 (albastru) de la Baseus

Aspiratorul fără fir va curăța cu atenție fiecare crăpătură din mașina ta! Este echipat cu o baterie reîncarcabilă de 2000 mAh, care permite o funcționare de 25 de minute. Designul fără fir garantează confort în timpul utilizării. Cu ajutorul capetelor interschimbabile, va curăța precis fiecare colț, iar sistemul de filtrare în două etape va scăpa eficient chiar și de cele mai fine firimituri.

 

Baterie puternică

 

Dispozitivul Baseus are o baterie puternică de 2000 mAh, care permite până la 25 de minute de funcționare la o singură încărcare. Acest lucru vă va permite să aspirați întreaga mașină fără probleme. Mai mult, motorul de mare viteză generează o putere concentrată de aspirație, permițându-vă să curățați praful într-un timp scurt.

 

Perie universală 2 în 1

 

În set veți găsi vârfuri practice interschimbabile, care vă vor permite să aspirați orice murdărie chiar și din locurile greu accesibile! Printre altele, duza cu perie va fi utilă pentru curățarea grătarului de aer sau a altor spații înguste din mașină. Pe de altă parte, duza cu cap îngust va fi potrivită pentru aspirarea portbagajului, a covorașelor auto sau a pliurilor scaunelor.

 

Dimensiune compactă

 

Datorită dimensiunilor sale compacte și a greutății reduse - doar 367 g, puteți opera ușor dispozitivul cu o singură mână. În plus, aspiratorul nu ocupă mult spațiu, astfel încât îl puteți plasa ușor în compartimentul de mănuși al mașinii sau în suportul de pahar, printre altele. Nu aveți unde să conectați aspiratorul? Nu vă faceți griji în privința acestui lucru! Aspiratorul este fără fir, astfel încât vă puteți bucura de o curățare convenabilă fără obstacolele cablurilor.

 

Sistem de filtrare de precizie

 

Aspiratorul este echipat cu un filtru HEPA de înaltă precizie, extrem de eficient în captarea prafului - cu o eficiență de până la 99,7%. Va elimina cu ușurință chiar și cele mai fine resturi! Mai mult, filtrul poate fi curățat ușor sub jet de apă. Astfel, veți preveni multiplicarea bacteriilor.

 

Producător Baseus
Model VCAQ010003
Dimensiuni 258 × 58 mm
Dimensiuni perie 149 × 47 mm
Greutate 367 g
Intrare 5 V / 1.5 A
Putere nominală 4000 Pa
Capacitate 2000 mAh
Timp de funcționare 25 min
Timp de încărcare aprox. 3h
Nivel de zgomot <65 dB
Intrare de încărcare Interfață Tip C
Culoare Albastru
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.