Robot de Aspirare Dreame D10s, aspirator si mop, 5200 mAh, recipient praf 570 ml, autonomie 280 min quiet mode recipient apa 235 ml, putere 5,000Pa, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.770,81 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.776,76 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 65.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RLS3L

Garantie: 12 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de Aspirare Dreame D10s, aspirator si mop, 5200 mAh, recipient praf 570 ml, autonomie 280 min quiet mode recipient apa 235 ml, putere 5,000Pa, alb de la DREAME

 

Aspirator versatil pentru intreaga casa.

Vino acasa la podele mai curate datorita unei aspiratii masive de 5.000 Pa*. Peria versatila de cauciuc fara peri sapa adanc in covoare pentru a scutura praful de dedesubt, strange murdaria de pe podelele dure si previne incurcarea parului pentru a oferi casei tale o curatare completa.

 

Remarcabil de inteligent pentru a curata ca tine.

Cu o AI avansata si evitarea obstacolelor LDS, puteti adopta o abordare fara maini pentru curatare. AI identifica si evita cu precizie obstacolele, identifica camerele pentru a recomanda strategii de curatare si construieste rapid harti ale casei tale pentru a oferi o curatare eficienta si eficienta, care nu pierde niciun loc.

 

Acoperire pentru curatarea intregii case.

Bucurati-va de acoperirea curatarii de la colt la colt cu o baterie de 5.200 mAh care ofera pana la 280 de minute* de curatare continua. Cand puterea scade, robotul revine automat la reincarcare si apoi reia curatarea de unde a ramas, pentru a va asigura ca intreaga casa este curatata.

 

Controlați fluxul.

Gestionați detaliile despre modul în care robotul dvs. folosește mopul de tragere pentru a ajuta la curățarea podelelor dure. Selectați dintre mai multe niveluri de volum de apă și un rezervor de apă controlat electronic va gestiona debitul, ștergând cu umiditatea pe care doriți să vă păstrați podelele dure să arate frumos.

 

Personalizati-va curatarea.

Reglati cu usurinta curatenia zilnica cu harta detaliata si functiile intuitive din aplicatia dedicata Dreamehome. Creati mai multe harti pentru case cu mai multe etaje, personalizati modurile de curatare, setati zone interzise, creati programe si rutine de curatare si multe altele, totul din confortul propriului telefon.

 

Curata cu un cuvant.

Incepeti curatarea cu sunetul vocii. Suportul Siri, Alexa si Google Assistant* permite robotului dvs. sa se integreze perfect in casa dvs. inteligenta pentru a face curatarea automata si mai mult fara maini.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata Cu spalare
Tip suprafata Multi-suprafete
Adancime 350 mm
Latime 350 mm
Inaltime 96.8 mm
Greutate 3.6 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 46 W
Tensiune alimentare 100 V 240 V
Nivel zgomot 60 dB
Capacitate colectare 570 ml

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse

Manual de utilizare

Perie speciala

Statie incarcare

Cap de aspirare cu mop

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.