Aspirator umed/uscat pe acumulator Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo, 18 V, tehnologia PXC, 10 l capacitate vas, 90 mbar putere aspiratie, 200 cm lungime furtun, duza 2-in-1 spatii inguste/perie, duza2-in-1 tapiterie/universala, fara acumulator/incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
396,33 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 402,28 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 14.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

2347160

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator umed/uscat pe acumulator Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo, 18 V, tehnologia PXC, 10 l capacitate vas, 90 mbar putere aspiratie, 200 cm lungime furtun, duza 2-in-1 spatii inguste/perie, duza2-in-1 tapiterie/universala, fara acumulator/incarcator de la Einhell

Aspiratorul umed / uscat Einhell TE-VC 18/10 Li-Solo fara fir aduna praful, murdaria si chiar lichidele din casa, atelier, pivnita si garaj cu libertate de miscare fara cablu electric de alimentare. Acest aspirator multifunctional face parte din familia inteligenta Power X-Change. Toti acumulatorii din acest sistem sunt interschimbabili - pentru fiecare dispozitiv PXC. 

Rezervorul de colectare are un volum de zece litri si, de aceea, are capacitate suficienta si pentru lucrari prelungite. Pentru transport usor si usurinta in utilizare, a fost construit ergonomic si este prevazut cu un maner de transport.

 Aspiratorul este foarte versatil de utilizat pe placi de gresie si faianta, mocheta sau alte suprafete de podea, pentru aspirare umeda sau uscata - ambele sunt posibile. Racordul de suflare este pentru curatarea prin suflare a zonelor cu acces dificil. 

Accesoriile incluse pot fi depozitate in ordine direct pe echipament. Rezervorul are mecanisme de decuplare rapida pentru golire. Pentru lucru confortabil cu zgomot redus, motorul este silentios in timpul functionarii. Pozitia inteligenta a butonului de pornire / oprire permite utilizarea comoda cu o singura mana. 

Produsul este livrat cu un furtun extensibil cu lungimea totala de 2.00 metri, cu o duza 2-in-1 pentru spatii inguste / perie si cu o duza 2-in-1 pentru tapiterie / universala, un filtru de spuma pentru curatare umeda si un sac cu filtru. 

Este livrat fara acumulator sau incarcator. 

Acestea sunt disponibile separat, de exemplu, ca set practic de incepator.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina curatat pardoseli
Tip curatare Aspirare
Tip motor Electric
Tip alimentare Acumulator
Functii Maner
Continut pachet

1 x Aspirator

Perie

Furtun 2,0 m

1 x Filtru de spuma

Sac cu filtru

Duza 2-in-1 pentru spatii inguste

Duza 2-in-1 pentru tapiterie

Culoare Rosu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate rezervor apa 10 l
Nivel zgomot 72 dB

DETALII PERIE

Latime de lucru 72 mm

DIMENSIUNI

Lungime cablu 5 m
Lungime 454 mm
Latime 383 mm
Inaltime 596 mm
Greutate 9.1 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.