Midea Aspirator fara sac, MBC1270GB, 1.5 L, 700 W, Gri/Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
169,28 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 175,23 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 6.42 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MBC1270GB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator fara sac, MBC1270GB, 1.5 L, 700 W, Gri/Albastru de la Midea

Alegeti un aspirator care va face curatarea si mai usoara. Midea C5 are o putere de 700 W si foloseste un filtru HEPA de inalta clasa, datorita caruia face fata perfect murdariei. Dispozitivul este, de asemenea, exceptional de usor si portabil, ceea ce se traduce printr-un confort sporit de utilizare. Avantajul sau suplimentar este un rezervor mare de praf cu o capacitate de 1,5 litri.Setul include si perii inlocuibile care te vor ajuta sa aranjezi colturile greu accesibile.

Convenabil de utilizat

Midea demonstreaza ca curatarea nu trebuie sa fie neaparat plictisitoare. Aspiratorul C5 cantareste doar aproximativ 4,1 kg si este foarte comod de utilizat - transportul nu va va crea probleme. Aparatul este echipat si cu un furtun flexibil de 1,5 m si o teava telescopica, a carei lungime o puteti ajusta la nevoile dumneavoastra. Asa ca castigi mult mai multa libertate! In plus, recipientul de praf al aspiratorului are o capacitate de pana la 1,5 litri, iar golirea acestuia este extrem de usoara.

Poate face fata murdariei incapatanate

Puteti scapa cu usurinta de murdarie cu aspiratorul C5. Aparatul este echipat cu un motor eficient, datorita caruia poate oferi o putere de aspirare de pana la 100 W. Asta inseamna ca se va descurca cat ai clipi cu praful, firimiturile si parul! Peria sa poate fi rotita si la 360°, ceea ce va face mult mai usoara curatarea in colturi sau intre picioarele scaunelor. Mai mult, o supapa speciala de pe maner va va permite sa ajustati convenabil forta de aspiratie la asteptarile dumneavoastra.

Atentie la detalii

La proiectarea aspiratorului s-a avut grija de fiecare, chiar si de cel mai mic detaliu. Drept urmare, folosirea lui este si mai placuta! Un buton special va permite sa derulati automat cablul - nu trebuie sa o faceti manual. Dispozitivul are si un maner practic de care poti atasa comod o perie. Acest lucru va usura depozitarea aspiratorului! Modelul C5 este echipat si cu roti rezistente acoperite cu strat PVC. Datorita acestui lucru, se misca foarte usor si nu zgarie podeaua.

Filtrare fiabila

Spune-ti adio murdariei definitiv. Aspiratorul este echipat cu un filtru HEPA de inalta clasa, datorita caruia retine efectiv praful. Se ocupa perfect chiar si de particulele extrem de mici! Drept urmare, nu va puteti bucura doar de o pardoseala curata impecabil, ci si de un aer lipsit de poluare. Mai mult, atat elementele de filtrare, cat si recipientul de praf pot fi spalate in siguranta sub jet de apa. Astfel le vei prelungi viata!

Accesorii practice incluse

Setul include si cateva accesorii practice care vor face curatarea colturilor greu accesibile. De exemplu, o perie pentru crapaturi va va permite sa aspirati temeinic locurile inguste si adanciturile din canapele sau fotolii. Pachetul include si o perie rotunda, care este perfecta pentru curatarea suprafetelor de mobilier, de exemplu. In curand, fiecare colt si colt din casa ta va fi sclipitor de curat!

Inclus

  • Aspirator
  • Perie pentru crapaturi
  • Perie rotunda
Producator Midea
Model C5
Puterea motorului 700 W
Puterea de aspirare 100W
Nivelul volumului Aproximativ. 80 dB
Capacitatea recipientului de praf 1,5 l
Controlul puterii NU
Lungimea cablului 4,5 m
Perie MB16
Lungimea furtunului 1,5 m
Filtru HEPA10
Balanta 4,1 kg
Dimensiuni 350 x 200 / 350 mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.