Aspirator UV antiacarieni JIMMY BD7Pro, 250 W, utilizare fara fir, tehnologie cu ultrasunete, argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
940,61 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 946,56 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 34.7 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

BD7PRO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator UV antiacarieni JIMMY BD7Pro, 250 W, utilizare fara fir, tehnologie cu ultrasunete, argintiu de la JIMMY

Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BD7 Pro Cordless Double Cup Anti-Mite Vacuum Cleaner este dispozitivul de care ai nevoie in casa ta. Nu se limiteaza doar la indepartarea prafului vizibil, ci si la combaterea invizibililor acarieni, alergeni si bacterii care se ascund in tesaturi. Cu o eficienta care atinge o impresionanta rata de eliminare a acarienilor de peste 99,9%, acest aspirator contribuie semnificativ la mentinerea unui mediu curat si sanatos in locuinta ta.

Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BD7 Pro Cordless Double Cup Anti-Mite Vacuum Cleaner este dispozitivul de care ai nevoie in casa ta. Nu se limiteaza doar la indepartarea prafului vizibil, ci si la combaterea invizibililor acarieni, alergeni si bacterii care se ascund in tesaturi. Cu o eficienta care atinge o impresionanta rata de eliminare a acarienilor de peste 99,9%, acest aspirator contribuie semnificativ la mentinerea unui mediu curat si sanatos in locuinta ta.

 

 

Patul si canapeaua ta sunt cu adevarat curate?

 

Aspiratorul obisnuit poate sa indeparteze doar praful si resturile vizibile. Insa multe lucruri ce iti afecteaza sanatatea raman invizibile. Ca de exemplu, acarienii, alergenii de acarieni, alergenii animalelor de companie, bacteriile ascunse in pat, canapea si covor care nu doar ca murdaresc casa insa o si transforma intr-un mediu nesanatos pentru tine si cei dragi.

 

 

Design usor, fara cablu

 

Flexibilitate si curatenie usoara pentru intreaga casa

Nu mai trebuie sa-ti faci griji legate de cablurile enervante. JIMMY BD7 Pro Cordless Double Cup Anti-Mite Vacuum Cleaner poate fi utilizat fara cablu de alimentare ceea ce inseamna un plus de confort pentru tine cand il utilizezi. Iar bateria lithium, de  mare capacitate, ii ofera suficienta autonomie pentru a-l folosi timp indelungat.

 

Intre timp, bateria cu litiu de mare capacitate asigura o durata lunga de functionare, satisfacand toate nevoile de curatenie.

 

Design unic cu dublu recipient de praf

Capacitate mare de retinere a prafului, putere remarcabila de aspirare

Filtrarea si colectarea prafului se fac separat; nu este nevoie sa golesti frecvent recipientele de praf, iar puterea de aspirare este puternica si stabila.

 

Perie patentata* compozita cu role

JIMMY BD7 Pro utilizeaza o perie patentata compozita de role cu un motor independent incorporat. Cu ajutorul ei, dispozitivul aspira praful si alergenii din pat, perne, canapea, covor si altele. Tocmai de aceea, JIMMY BD7 Pro este ideal pentru persoanele alergice.

 

*ZL201620578248.0

 

Ecran LED cu senzor de praf inteligent care afiseaza in timp real statusul curateniei

 

Pe display-ul LED poti poti citi foarte clar modul de functionare aspiratorului nivelul de curatenie al zonei pe care o cureti. Cu ajutorul lui JIMMY BD7 Pro curatenia din casa devine mai eificenta si, in acelasi timp, inteligenta. 

 

Functia de sterilizare cu lumina UV

Distruge bacteriile in proportie de 99,9%

Lumina UV penetranta elimina eficient 99,9% din alergeni, bacterii si acarieni. Iar in momentul in care ai terminat de aspirat, lampa UV se va stinge automat pentru a evita expunerea la lumina UV.

 

Ultrasunetele distrug cu eficienta acarienii de praf

Poate fi utilizat in siguranta in preajma bebelusilor si a mamicilor

 

Dispozitivul este inofensiv pentru organismul uman datorita tehnologiei microelectronice care utilizeaza frecventa ultrasonica cu ajutorul careia poate distruge nervii acarienilor de praf, impiedica inmultirea acarienilor astfel ca ii va elimina cu eficacitate pe termen lung.

 

Genereaza o concentratie ridicata de ioni negativi pentru crearea unui mediu ideal pentru un somn de calitate

Aspiratorul UV antiacarieni JIMMY BD7 Pro Cordless Double Cup Anti-Mite Vacuum Cleaner elibereaza zeci de milioane de ioni negativi pe metru cub care purifica aerul din locuinta. Astfel, te vei putea bucura de un mediu curat, cu aer proaspat care favorireaza somnul linistit.

 

Baterie detasabila, asigura pana la 30 de minute* de functionare continua

Bateria de mare capacitate este detasabila si ofera autonomie de pana la 30 de minute.

Poate fi datasata cu o simpla apasare a unui buton.

Moduri multiple de utilizare

Potrivite pentru diferite scenarii de curatenie

Mod Normal

Mod Turbo

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator de mana
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Textile
Material tub Plastic
Functii Colectare praf
Adancime 37 cm
Latime 23 cm
Inaltime 22 cm
Greutate 2.7 Kg
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 250 W
Tensiune alimentare 28.8 V
Autonomie acumulator 30 min
Nivel zgomot 78 dB
Capacitate colectare 0.5 l
Lungime cablu 5 m

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Perie curatare recipient colectare
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.