Friteuza cu aer cald JIMMY Air Fry AF3, 1100 W, capacitate 4L, bol transparent, 8 programe, Display HD Touch Screen, Bej

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
467,88 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 469,07 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.19 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

AF3

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald JIMMY Air Fry AF3, 1100 W, capacitate 4L, bol transparent, 8 programe, Display HD Touch Screen, Bej de la JIMMY

  • Functii de baza: gratar, prajire cu aer, rumenire, coacere, deshidratare;
  • Versatilitate mare 2-in-1(poate fi folosita ca fryer sau cu functia tigaie);
  • Circulatie aer cald 360°;
  • Vas pentru prajire 4L;
  • Ecran tactil HD;
  • 8 tipuri de meniuri predefinite;
  • Tehnologia cu aer cald de mare viteza 3D.

 

Friteuza cu Aer Cald JIMMY Air Fry/Pan Fry 2-in-1 este aliatul tau de nadejde in bucatarie - iti permite sa prepari o gama larga de preparate culinare, de la gustari crocante pana la mese principale delicioase.

Prajire Sanatoasa cu Aer Cald

Datorita tehnologiei avansate pe baza aerului cald, friteuza JIMMY iti sa folosesti o cantitate redusa de ulei cand gatesti, fara ca gustul si textura mancarii sa fie compromise. Astfel, ca te vei putea bucura de cartofi prajiti crocanti, aripioare de pui suculente si multe alte delicatese preparate intr-un mod mai sanatos.

 

Versatilitate 2-in-1: Friteuza cu tava de prajit

Cu designul sau inovator 2-in-1, JIMMY Air Fry/Pan Fry iti permite sa gatesti in interiorul vasului sau in tava care o insoteste. Apasa butonul si roteste-o, pune deasupra tava de prajit si o poti folosi pentru a prepara steak-uri, paste, clatite si multe altele. Aceasta versatilitate iti permite sa pregatesti o varietate de mancaruri, fara a fi nevoie de echipament suplimentar.

 

Control Intuitiv si Usor de Utilizat

Ecranul tactil HD ofera control complet asupra procesului de gatit, cu 8 moduri presetate pentru o varietate de mancaruri. Seteaza timpul si temperatura cu usurinta pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.

 

Design Inovator si Eficient

Cu o capacitate de 4 litri maximizeaza spatiul de gatit, astfel ca poti gati pentru intreaga familie sau pentru petreceri. In plus, sticla borosilicata de inalta calitate si caracteristicile de filtrare a uleiului asigura o gatit curat si sanatos.

 

Gatiti Delicios, Gatiti Sanatos

Cu Friteuza cu Aer Cald JIMMY Air Fry/Pan Fry 2-in-1, poti transforma fiecare masa intr-o experienta culinara deosebita, fara a sacrifica gustul pentru sanatate. Este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa gateasca rapid, eficient si sanatos.

 

Friteuza cu aer cald JIMMY Air Fry/Pan Fry 2-in-1 are urmatoarele caracteristici:

  • Versatilitate mare 2-in-1
  • Vas pentru prajire de 4L
  • Ecran Digital HD
  • 8 Meniuri Predefinite

 

 

Trasform-o imediat intr-un gratar

JIMMY AF3 este mai mult decat o Friteuza cu aer cald: iti permite sa prepari mancarea cu ajutorul aerului cald sau sa prajesti. Schimba-i modul de utilizare printr-o rotire si cu o simpla apasare a butonului pentru a pregati o friptura, a gati paste, clatite, etc. Poti prepara diverse retete fara sa fii nevoit sa achizitionezi alte vase de gatit.  

Poti folosi JIMMY AF3 pentru a gati prin intermediul aerului, cat si pentru a praji, in functie de preferintele tale. Treci la modul de prajire la tava cu o singura apasare si rotire pentru a praji un steak, a gati paste, clatite, etc. Poti sa indeplinesti diferite nevoi culinare fara a fi nevoie sa cumperi o tava suplimentara.

 

Descopera o noua modalitate de preparare a mancarii cu aer cald

Cele 8 programe presetate de gatit ale friteuzei cu aer cald JIMMY AF3, pentru cartofi prajiti, peste, creveti... ofera temperizator, control temperatura, functia de preincalzire, memento pentru rotire si alte caracteristici, permit prepararea perfecta a unei varietati de alimente. In plus, printr-o singura rotire si apasare a unui buton friteuza poate fi folosita ca suport pentru tigaie, ceea ce permite prepararea si mai mai multor retete delicioase.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Putere 1100 W
Capacitate mancare 4 Kg
Tip panou de comanda Touch screen
Tip alimentare La retea
Numar programe 8
Interval temperatura 50 - 200 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta Indicator luminos
Culoare Bej
Continut pachet 1 x Friteuza cu aer cald

DIMENSIUNI

Lungime 31.3 cm
Latime 27.8 cm
Inaltime 29.6 cm
Greutate 5.7 Kg
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.