Aspirator vertical fara sac 2 in 1 MPM GreenGo 1.0 MOD-33, 22,2 V, 190W, 2 trepte de aspiratie, tehnologie de aspirare CYCLONE, 30 minute, aluminiu, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical fara sac 2 in 1 MPM GreenGo 1.0 MOD-33, 22,2 V, 190W, 2 trepte de aspiratie, tehnologie de aspirare CYCLONE, 30 minute, aluminiu, albastru de la MPM

GreenGo.

Linia de aspirator se distinge cu parametrii tehnici excelenti  si cu selectie larga de accesorii utile si solutii functionale care faciliteaza curatarea zilnica.

MOD-33 combina aspiratorul vertical wireless si cel portabil intr - un singur aparat! GreenGo asigura curatarea temeinica a oricarei suprafete. Puteti folosi un singur aparat pentru a curata podeaua, a indeparta firimiturile de pe masa din bucatarie sau canapelele de praf.

 


 

Timp de curatare de 30 de minute.

MOD-33 are un accumulator care ofera un confort si comoditate maxima. Fara a va apleca, fara a folosi forta si mai ales fara un cablu incurcat - puteti curata cu usurinta podelele si mobilierul. Daca apartamentul dvs. este pe doua niveluri - uitati de deranjul de a purta un aspirator standard in sus si in jos pe scari. Dispozitivul fara fir functioneaza pana la 30 de minute fara incarcare. Dupa aspirare, fixati-l in statia de incarcare si bucurati-va de curatenia din jur.

 


 

MOD-33 este un aparat 2 in 1 .

Face posibila schimbarea rapida dintr-un aspirator vertical, intr-un aspirator de mana. Doar faceti clic pe un buton si este gata. Alegeti peria potrivita si curatati-va bine masina, aspirati colturile raftului si alte locuri greu accesibile din casa dvs. Greutatea redusa a aspiratorului nu va oboseste, permitandu-va sa manevrati liber.

 


 

Tehnologie pentru tine

Greengo MOD-33 aspirator indeplineste asteptarile chiar si cei mai multi utilizatori exigenti. Un singur buton situat pe maner este utilizat pentru a porni dispozitivul si a-i regla puterea. Apreciati greutatea redusa a aspiratorului si sistemul eficient de inlocuire a accesoriilor.

 


 

Doua perii electrice

MOD-33 Aspiratorul este echipat cu doua perii electrice, una cu iluminare cu LED - uri . Datorita acestui fapt, veti colecta temeinic murdaria din locuri greu accesibile si mai intunecate.

Peria electrica imbunatateste considerabil efectul de aspiratie si curatare. Poate functiona pe orice suprafata, lasand-o perfect curata si fara praf.

Peria cu iluminare poate fi curatata cu usurinta datorita designului sau - arborele de actionare intern este detasabil.

 


 

Setul de accesorii

MOD-33 aspirator vine cu un set de 5 perii care pot fi inlocuite !

Daca trebuie sa aspirati locuri inalte, utilizati o perie multifunctionala cu balama articulata. Indoiti-l la unghiul corespunzator, puteti curata cele mai inalte rafturi sau picturi. Alegeti locul potrivit de depozitare in casa dvs. pentru aspiratorul MOD-33 . Puteti sa il atasati cu usurinta la perete folosind suportul. In bucatarie, dormitor, camara sau chiar si un dulap. Pentru confortul dvs., suportul are spatiu pentru depozitarea tuturor periilor si accesoriilor.

 


 

Un motor de incredere

Un motor fara perii, controlat digital, combinat cu o baterie litiu-ion garanteaza o inalta calitate si durabilitate. Are la dispozitie doua niveluri de putere de aspiratie. Filtrul HEPA asigura o filtrare adecvata. Praful este colectat intr-o camera ciclon cu laturi transparente. Veti vedea cu usurinta cand trebuie golit containerul.

Dupa terminare, incarcati bateria in statia de andocare sau conectand incarcatorul direct la aparat.

Caracteristici generale:

Aspirator 2 in 1 ( vertical sau de mana);

Pana la 30 de minute de functionare la o singura incarcare;

Controlul de aspiratie pe 2 niveluri;

Curatare eficienta datorita unui motor digital puternic cu timp de lucru indelungat atunci cand este complet incarcat;

Curatare usoara si rapida;

Pentru toate tipurile de pardoseli

Convenabil in utilizare

Sistem avansat de filtrare:

  • Camera tehnologica unica CYCLONE SUCTION;
  • Prefiltru;
  • Filtru HEPA;

Rezervor de praf transparent - capacitate 1,0 L;

Design compact si depozitare usoare;

Designul de pliere necesita mai putin spatiu de stocare;

Prindere ergonomica cu buton de alimentare;

Lampa indicatoare incorporata care informeaza despre functionare si starea de incarcare;

Tub de aluminiu (usor);

Bateria poate fi incarcata intr-o statie de andocare sau direct in aspirator;

Golirea convenabila a rezervorului de praf;

Pe accumulator;

Caracteristici tehnice:

Incarcator:

Intrare nominala: 100-240V c.a.50 / 60Hz 0,4A

Iesire nominala: 26V DC 400 mA

Baterie:

Tensiune 22,2 V

Capacitate 2000 mAh (44,4 Wh)

Aspirator:

Motor 190 W

Pachetul contine:

Perie universala pentru pardoseli dure si moi

Perie universala cu lampa LED

Perie rotunda

Instrument de crapatura

Adaptor

Montare pe perete

Statie de andocare pentru incarcarea bateriei

Baterie litiu-ion de 22,2 V

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.