Aspirator MPM VIRA MOD-22, 2400W, 210 W, rezervor apa 10 litri, rezervor lichid spalare 5 litri, HEPA13, tub telescopic din plastic

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
942,22 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 948,17 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 34.76 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MOD-22

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator MPM VIRA MOD-22, 2400W, 210 W, rezervor apa 10 litri, rezervor lichid spalare 5 litri, HEPA13, tub telescopic din plastic de la MPM

MOD-22 este ideal pentru persoanele care iubesc covoare si mobilier tapitat. Datorita posibilitatii de curatare uscata si umeda, o puteti folosi si pentru curatarea placilor, teracotei si ferestrelor.

Filtrare in 4 etape

Aspiratorul MOD-22 are un sistem de filtrare in 4 trepte. Filtrul de apa, buretele, spuma si filtrul HEPA 13 ofera o bariera foarte eficienta pentru orice impuritati. Filtrul HEPA asigura o filtrare adecvata de pana la 99,98%.

 

Solutii practice

MOD-22 este extrem de functional si util in orice gospodarie. Puteti comuta intre functiile de baza datorita panoului de control situat pe manerul tubului de aspiratie. Un rezervor de apa de 10 litri si un rezervor de lichid de spalat de 4,5 litri ofera confort si eficienta ridicata. Dupa curatare, toarna doar apa murdara si spala recipientul.

 

Accesorii

Aspiratorul este echipat cu un set de accesorii interschimbabile. Alegerea accesoriului potrivit pentru suprafata care se curata ajuta la economisirea timpului si asigura rezultate excelente. Setul include un accesoriu de spalat mare, un accesoriu de spalat mic, o perie turbo, un cap de podea si covor si un instrument pentru crapaturi.

Mai mult, setul include sampon, agent anti-spuma si odorizant. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati cateva picaturi in apa sau sa il aplicati pe filtrul HEPA, iar parfumul placut si proaspat va umple aerul.

 


 

Caracteristici generale:

Curatarea in vid a covoarelor si suprafetelor dure ale podelei

Optiunea de spalare

Curatarea prin vid uscata si umeda

Colectarea apei, spalarea geamurilor, ferestrelor, teracota si PVC

Sistem de filtrare in 4 pasi

Apa

Filtru Hepa 13

Filtru burete

Filtru de spuma

Rezervor lichid de spalare de 5 l

Rezervor de apa de 10 l

Tub telescopic din plastic

Maner confortabil pentru transport

Cablu de alimentare de 6 m

Autonomie aspirator: 9,5 m

Accesoriu mare de spalat

Accesoriu mic de spalat

Perie turbo

Cap de podea-covor

Atasament ingust

Odorizant

Lichid de spalat

Agent antispumant

 

Caracteristici tehnice:

Tensiune: 230 V 50 Hz

Putere maxima: 2400 W

Putere de aspirare: 210 W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.