Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7253EA, 550 W, Tehnologie Ciclonica, cap de aspirare Power Air, maner Ergo Comfort, lungime cablul 6.2m, perie EasyBrush, capacitate sac 2.5L, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7253EA, 550 W, Tehnologie Ciclonica, cap de aspirare Power Air, maner Ergo Comfort, lungime cablul 6.2m, perie EasyBrush, capacitate sac 2.5L, Rosu de la Rowenta

Cea mai bună performanță de aspirare*

Aspiratorul fără sac X-Trem Power Cyclonic 4**** oferă performanțe de aspirare înalte și un design nou și ergonomic, ce garantează rezultate perfecte de fiecare dată. Noul cap de aspirare Power Air Dust oferă alunecare optimă pe orice suprafață. Performanța de aspirare și consumul de energie se combină perfect cu funcțiile inteligente, designul ergonomic și finisarile atractive formand astfel pachetul perfect.

Eficienta energetica

Fluxul de aer optimizat si noul cap de aspirare cu 2 pozitii ofera performante de curatare exceptionale si eficienta ridicata.

   

Cap de aspirare pentru toate suprafetele

Power Air beneficiaza de 2 pozitii de aspirare si ofera performante de aspirare de top si o alunecare perfecta pentru orice suprafata.

   

Performanta de aspirare pentru suprafete dure si covoare

Capul de aspirare puternic si eficient Power Air ofera rezultate de top atat pentru covoare, cat si pentru suprafete dure.

   

Design nou, modern si ergonomic

Puterea de aspirare primeste o noua infatisare, un design nou si ergonomic ce beneficiaza de manere pentru transport usor, Rowenta Silence Force Cyclonic devenind aspiratorul perfect pentru orice locuinta.

   

Reemisie scazuta a prafului

Sistemul de filtrare de mare eficienta ofera o separare de top a aerului de praf, cu rezultate de pana la 99,98%.

   

Recipient de capacitate mare pentru colectarea prafului 

Acesta ofera o capacitate de 2.5 L pentru sesiuni de curatat de lunga durata si performante remarcabile.

   

Recipient usor de curatat

Usor de golit si de curatat fara a intra in contact cu praful.

   

Motor cu tehnologia EffiTech

Noul motor cu tehnologia EffiTech ofera performante de top pentru aspirarea prafului si consumul de energie electrica.

   

Silentiozitate maxima

Bucura-te de performante exceptionale, cu un nivel scazut de zgomot de numai 69 dB(A), cu putin mai mare fata de o convorbire obisnuita.

ASPIRATOR FĂRĂ SAC ROWENTA X-TREM POWER CYCLONIC 4****: PUTEREA DE ASPIRARE, ÎNTR-UN DESIGN NOU
Aspiratorul fără sac X-Trem Power Cyclonic 4**** prezintă o putere de aspirare de top,consum de energie redus și un design nou și elegant.
Noul cap de aspirare cu 2 poziții Power Air oferă o alunecare fără efort pe orice suprafață, devenind astfel arma ta secretă pentru performanțe de aspirare de top.

Tehnologia avanastă de filtrare oferă o separare excepțională a aerului de praf, cu un recipient pentru colectarea prafului de 2.5 L pentru o autonomie îmbunătățită și un nou design ergonomic pentru sesiuni de aspirare confortabile.

Multitudinea de caracteristici se combină perfect cu performanțele de aspirare pentru a creea un aspirator fără sac perfect, pachetul fiind completat de un design plăcut ce se potrivește în orice locuință.

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.

Nivel de zgomot 67 dB(A)


Performanță


Putere 550 W
Vacuuming performance *****


Sistem de filtrare


Nivel (niveluri) de filtrare 3
Filtrare Spumă + Ciclon + Filtru de înaltă eficiență


Uşurinţă în utilizare


Sistem de control al puterii Manual
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari
Lungimea cablului electric 6,2 m
Raza de acţiune 8,8 m
Sistem de staționare 1
Indicator pentru nivelul maxim al prafului
Mâner de transport


Accesorii incluse


Tub Tub metalic telescopic
Perii pentru pardoseală 2 poziții (Power Air)
Perie Parquet Softcare
Duză de spaţii înguste
Duză pentru tapițerie
Accesorii opționale
Tip de ștecher Europeană

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.