Aspirator vertical Rowenta XForce Flex 9.60 Animal Care RH2078WO, 250W, Tub Flex, Smart Control Display, autonomie de 45 min, baza de incarcare, timp incarcare 3h, recipient praf 0.4L, Rosu/ negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.392,73 lei

Taxa verde: 5,95 lei

(Pret cu taxa verde: 1.398,68 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 51.27 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

RH2078WO

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aspirator vertical Rowenta XForce Flex 9.60 Animal Care RH2078WO, 250W, Tub Flex, Smart Control Display, autonomie de 45 min, baza de incarcare, timp incarcare 3h, recipient praf 0.4L, Rosu/ negru de la Rowenta

Flex: Putere fara compromisuri si usurinta in utilizare, de la Rowenta

Bucura-te de sesiuni de curatenie fara efort datorita aspiratorului vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Animal Care. Cu o putere de aspirare constanta de pana la 100 Air Watts* ce ofera o eficienta maxima o perioada lunga de timp, in timp ce designul cu greutate redusa - numai 1.1 kg folosind aspiratorul de mana - Xforce Flex 9.60 ofera combinatia perfecta dintre performanta si confort. Descopera o experienta unica de curatare datorita functiilor inteligente specifice Rowenta: tub Flex pentru acces usor sub piesele joase de mobilier fara a te apleca, ecran Smart Control cu informatii in timp real, ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei si multe altele.

*folosing functia Boost

**folosind aspiratorul de mana in modul Eco

Aspiratorul vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Animal Care: Aspiratorul cu tub flexibil si greutate redusa pentru o noua X-perienta a curateniei

Aspiratorul vertical Rowenta Xforce Flex 9.60 Animal Care ofera echilibrul perfect intre performanta si confort. Descopera o putere constanta de aspirare de pana la 100 Air Watts* pentru eficienta maxima o perioada lunga de timp si un design cu greutate redusa - numai 1.1 kg folosing aspiratorul de mana. Performanta inalta de aspirare este asigurata de sistemul de filtrare de 99.9%, in timp ce sistemul inteligent de ajustare automata a puterii de aspirare ofera o utilizare fara efort. Tubul Flex iti va permite sa aspiri sub piesele joase de mobilier fara sa te apleci, iar bateria ofera o autonomie de pana la 45 minute**.

 

 

Performanta inalta

Putere mare si constanta de aspirare de pana la 100 Air Watts* pentru eficienta maxima o perioada lunga de timp si baterie performanta cu autonomie de pana la 45 minute**.

 

 

Design cu greutate redusa

Aspirator subtire si compact - numai 1.1 kg folosind aspiratorul de mana - pentru sesiuni de curatat confortabile zi dupa zi.

 

 

Sesiuni de curatat inteligente si optimizate

Performanta exceptionala, amplificata de tehnologia de ultima generatie, cu ajustare automata a puterii de aspirare in functie de tipul podelei pentru sesiuni de curatat optimizate de fiecare data.

 

 

Aspira praful de oriunde

Descopera un nou mod de aspirare a prafului cu usurinta datorita tubului Flex ce-ti va permite sa cureti cu piesele joase de mobilier fara sa te apleci, in timp ce Power LED te va ghida in spatiile cu lumina redusa.

 

 

Eficienta este la dispozitia ta

Ecranul Smart Control afiseaza autonomia ramasa, te atentioneaza cand este nevoie sa cureti filtrul si-ti permite sa modifici puterea de aspirare pe 3 trepte + functia Boost disponibila separat prin intermediul declansatorului.

 

 

Accesorii Animal Care

Aspira orice suprafata din locuinta ta, nu numai podelele, pentru versatilitate sporita, chiar si pentru proprietarii de animale de companie datorita setului de accesorii dedicat.

 

 

Igiena si filtrare eficiente

Aspiratorul ofera o curatare in profunzime datorita sistemului de filtrare de 99.9%, ce separa aerul de praf, alergeni si acarieni pentru o igiena sporita.

 

 

Capacitate mare

Acesta ofera o golire rapida si mentenanta usoara.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Culoare Rosu Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 250 W
Autonomie acumulator 45 min
Capacitate colectare 0.4 l
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.